Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 653.
-
SMS mod 160
ΜήνυμαΜια ερώτηση. Μπορεί να περαστεί σε άλλο κινητό, παράδειγμα huawei που έχει ο αδερφός μου;
-
Το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία και σήμερα. Το έβγαλα απο την φόρτιση και έπεφτε η μπαταρία χωρίς χρήση. Έκανα επανεκίννηση και είναι εντάξει πάλι. Μόλις φτάσει όμως στο 20% πέφτει πάλι πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά, δεν έχω κανένα θέμα στις εφαρμογές.
-
"η σχέση μας με την Κίνα είναι ένα ποδήλατο. Η μία ρόδα είναι η οικονομική συνεργασία και η άλλη, η συνεργασία στον πολιτισμό και την παιδεία. Εμείς είμαστε οι ποδηλάτες που θα αναπτύξουμε τις δύο χώρες μας" Ας του πει κάποιος, πως οι ποδηλάτες άμα κάνουν πολύ ώρα ποδήλατο, και δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, μετά πονάει ο πωπός τους...
-
Letv Le2
ΜήνυμαΕυχαριστώ, θα του τα πω όλα αυτά, να τα έχει στα υπόψιν του.
-
Letv Le2
Μήνυμαευχαριστώ για την απάντηση. Λογικά τα ελληνικά θα υπάρχουν με την rom που θα φοράει το κινητό, έτσι δεν είναι;
-
Letv Le2
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Φίλος μου ψάχνεται για να το αγοράσει, και με ρώτησε να ψαχτώ για κριτικές. Αξίζει ή να τον κάνω να αλλάξει γνώμη και να έρθει στην xiaomi;
-
Παράθεση από NasDriver: “Βρες το SuperSu ---> άνοιγμα ---> ρυθμίσεις ---> Απενεργοποίηση Επανεκκίνηση της συσκευής και δες αντιδράσεις μπαταρίας ” Είσαι άρχοντας!!! Απο την ώρα που το έκανα, δεν έχει πέσει καθόλου η μπαταρία.
-
Καλημέρα. Και σήμερα το ίδιο πρόβλημα. Έχω βγάλει το κινητό απο την φόρτιση στις 9, και 10:30 έχει πάει στο 88% χωρίς χρήση. Μήπως έχω κάνει κάτι λάθος;
-
Παιδιά σήμερα πρώτη μέρα με την καινούργια rom, που καταναλωσε την μπαταρία πολύ γρήγορα. Το πρωί άνοιξα wifi, δούλεψα antutu 1 φορά και είδα 1 βίντεο στο youtube, και έπειτα έκλεισα το wifi. Το απόγευμα η μπαταρία στο 33% χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει ξανά το τηλέφωνο.
-
Xiaomi Mi Notebook θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του Ιουλίου στα $500
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΑγόρασα πρόσφατα laptop, οπότε θα το έχω υπόψιν μου για το επόμενο που θα αγοράσω
-
Ψάχνω όλη μέρα αλλά τίποτα. νρήκα τις πρώτες μέρες, και μετά τέλος.