Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 840.
-
POCO M3
ΜήνυμαΕδώ ένα ελληνικό unboxing για την συσκευή... m.youtube.com/watch?v=09i2kXvZ1lU Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Σημερινή επικοινωνία με το Banggood για το πότε θα σταλεί η παραγγελία μου (γράφει shipping by 30th December): "We apologize for the inconvenience caused. The item in your order is still restocking, due to the fact that it is highly requested. We expect the new stock of this product to arrive around within 2-3 weeks. This restocked time is for the only reference, and the specific time may be affected by some uncertain factors. Thanks for your understanding." Οπότε, πά…
-
POCO M3
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ... Ψήνομαι και για 2ο... Το 1ο θα αντικαταστήσει ένα Redmi Note 6 Pro... Το 2ο το σκέφτομαι να αντικαταστήσει ένα Redmi Note 7... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΜε κουπόνι; Link; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΑπό Banggood κι εσύ έτσι; Εμένα γράφει αποστολή έως 30/12... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
POCO M3
ΜήνυμαΜόλις το παρήγγειλα κι εγώ, σε μαύρο, από Banggood.... Για να δούμε τι θα γίνει με αυτό.... Σημειώνω ότι θα αντικαταστήσει το Redmi Note 6 Pro 3/32GB του παιδιού.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baxalo: “μια εκκαθαριση δεδομενων του android auto μηπως βοηθησει? και καταργηση της bluetooth συνδεσης και ξανα συζευξη αν θες δοκιμασε..” Το πρώτο το έκανα.... Το δεύτερο δεν χρειάζεται, σύνδεση με καλώδιο USB γίνεται.... Βασικά παρατήρησα ότι δεν βγάζει καθόλου τις 3 εκείνες επιλογές όταν συνδέεται το καλώδιο στη θύρα του κινητού (μεταφορά αρχείων, χωρίς μεταφορά αρχείων, φόρτιση), πράγμα που έκανε πριν. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κανε ένα καθαρισμό τα δεδομένα της εφαρμογής carousel και δοκίμασε πάλι.” Δεν την βρίσκω στις εφαρμογές όμως.... (;) Παράθεση από MIUI_ART: “@topmar έχεις Global ROM ? Μπορεί να είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τους Server της Xiaomi. Μου το είχε κάνει και σε εμένα μία φορά όσο είχα την EEA ROM στο Mi 10 Lite 5G, πριν κάνω Flash στην XTRV ROM, αλλά μετά από μερικές ώρες έκανε κανονικά το Update ;)” Ναι, Global 12.0.4.0 έχω... Ίσως αυτό να είναι... Στάλθηκε από το Mi 9…
-
Καλησπέρα, από το πρωί έχει έρθει ειδοποίηση για Update στην εφαρμογή Wallpaper Carousel του συστήματος, αλλά δεν μπορεί να την κατεβάσει και βγάζει error "X - αδυναμία λήψης". Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; ef731a33ad121acd66190b532f241a22.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σε Miui Global 12.0.2.0 από εχθές άρχισε να κάνει κάτι κουλά στα μηνύματα, δεν εμφανίζονται ως επαφές αλλά σκέτοι αριθμοί κινητών και μάλιστα μου δίνει την επιλογή να αποθηκεύσω τον αριθμό ως επαφή (!!), ενώ είναι ήδη αποθηκευμένος ως επαφή εδώ και χρόνια! Κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα;; Λύση; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, μετά από κάνα δυο μέρες λειτουργίας με την 12αρα, το πρώτο bug που είδα είναι η παύση λειτουργίας του δακτυλικου αποτυπώματος τη δεύτερη μέρα (σήμερα). Αρνούνταν να το αναγνωρίσει λοιπόν, οπότε το διέγραψα και το έβαλα ξανά το αποτύπωμα, τώρα δουλεύει μια χαρά από ότι βλέπω, θα το παρακολουθώ βέβαια. Άλλος με το ίδιο πρόβλημα με το πέρασμα στην 12;; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lost2: “topmar είσαι τίποτα root με magisk; αν ναι δουλεύει καλά;” Όχι φίλε μου, δεν ξέρω καν τι είναι αυτό.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk