Κι εγώ από 2/6 έχω πληρώσει το amazfit στο gearbest, και από postNL εχω ενημέρωση πως έχει φτάσει στη χώρα προορισμού... Τι διαδικασία πρέπει να κάνω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
Ρε παιδιά, για να καταλάβω κι εγώ... Κάνεις dispute στο paypal, σου γυρίζουν τα λεφτά, μετά από μερικές μέρες ξεκολλάει το δέμα από ΕΛΤΑ και παραλαμβάνεις... Δεν πρέπει να γυρίσεις τα χρήματα στο paypal;
Εχω δει από μέλος, πως πριν 1-2 μέρες είδε ενημέρωση από παραγγελία του που είχε φτάσει 15/6... Ελπίζω σε αυτό πλέον, ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και το δικό μου δέμα
Ρε παιδιά, λέτε για flash sale να προσέχουμε... Έχω αγοράσει το amazfit από gearbest στο flash sale που είχαν στα 96€. Φαίνεται το δεμα να έχει κολλήσει από 21/6 αεροδρόμιο, από ενημέρωση από το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Λέτε να την έχω πατήσει κι εγώ;
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399
@scorpio3 άσε μην το ψάχνεις... Το Ολλανδικό μου βγάζει πως έχει φτάσει από 21/6, και από ΕΛΤΑ δεν έχει καμία ανανέωση το σάιτ... Επί της ευκαιρία να σε ρωτήσω, ποια εφαρμογή είναι αυτή;
@giwrgosalim ειχα κάνει κι εγώ μία φορά ερώτηση στην dhl αν υπήρχε κάποια έξτρα χρέωση σε δέμα από Κίνα... Η απάντηση τους: Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα δεν διαφαίνεται κάποια χρέωση αναφορικά με την συγκεκριμένη αποστολή. Παραμένουμε στην διάθεσή σας. Με εκτίμηση, Stamatia Barbagianni Service Desk Advisor Να σημειώσω πως έφθασε με speedex, λόγω του ότι δεν έρχεται η dhl στο χωριό μου =============== Ιουν 28th 2017, 7:09pm =============== @gab είχα κάνει αγορά 120€ από Κίνα μέσω ebay.…
Σήμερα το βρήκα το άρθρο που έγραφε το κουπόνι... Και πιστεύω θα είναι καλό σάιτ το cafago... Κι εγώ περιμένω από το gearbest(96€ σε flash sale), είναι από 21/7 Ελλάδα μου γράφει το 17track, και ΕΛΤΑ δεν μου δείχνουν ακόμα τιποτα
Εμένα το amazfit που έχω παραγγείλει από gearbest, το track17 δείχνει πως έχει φτάσει χώρα προορισμού από 21/6, αλλά ΕΛΤΑ τίποτα ακόμα. Βλέπω να κάθεται κανένα μήνα...