Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 840.
-
Καλημέρα, με το θέμα της οθόνης που ανάβει συνέχεια στις ειδοποιήσεις, που είχε η προηγούμενη ΡΟΜ, έχουμε διόρθωση;
-
Έχει παρατηρήσει κανένας ένα θέμα (πιθανό bug) με τις ειδοποιήσεις και την οθόνη, στην τελευταία Dev 6.2.25? Το παρατήρησα όταν το έχω και φορτίζει (ίσως να το κάνει και εκτός φόρτισης αλλά δεν το θυμάμαι), όταν έχω μια ειδοποίηση από email (είτε στην εργοστασιακή εφαρμογή είτε στο Gmail), κάνει το γνωστό ήχο και ανάβει η οθόνη (από σβηστή που είναι) για 10" (μέχρι εδώ ως συνήθως σωστά). Μετά σβήνει η οθόνη ξανά και σε 5" ανάβει ξανά και δείχνει πάλι την ειδοποίηση, μετά πάλι σβήνει και ξανά ανά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από giorgosmc: “ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, με τη τελευταία dev επειδή το έχω χρόνομετρήσει με λεπτομέρεια είναι φυσιολογικό που μετά από πλήρες φορμάτ και τα πάντα wipes κτλπ με μόνο ανοιχτό wifi φωτεινότητα περίπου λίγο πιο κάτω απ το μισό, με καμια εφαρμογη να τρεχει στο παρασκηνιο παρα μονο ο chrome με σερφαρισμα ΜΟΝΟ να πέφτει κάθε 1-2 λεπτά και 1%??? Είναι δυνατόν??” Το ίδιο έγραψα ακριβώς πιο πάνω από σένα φίλε μου.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά στο δικό μου Note 2 η τελευταία αυτή ΡΟΜ είναι πολύ πιο χάλια στο θέμα της κατανάλωσης μπαταρίας, από το χάλι που ήταν ήδη πριν..... Μόλις τελείωσα την φόρτιση (το άφησα και 1/2 ώρα παραπάνω), το έβγαλα από την πρίζα και μπήκα να δω τα θέματα εδώ στην ενότητα..... Λοιπόν, μόνο Wi-Fi ανοιχτό (ούτε GPS, ούτε δεδομένα, ούτε κλήσεις,τίποτα!) για σερφάρισμα και με 6' χρήσης έπεσε 7% ήδη!!!! Έχει χάρη που δεν θέλω να μπλέκω με την αρχική εγκατάσταση των πάντων, ειδά…
-
Καλησπέρα παιδιά, έχασα επεισόδια με την ανανέωση των Dev ROM; Γιατί έχουν σταματήσει στην 6.1.29 για το ΝΟΤΕ 2;
-
Καλησπέρα, εχθές παρέλαβα το 3ο κινητό Xiaomi Redmi Note που πιάνω στα χέρια μου, για την κόρη ενός φίλου μου, το Note 3 (έχω ήδη εγώ τα Note 1 και Note 2). Επειδή το κινητό είναι για παιδί και δεν θέλω να το σκαλίζω κάθε βδομάδα, θέλω απλά να βάλω ελληνικά στο μενού του (για να μπορεί να το δουλεύει το παιδί του) όσο πιο απλά και ανώδυνα γίνεται. Το κινητό ήρθε από Vickmall χωρίς σκάλισμα με την Αγγλοκινεζικη Miui 7.1 Stable, 7.1.4.0 και με την πρώτη σύνδεση στο Wi-Fi βρήκε και έκανε update στη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hcross: “Προς κατόχους Redmi Note 2: Είδατε όντως βελτίωση/αλλαγή συμπεριφοράς μπαταρίας μετά το 2ο flashάρισμα πάνω στην ίδια έκδοση? Υ.Γ.: Συγγνώμη εκ των προτέρων για το flood.” Εγώ πάντως είδα, με την πρώτη φορά που είχα την ΡΟΜ, δεν έβγαζε ούτε μισή μέρα.... Τώρα νορμάλ, μια μέρα άνετα.... Κάτι δεν κάθισε καλά μάλλον την πρώτη φορά.... Δεν χάνεις τίποτα, δοκίμασε το... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο προηγούμενο κινητό μου Redmi Note 3G που το έδωσα στη σύζυγο, αλλά.....επειδή δεν θυμάμαι τι ΡΟΜ είχα βάλει παλαιότερα, στις ρυθμίσεις γράφει ότι το κινητό τώρα φοράει μια ΡΟΜ: ΗM NOTE 1W - 4.4.2 KOT49H - MIUI 7 Global 5.11.5/Developer και στις γλώσσες έχει Αγγλικά, 2 Κινέζικες και Ελληνικά. Να υποθέσω ότι είναι η 5.11.5 Developer Ελληνική? Εάν ΝΑΙ, ποια είναι καλύτερη μελλοντική για να περάσω (χωρίς πολλά προβλήματα και καλή μπατα…
-
Καλησπέρα, θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο προηγούμενο κινητό μου Redmi Note 3G που το έδωσα στη σύζυγο, αλλά.....επειδή δεν θυμάμαι τι ΡΟΜ είχα βάλει παλαιότερα, στις ρυθμίσεις γράφει ότι το κινητό τώρα φοράει μια ΡΟΜ: ΗM NOTE 1W - 4.4.2 KOT49H - MIUI 7 Global 5.11.5/Developer και στις γλώσσες έχει Αγγλικά, 2 Κινέζικες και Ελληνικά. Να υποθέσω ότι είναι η 5.11.5 Developer Ελληνική? Εάν ΝΑΙ, ποια είναι καλύτερη μελλοντική για να περάσω (χωρίς πολλά προβλήματα και καλή μπαταρία), αυτή η τελευταία…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “ Την διαφορα την ειδες ομως αφου πρωτα ειχες χρησιμοποιησει την rom δυο τρεις μερες πριν την ξαναπερασεις?” Ναι, την δούλεψα 4 μέρες σχεδόν, όχι μόνο 2.... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alfaromeomito2010: “Η Μπαταρια αδειάζει πολύ γρήγορα στην 6.1.14.” Δες στο τέλος τι θα γράψω.... Παράθεση από kinezos69: “Ελπίζω να βελτιωθεί η διαχείριση της μπαταρίας με την καινούργια rom, διότι η 6.1.14 την ρουφάει σαν την Λίντα Λάβλεϊς.” Χαχαχαχαχα.... Δες στο τέλος τι θα γράψω και εσύ.... Παράθεση από Giannisagal: “εγω κανω μια παρατηρηση σχετικα με την καταναλωση της μπαταριας........ειχα θεμα με την νεα ρομ ναι αλλα εκανα ξανα εγκατασταση την ιδια και απο οτι βλεπω τωρα 2 με…
-
Παράθεση από mpakakos: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Παιδιά μια απάντηση εδώ? ” Για downgrade σίγουρα Wipe Cache & Dalvik Cache (χωρίς να αποκλείεται να απαιτηθεί και Factory Reset) για κοντινές εκδόσεις.. ” Ευχαριστώ.....μόλις το δοκίμασα με Wipe Cache & Dalvik Cache μόνο και τώρα την περνάω...για να δούμε εάν δουλέψει σωστά.... ” Απο ποια σε ποια κατεβαζεις;Εγω με Mi Note Pro για να κατεβω απο 6.1.7 σε 5.12.31 κανω την δουλεια μου με wipe ολων των cache ή θε…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Παιδιά μια απάντηση εδώ? ” Για downgrade σίγουρα Wipe Cache & Dalvik Cache (χωρίς να αποκλείεται να απαιτηθεί και Factory Reset) για κοντινές εκδόσεις.. ” Ευχαριστώ.....μόλις το δοκίμασα με Wipe Cache & Dalvik Cache μόνο και τώρα την περνάω...για να δούμε εάν δουλέψει σωστά....
-
Παράθεση από topmar: “......Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ασφαλή μετάβαση σε προηγούμενη ΡΟΜ Dev (ή Stable), από την 6.1.14 που έχω στο Redmi Note 2? ” Παιδιά μια απάντηση εδώ?
-
Καλημέρα παιδιά, η μπαταρία έχει γίνει τραγική ως προς την κατανάλωση, εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να την κρατήσω αυτή τη ΡΟΜ. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ασφαλή μετάβαση σε προηγούμενη ΡΟΜ Dev (ή Stable), από την 6.1.14 που έχω στο Redmi Note 2?
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “καταναλωση μπαταρίας μετά από 2 μέρες.........θα έλεγα ή προηγούμενη ρομ ήταν πιο καλή σε αυτό το θέμα!!!!!” Παράθεση από anikologr: “Παράθεση από Giannisagal: “καταναλωση μπαταρίας μετά από 2 μέρες.........θα έλεγα ή προηγούμενη ρομ ήταν πιο καλή σε αυτό το θέμα!!!!!” Μετά την 17 κάθε νέα είναι και χειρότερη.. Μάλλον πρέπει να το κοιτάξουν τα παιδιά που ασχολούνται με το development..” Αυτή η τελευταία ΡΟΜ πρέπει να έχει πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας..... Πέφτε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nikos vlastaras: “Με το Google messenger δε βρήκα επιλογή για τις 2sim οπότε έβαλα το chompsms και αφού ενεργοποίησα τις επιλογές για τους 160 χαρακτήρες και τις 2 sim όλα καλά!!” Που είναι η επιλογή για 160 χαρακτήρες;; Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
-
Μόλις έβαλα και εγώ την εφαρμογή Google Messenger για τα μηνύματα, αλλά δεν έχει επιλογή από ποια κάρτα να στείλει το μήνυμα και σαν default χρησιμοποιεί την πρώτη SIM ..... Sent from my Xiaomi Redmi Note 2