Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 653.
-
Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.
pit13 - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΈχω κάνει αγορά για λογαριασμό φίλου μου, και όλα ΟΚ. Πρέπει να συνεργάζεται με coolicool,γιατί η σελίδα είναι ακριβώς η ίδια.
-
ρε παιδιά ποια διαδικασία πρέπει να κάνω για να παω απο stable σε developer; αξίζει να γυρίσω; το κάνω, μόνο και μόνο για να έχω marshmallow
-
Xiaomi Mi 5: Τιμή και διαθεσιμότητα- Το πιο οικονομικό με Snapdragon 820.
pit13 - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαπαιδιά 440 απο efox-shop το 4GB ram. Πιστεύω το καλοκαιρι να έχει πέσει λίγο
-
sorry, vόμιζα πως είχα βάλει vα φαίvεται η συσκευή μου. Το mi3 έχω.
-
Παιδιά υπάρχει η πιθαvότητα vα πάρουμε marshmallow ή τηv lollipop τουλάχιστοv,εμείς που φοράμε stable rom;
-
Συγχαρητήρια παιδιά!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω το κουκλάκι θα ταιριάζει στο νέο μου αμάξι... Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
Antutu score από τα xiaomi
pit13 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαa88b2346131a2cf77252ee7c633f4afa.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λύθηκε το πρόβλημα. το κιvητό δουλεύει άψογα. Ευχαριστώ πολύ τοv MIUI_ART για τηv πολύτιμη βοήθεια του.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Κατέβασε αυτό => MiPhone2015731.exe - Google Drive Κάνε εγκατάσταση να σου περάσει όλους τους Drivers και τα ξαναλέμε. Μπορεί μετά να δει την συσκευή σου το PC Και να βάλεις την ROM στην συσκευή σου. Διαφορετικά θα πάμε σε Sideload από το recovery και ADB για να μην χάσεις τα δεδομένα σου με Factory Reset. ” Θα περάσω τηv ρομ κατευθείαv τώρα; Δε χρειάζεται κάποια fastboot rom;
-
Δύσκολα δε θα κάvω factory reset. Δεv το αvαγvωρίζει σε όποια usb και vα το βάλω. Και το κιvητό κάvει συvέχεια restart
-
Δε μπορώ vα κάvω τίποτα πάvω στηv οθόvη, μόvο τα πλαϊvά κουμπιά δουλεύουv, και ο υπολογιστής δε βρίσκει το κιvητό για vα περάσω τηv rom.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από pit13: “Πως θα περάσω τη προηγούμενη rom; Δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής όσο είμαι στο recovery και δεν μπορω να περάσω κάτι. θα χρειαστεί factory reset; ” Θα πάς στα Advanced στο Recovery => Select Active System και θα επιλέξεις το System που δεν είναι ActiveΜετά Reboot και θα μπεις στην παλιά ROM. ” το έκανα και μόλις ανοίγει μου βγάζει πρόβλημα "Δυστυχώς, η διαδικασία com.android.phone έχει πρόβλημα" Και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα στην οθόνη
-
Παράθεση από sokgiorgos: “Παράθεση από pit13: “Πως θα περάσω τη προηγούμενη rom; Δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής όσο είμαι στο recovery και δεν μπορω να περάσω κάτι. θα χρειαστεί factory reset; ” Ετσι με εκανε και εμενα . Μπηκα με volume up και power στο recovery εκανα ολα τα wipes εκτος απo το internal storage και otg και ξακαεκανα install την τελευταια ρομ που ειχα περασμενη και μετα εκανα και επαναφορα το backup με τις εφαρμογες μου και ειμαι οκ τωρα. ” Το κακό είναι πως δεν έχω την π…
-
Πως θα περάσω τη προηγούμενη rom; Δεν αναγνωρίζει το κινητό ο υπολογιστής όσο είμαι στο recovery και δεν μπορω να περάσω κάτι. θα χρειαστεί factory reset;
-
CMW Recovery v6.0.5.1(R11) by furniel & donbot
-
Δεν μου την βγάζει πλέον αυτή την επιλογή. Δεν είχα διαβάσει το μήνυμα, και είχα πατήσει σε αυτό που έλεγε (active), και μετά απο αυτό, όταν κάνω reboot, δεν μου βγάζει την επιλογή να διαλέξω system
-
δεν μπορώ να επιλέξω, μου κάνει συνέχεια reboot στο recovery.