Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 653.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμααυτό έχω καταλάβει, πως όσα έχουν gps τα ανεβάζει. όλα τα indoor όχι
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλημερα παιδιά. Σχετικά με το strava, οι μόνες δραστηριότητες που συγχρονίζονται είναι run και bike, τις έχει ανεβάσει κανονικά αυτές τις δύο. Ελιπτικο και bike indoor που είχα βάλει, δεν τις παίρνει το strava.
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@stavrossid εγραψες factory reset στο strava και μετά σου εμφάνισε τα δεδομένα. Πως έκανες το factory reset;
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@kodorevi8ulis indoor cycling ειχα βάλει δραστηριότητα. Πατάω να κάνω συγχρονισμό, το πρόγραμμα του amazfit μου δείχνει πως έγινε, αλλά μόλις ανοίγω το strava, δεν έχει περαστεί κάτι
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα. προσπαθώ να συγχρονίσω το amazfit με το strava, και δεν τα καταφέρνω. Διάβασα απο ένα μέλος, να βάζουμε run σαν δραστηριότητα και θα περαστεί στο strava. Ισχύει κάτι τέτοιο, ή όποια δραστηριότητα και να βάλω θα την περνάει;
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@kodorevi8ulis τα κλασικά λες εεεεε; Δεν είχα κάνει κάτι απο αυτά... Ευχαριστώ πάντως. θα δω σήμερα πως θα πάει, αν αποσυνδεθεί καθόλου
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμακαλημέρα, πως γίνεται να είναι συνέχεια συνδεμένο το κινητό με το ρολόι; γιατί χάνει συχνά την σύνδεση το δικό μου
-
Επωνυμία της επιχείρησης : GEARBEST Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :gearbest.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Amazfit Ημερομηνία αγοράς : 03/06/2017 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 όσο αφορά την συσκευασία, 7 λόγω καθυστέρησης παραλαβής, αλλά δεν είναι φταίξιμο του gearbest. Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 53 μέρες. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 10, απαντούσαν πάντα σε ότι απορία είχα. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : όσον αφορά το …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΚαλησπέρα... Επειδή αύριο παραλαμβάνω το ρολόι, να κατεβάσω πρώτα αυτό που μου λέει ή να περάσω του γιατρού κατευθείαν;
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@jobous ναι, priority διάλεξε
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΑύριο συμπληρώνει μήνα εμένα, 21/6 υποτιθεται έχει φτάσει αεροδρόμιο... για να δούμε λοιπόν, το περιμένω πως και πως
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμα@ross απο πιο μαγαζί το αγόρασες; γιατί κι εγώ το περιμένω απο gearbest και έχουν περάσει 47 μέρες απο την μέρα που πλήρωσα