Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 840.

• Πας "Ρυθμίσεις - Ενημέρωση Εφαρμογών Συστήματος", κάνει έλεγχο εκεί και ότι update σου βγάλει το κάνεις. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις ήρθε και σε μένα... Security Patch είναι, τίποτα ιδιαίτερο.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νέα έκδοση του Always On Mode σήμερα, με το update που ήρθε... παρακάτω οι αλλαγές. a59d74315e35fdd317253a1e4d68b0b1.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σπάσιμο Οθόνης

topmar - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Όπως έγραψα και πιο πάνω, στα 15' που το δοκίμασα μια χαρά δούλεψε, τώρα το έχω στην άκρη να δω τι θα το κάνω. Λογικά δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα ούτε στο μέλλον, μπήκε, κόλλησε, βιδωθηκαν όλα, κομπλέ. Το προϊόν που αγοράστηκε είναι αυτό Οθόνη LCD και αισθητήρας αφής για το Xiaomi REDMI NOTE 7 (Μαύρη)5693a58da08fc2dd579bae2454cb8234.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σπάσιμο Οθόνης

Μήνυμα

Όλα όπως έπρεπε να είναι... Το δοκίμασα 15' και μια χαρά έδειξε... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σπάσιμο Οθόνης

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, η εγχείρηση πέτυχε, μου πήρε κάμποση ώρα (πρωτάρης) αλλά το αποτέλεσμα άψογο, σαν καινούργιο το έκανα, φτου να μην το ματιάσω 1152fe6a52687937f62940c465fb9de6.jpg5019d4f634564f0bff8ceef371bcbf25.jpgbe2db9e9f2eaf0f1ed2725ba59e0f3ab.jpg Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, νέος κάτοχος του κινητού φίλος μου (του το έδωσα δώρο), αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα, παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την αποσύνδεση της κάρτας Vodafone, 3-4 φορές την ημέρα, κάνοντας τον χαρακτηριστικό θόρυβο (κλινγκ κλινγκ) και αποσυνδέοντας την κλήση σε περίπτωση ομιλίας εκείνη τη στιγμή. Έχει 2 κάρτες μέσα Vodafone + WIND και το κινητό είναι αγορασμένο επίσης από Abox στις 4/6. Έχει την 11.0.8.0 έκδοση ROM, το παρουσιάζει κυρίως με ανοιχτά δεδομένα 4G (και στις δύο κά…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν ξέρεις την ποιότητα οπότε την δοκιμάζεις κ βλέπεις.” Όντως, θα δείξει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, όταν κάνω την "εγχείρηση".... Παράθεση από NasDriver: “Και προσοχή στην αλλαγή, τα βίντεο στο youtube με την πράξη έχουν αρκετή διαφορά...” Ναι, όπως πάντα... Θα γράψω όταν τελειώσει η εγχείρηση, εάν ο ασθενής επέζησε ή απέθανε Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σπάσιμο Οθόνης

Μήνυμα

Καλησπέρα, έχει σπάσει η οθόνη του κινητού ενός φίλου μου, δυστυχώς χωρίς τζαμακι προστασίας, από πτώση σε πεζοδρόμιο (είχε πετραδάκι κιόλας) και θα επιχειρήσω να την αλλάξω. Αγόρασα ήδη μια "Οθόνη LCD με αισθητήρας αφής" για το κινητό, από το ίντερνετ (Ελλάδα), προς 30€, να προβώ στην "εγχείρηση" μπας και το σώσω. Να υποθέσω ότι δεν είναι εργοστασιακή τώρα;; Θα υπάρχει πρόβλημα στην λειτουργία της δηλαδή; Εκτός από την οθόνη, το κινητό θα δουλέψει κανονικά μετά; Είναι πραγματικά σε άριστη κατάσ…

• RE:

topmar - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από topmar: “Μάλλον εσύ έχεις κινεζική ρομ..... ” Xtrv έχει...” Μετά το QFC, το CN δεν σημαίνει Chinese ROM ; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ ούτε 3αρα ούτε 4αρα δεν είδα, έχω την MI9Lite V11.0.2.0.QFCMIXM stable και δεν βγάζει κανένα update. Μάλλον εσύ έχεις κινεζική ρομ..... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, τελευταία χθεσινή χρήση, στατιστικά ba134322c7ede2c12849f3e13b59de43.jpg9d82fa50c1c0318bf136dbb600957926.jpg065549f9ef3494e6eaa59ca91dd64a53.jpg Mi 9 Lite via Tapatalk

• Έκανα καθαρισμό δεδομένων και πάει, χάθηκαν όλες οι αποθηκευμένες ιστοσελίδες τώρα.... Φτου.... Mi 9 Lite via Tapatalk

• Παράθεση από NasDriver: “Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το dark mode ? Αν όχι, δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό δεδομένων...” Όχι, δεν το έχω ενεργοποιήσει..... Καθαρισμό δεδομένων ε; Για να το δοκιμάσω κι αυτό.... Παράθεση από g7maks: “Βάλε το opera είναι κορυφή Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το ξέρω, τον έχω ως δεύτερο εναλλακτικό και είναι φανταστικός όντως, τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια παντού Mi 9 Lite via Tapatalk

• Πάλι κολλήματα στον εργοστασιακό browser, μαυρίζει σχεδόν όλη η οθόνη και δεν βλέπεις τίποτα. Ακόμα και refresh να κάνω, τα ίδια, ακόμα και νέα σελίδα να ανοίξω, τα ίδια. Πρέπει να κλείσω το πρόγραμμα και να το ανοίξω ξανά για να δουλέψει σωστά. Δείτε τι εμφανίζεται κατά την ανάγνωση, στα καλά καθούμενα, οι φωτογραφίες δείχνουν την ίδια ιστοσελίδα. 2a0c461fb61d19720662e04eac76ae9c.jpge80f7004c56883a43e74a37fcbcf6c89.jpg0f9d5072c199b057621d3d75450e6278.jpg Mi 9 Lite via Tapatalk

• Οπότε ίσως λόγω των ψιλοπροβληματων να την τράβηξαν πίσω τότε και γιαυτό δεν εμφανίζεται σε όλους.... Mi 9 Lite via Tapatalk

• Την έχει πάρει κανένας ήδη αυτή; Δηλαδή, του ήρθε update σε αυτή την έκδοση;; Mi 9 Lite via Tapatalk

• RE:

topmar - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από tan: “Έχει βάλει κανείς την τελευταία stable για το (Pyxis) V11.0.3.0.QFCCNXM_v11-10 να μας πεί άν δουλεύει καλά?” Αυτή άλλη έκδοση είναι; Εγώ έχω την 11.0.1.0 QFCMIXM Miui 11... Mi 9 Lite via Tapatalk

• Δεν φταίνε τα ακουστικά, κάτι άλλο κουφό γίνεται, δείτε τα ακουστικά: Τα αριστερά μαύρα είναι τα νέα, Xiaomi Piston και τα δεξιά (μπλε είναι, δεν ξέρω γιατί βγήκαν άσπρα στη φώτο) ανώνυμα, τα οποία δούλευαν μια χαρά εδώ και 1 χρόνο, είναι ίδια ακριβώς. 6b62a3a1a6c2758924851c4dd4c0f140.jpg Mi 9 Lite via Tapatalk

• Όχι, είναι απλά ενσύρματα ακουστικά.... Mi 9 Lite via Tapatalk