Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 840.
-
Παράθεση από antnatal: “Δεν μπορώ να στείλω στο 13033. Έχω δοκιμάσει απεγκατασταση και ξανά του messages. Διαγραφή δεδομένων. Ξαναεγκατασταση της miui 10. Τίποτα. Η κάρτα της cote στέλνει από άλλο κινητό οπότε είναι θέμα συσκευής. Πρόταση;;;” Άνοιξε την εφαρμογή μηνύματα, πάνω δεξιά πάτα τις 3 τελίτσες, μετά ρυθμίσεις, πας στη Sim που έχεις το πρόβλημα και ενεργοποιείς την χρήση απλών χαρακτήρων. Για δοκίμασε το και πες μου. Mi 9 Lite via Tapatalk
-
Παράθεση από topmar: “Παιδιά ήρθε σήμερα ενημέρωση για την εργοστασιακή εφαρμογή Always On Mode αλλά πάτησα κατά λάθος το "αγνόηση" ενημέρωσης. Πως την βρίσκω πάλι την ενημέρωση για να την περάσω;; Mi 9 Lite via Tapatalk” Ενημέρωση για όσους έχουν παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον, το θέμα λύνεται με εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής, μετά το βρίσκει ξανά το update. Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Παράθεση από topmar: “Παιδιά ήρθε σήμερα ενημέρωση για την εργοστασιακή εφαρμογή Always On Mode αλλά πάτησα κατά λάθος το "αγνόηση" ενημέρωσης. Πως την βρίσκω πάλι την ενημέρωση για να την περάσω;; Mi 9 Lite via Tapatalk ” Λογικά απο το "ενημέρωση εφαρμογών συστήματος" . 2η επιλογή στις ρυθμίσεις.... ” Εκεί δεν έχει κάτι για να την εμφανίσω ξανά την ενημέρωση.... Mi 9 Lite via Tapatalk
-
Καλησπέρα συγκρατούμενοι, μια ερώτηση να κάνω: Γιατί όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο, στην οθόνη ειδοποιήσεων βγάζει 2 ενδείξεις μηνυμάτων του Messenger, με διαφορετικά εικονίδια; Έχω την εφαρμογή Facebook και την εφαρμογή Messenger εγκατεστημένες. Mi 9 Lite via Tapatalk c8430a9cfe77f85441e9fe42c4ff76e3.jpg
-
RE: RE:
topmar - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από echaosad: “Παράθεση από topmar: “Καλημέρα παιδιά, σήμερα από το πρωί που άνοιξα το Box για Netflix, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο, έρχεται για κάνα 2-3" και μετά τίποτα. Το ίδιο κάνει και στο YouTube, εικόνα οκ αλλά ήχος γιοκ.... Δοκίμασα άλλο WiFi, τα ίδια.... Κούμπωσα αντάπτορα στη θύρα USB που έβγαλε θύρα ethernet, κούμπωσα καλώδιο από το modem για καλύτερη σύνδεση, πάλι τα ίδια.... Restart το box, πάλι τα ίδια.... Καμιά ιδέα; Είναι θέμα ίντερνετ; Παίζουν ήδη 5 κινητά με WiFi ταυτόχρον…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikpoth: “miui v11.0.1.0 βλέπω μόλις ήρθε. stable miui android 10 security feb 2020 2.3gb” Κι εμένα μόλις τώρα, την κατεβάζω τώρα... Mi 9 Lite via Tapatalk
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
topmar - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, σήμερα από το πρωί που άνοιξα το Box για Netflix, έχω εικόνα αλλά όχι ήχο, έρχεται για κάνα 2-3" και μετά τίποτα. Το ίδιο κάνει και στο YouTube, εικόνα οκ αλλά ήχος γιοκ.... Δοκίμασα άλλο WiFi, τα ίδια.... Κούμπωσα αντάπτορα στη θύρα USB που έβγαλε θύρα ethernet, κούμπωσα καλώδιο από το modem για καλύτερη σύνδεση, πάλι τα ίδια.... Restart το box, πάλι τα ίδια.... Καμιά ιδέα; Είναι θέμα ίντερνετ; Παίζουν ήδη 5 κινητά με WiFi ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα την ίδια στιγμή, η δε γραμμή …
-
Facebook εφαρμογή
ΜήνυμαΠρώτα clear data και μετά απεγκατασταση εννοείς;; Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μήπως έχει αλλάξει τίποτα ρυθμίσεις ? Αν κάνει απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, πάλι τα ίδια δείχνει ?” Όχι, δεν έχει πειράξει τίποτα.... Έκανα απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά και ξανά το ίδιο πρόβλημα.... Κουφό ε;; Mi 9 Lite via Tapatalk
-
Facebook εφαρμογή
ΜήνυμαΚαλησπέρα, για δώστε μου τα φώτα σας ρε παιδιά γιατί θα χαζέψω. Στο κινητό της συζύγου, ένα Redmi Note 6 Pro, η εφαρμογή του Facebook είναι τελείως διαφορετική (έχει ήδη το τελευταίο update, δεν βγάζει άλλο update δηλαδή στο PlayStore) από την δική μου στο κινητό της υπογραφής μου. Αφενός όμως η μπάρα των εικονιδίων είναι στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του στο κινητό (δείτε στην φώτο για ποια εικονίδια εννοώ) και όχι στο πάνω μέρος της σελίδας - εφαρμογής, αφετέρου δεν έχει το ίδιο μενού στο…