Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 653.
-
Η Xiaomi προσθέτει Smartwatch κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα τους
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΕίχα σκοπό να αγοράσω το mi band 2, αλλά σε βίντεο που είδα. δεν μ'άρεσε ο τρόπος που κάθεται στο χέρι. Τώρα θα περιμένω για το smartwatch
-
Έξυπνο ποδήλατο από την Xiaomi σε επίσημη παρουσίαση την ερχόμενη Πέμπτη ;
Μήνυμαtechblog.gr/gadgets/xiaomi-qic…lding-bike-official-6653/
-
Την 7.3.2.0 φοράω
-
Έχει παρατηρήσει κανείς σας, αν δεν απαντήσετε σε μια κλήση, και πατήσετε το power Button για να σιγησει, στην επόμενη κλήση που θα δεχτείτε η ένταση του ήχου να είναι στο φουλ;
-
ΜήνυμαΝα το στείλουν σε μια κούτα, και κουτσά-στραβά θα το συναρμολογήσω, χαχαχαχαχα
-
ΜήνυμαΜακάρι να είναι ποδήλατο, σε καλή τιμή, και να μπορούμε να το αγοράσουμε κι εμείς απο Ελλάδα
-
καλορίζικο φίλε!!!
-
καλησπέρα παιδιά. Κι εγώ παρατηρώ, με αυτή την rom, ανεβάζει πολύ θερμοκρασία το κινητό, ειδικά όταν μπαίνω στο ίντερνετ, είτε με δεδομένα, είτε με wifi
-
Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone Καλή επιτυχία!!!
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά. Επείδη μπερδεύτηκα λίγο με το twrp recovery, μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία στο wipe; πάει wipe--> advanced wipe--> dalvik/ART Cache & cache?
-
Μπράβο παιδιά, πολύ καλή δουλειά. Την έχω περάσει πάνω απο μια βδομάδα και είναι όλα ΟΚ. και ο οδηγός για όλη την διαδικασία πολύ καλός, εύκολος και κατανοητός!
-
Xiaomi: Ο ανταγωνιστής του iPhone SE έρχεται με οθόνη 4.3″, Snapdragon 820;
ΜήνυμαΜε έχουν τρελάνει. Είχα αποφασίσει να αγοράσω το καλοκαίρι το mi5. Τώρα θα περιμένω για αυτό.Είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης στα 4,3"
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 64GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους. Πολύ καλό κατάστημα, έχω αγοράσει το mi3 απο εκεί!!!
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk