Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από greekdevil: “καλησπερα σε ολους !!!! μια γρηγορη ερωτηση .... η 11 η stable για το tulip ειναι οκ ??? να την περασω?” Βγήκε 11 Stable για το RN6;; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mplevris: “Παράθεση από vvnks: “η MIUI 11σε RedMi Note 6 Pro (Tulip) δεν λειτουργεί καλά το ξυπνητήρι [όταν χτυπάει δεν ανοίγει η οθόνη πρέπει να την ανοίξεις να πας στις ειδοποιήσεις και εκεί φαίνεται.] ” Σε μένα μια χαρά δουλεύει” Την κατέβασες χειροκίνητα και την πέρασες;; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “115€ έχει ολοκαίνουργιο... Αν πιάνει κάνα 50€ ζήτημα είναι.” Από 129€ + μεταφορικά στο Skroutz έχει το Redmi Note 6 Pro 3/32..... Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
Έχει κάποιος άλλος μετά το τελευταίο update (10.3.6), πρόβλημα στις ειδοποιήσεις; Δεν βγαίνουν οι υπενθυμίσεις του ημερολογίου (έχω βάλει υπενθύμιση), δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις του Facebook στο πάνω μέρος του κινητού, του WhatsApp, μερικές φορές και του Viber. Όλα είναι ρυθμισμένα νομίζω σωστά.... Για βοηθήστε λίγο.... Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Αν δεν αντιμετωπίζεις προβλήματα μείνε εκεί που είσαι...και όντως, θέλει factory reset :)” Αμάν, δεν είμαστε για τέτοια..... Χαχαχαχαχα Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk
-
Καλησπέρα, μια βοήθεια παιδιά, που αφορά τις ειδοποιήσεις του Messenger. Επειδή μου κολλάει πολύ το κινητό, υποψιάζομαι ότι φταίει το ότι βλέπω 2 ειδοποιήσεις ταυτόχρονα, η μία στο επάνω μέρος της οθόνης αναδυόμενη και η άλλη το στρόγγυλο εικονίδιο αιωρούμενο σε κάποιο σημείο εντός της οθόνης. Θέλω μόνο την μια ειδοποίηση να βγαίνει, όποια να είναι από τις δύο που περιγράφω παραπάνω. Πως το κάνω αυτό βρε παιδιά; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα, μια ακόμα ερώτηση παιδιά: Πήρα νέο κινητό προς αντικατάσταση αυτού, ένα RN6 Pro. Στο σεταρισμα του, ρωτάει στην αρχή, αν επιλέγω ως νέο κινητό ή να περάσω τα δεδομένα από παλιό. Τι επιλέγω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 936deffe279c9295e2c7d88b0decdc08.jpg Ως νέα συσκευή μάλλον θα το κάνω
-
Λοιπόν, πατάω το Flash και βγάζει στην αρχή ένα μήνυμα στο Status "Cannon receive Hello Packet. Trying to reset Status" . Μετά δείχνει να ξεκινάει, στο Satus δείχνει "Try to reset" , στο Result γράφει "Flashing" και μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει και βγάζει στο Status " COM10 error: η εγγραφή έληξε". Τι έκανα λάθος ρε παιδιά;
-
Λοιπόν, πήγα στο θέμα που έβαλες το link, κατέβασα τα: 1. Drivers στον υπολογιστή μας 2. Miflash tool 3. Official Fastboot Rom: την Redmi Note 5 Latest Global Stable Version Fastboot File Download 4. Τα τροποποιημένα αρχεία firehose_660-66X-636-63X Περιμένω να κατέβει η ΡΟΜ και συνεχίζω σε 20'.... Update: Κατέβηκε και ξεκινάω τη διαδικασία.....