Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχεις ενεργό το volte; Αν ναι θα μπορείς. Αν όχι όταν μιλάς δε μπορείς να έχεις επικοινωνία δεδομένων.” Και πως γίνεται αυτό; Mi 9 Lite via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και τα δύο γίνονται...βάλε browser opera που έχει ενσωματωμένο adblocker...ή όποιον άλλον browser έχει αυτή τη δυνατότητα... Λίγο ψάξιμο και θα βρεθεί λύση ---> google contacts apk merge all duplicates - Αναζήτηση Google” Ευχαριστώ για το link με τις οδηγίες συγχώνευσης, δούλεψε καλά. Μία εβδομάδα με το κινητό (6/128) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, τόσο από ταχύτητα όσο και από διάρκεια μπαταρίας, είναι πολύ σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μου Redmi …
-
Παράθεση από topmar: “Παιδιά πως μπορώ να κάνω έλεγχο - συγχώνευση διπλότυπων επαφών στις επαφές; Πήγα στις ρυθμίσεις επαφών αλλά δεν το βρίσκω.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και μετά το "άλυτο" - χωρίς την εγκατάσταση τρίτης εφαρμογής- παραπάνω πρόβλημα, ας ρωτήσω κάτι ακόμα. Πως μπορώ να μπλοκάρω τις πολλές διαφημίσεις του εργοστασιακού Browser;; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, μόλις παρέλαβα το νέο κινητό Mi 9 Lite 6/128 προς αντικατάσταση αυτού της υπογραφής μου. Πώς μπορεί να γίνει ο συγχρονισμός των μηνυμάτων από το Miui Cloud του προηγούμενου κινητού, αφού χρησιμοποιείται στο νέο η εφαρμογή μηνύματα του Google αντί της Miui και δεν βλέπω τα παλιά μηνύματα (συγχρονισμός γιοκ;); Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακολουθώντας αυτό το link όμως, βγάζει ως τελευταία ROM για το κινητό την V10.3.6.0 MIUI 10, ενώ έχουμε ήδη την 11 έχω μερικοί. Γιατί;; Δεν έχει γίνει επίσημα το update σε 11;; Κι αυτή που βάλαμε μερικοί, τι έγινε, πως την πήρε; Και κάτι τελευταίο, εάν από το link που έβαλες, κατεβάσω τη V10.3.6.0 Miui 10, μπορώ να την περάσω πάνω από την υπάρχουσα ήδη V11.0.1.0.PEKMIXM Miui 11 (downgrade); Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από master.alarm: “Μετα από ψάξιμο βρήκα https://bigota.d.miui.com/V11.0.2.0.PEKMIXM/miui_HMNote6ProGlobal_V11.0.2.0.PEKMIXM_e20a92d7ec_9.0.zip” Καλημέρα, την κατεβάζουμε άφοβα και την βάζουμε από εκεί; Εσύ την έβαλες αυτήν; Δουλεύει μια χαρά; Update: Δεν εγκαθίσταται, βγάζει μήνυμα ότι είναι Beta Testing ROM.... Όσοι έχουν Global Stable ROM μην την κατεβάζουν τζάμπα, δεν μπαίνει. Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
Επανεκκίνηση όχι στο δικό μου, αλλά πολλά κολλήματα και lag έχω, με την υπόλοιπη διαθέσιμη μνήμη (με 3-4 εφαρμογές ανοιχτές μόνο) να είναι 500-700ΜΒ (3GB/32GB). Αυτό πως διορθώνεται;; Με Factory Reset;; ΥΓ: Διανύει τις τελευταίες μέρες του, αντικαθίσταται από το Mi9 Lite (6/128). Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
Μετά από λίγες μέρες με την 11 (την έβαλα με κατέβασμα, χωρίς Factory reset, χωρίς να έρθει update OTA), δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Το κινητό κολλάει σε όλα, λες και έχει 1GB RAM συμπεριφορά, τραγικό κατάντησε. Εάν του κάνω ένα Factory Reset τώρα, θα στρώσει λέτε; Θα γυρίσει στην 10 μετά (που είχε όπως αγοράστηκε) ή πάλι την 11 θα έχει; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk