Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 840.
-
Μόλις πέρασα την τελευταία διορθωμένη ΡΟΜ 5.9.27.....η εφαρμογή της μουσικής δουλεύει σωστά.. Θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα σε λίγο.....ευχαριστούμε..... Επίσης, χάθηκε η εφαρμογή Authentication νομίζω.. ..
-
Τελικά την ανανεωμένη έκδοση της ΡΟΜ για το Redmi Note 2, που έχει το fixed στο όνομα της, να την βάλουμε ή πάλι κρασάρει η μουσική;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οι πρόσθετες ρυθμίσεις πρέπει να είναι εντάξει. Όσο για την μουσική, δοκίμασε να γυρίσεις την γλώσσα στα Aγγλικά και δες αν και πάλι κρασάρει. Πριν από λίγο ανέβηκε η σωστή ROM. Μήπως έχεις την προηγούμενη προβληματική ? ;)” Μπορεί.. ...τώρα κατεβάζω ξανά την ΡΟΜ... ..για να δοκιμάσω τα Αγγλικά.. ..μπα, και όταν πατάω Additional Settings, κρασάρει.. .. Θα κατέβει τώρα ξανά η νέα ΡΟΜ και θα την περάσω πάλι από την αρχή, μέσω Recovery με τα wipes....
-
Μόλις την έβαλα, η εφαρμογή της μουσικής πάλι κρασάρει.... Και έκανα τα Wipe Cache & Wipe Dalvik Cache με το Recovery πρώτα...
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Παράθεση από vaggelis83: “Καθαρή εγκατάσταση της νέας ρομ και η εφαρμογή όντως κρασάρει.” Οπότε δεν φταίει η εγκατάσταση, αλλά η ΡΟΜ. ....bug fix ετοιμάστε παιδιά.. :)” Ωραία ... πήγαινε σε παρακαλώ στον Bug Tracker και άνοιξε εκει ενα bug report :wink:” Μόλις άνοιξα το πρώτο μου bug report. ...
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαOK.....λοιπόν, τέλειωσε η αναβάθμιση στην 5.9.18 ξανά, δουλεύει κανονικά το κινητό με τις SIM αλλά το κρασάρισμα με την Μουσική παραμένει......ευτυχώς δουλεύει σαν κινητό το.....κινητό...Χαχαχααχα Ευχαριστώ για το support.....!!
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Κοίτα, κανονικά επειδή η συσκευή σου έχει "τρελαθεί" θέλει ένα Factory Reset/Defaults πριν το Flash. Δοκίμασε χωρίς Wipes και αν δεν, προχώρα σε Factory Reset.” Δοκιμάζω από τον updater τώρα και θα σου πω σε λίγο......ρε γμτ, είπα να περάσω στην παλαιότερη για να διορθώσω τη μουσική και το χάλασα πιο πολύ!!! ΥΓ: Κάτι που σκέφτηκα τώρα: την ΡΟΜ την είχα στο κινητό κατεβασμένη από το link σας και όχι από Η/Υ και μετά να την περάσω στο κινητό....δεν παίζει ρόλο ε?
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΜε wipes ή χωρίς?? Από τον updater ή από το recovery?
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΛοιπόν, όσο πάει το χαλάω περισσότερο το κινητό...... Είπα να κάνω downgrade και να περάσω πάλι την παλιά 5.9.11.........κάνω τη διαδικασία από τον Update-Select Update Package, κάνει restart και δείχνει την κάτω μπάρα αναβάθμισης.......τελειώνει η διαδικασία, ανοίγει το κινητό και....βγάζει ένα ωραίο Χ στο σημείο των καρτών, μη αναγνωρίζοντας καμία κάρτα!! Συν τοις άλλοις, πετάει διαρκώς μήνυμα ότι "the proccess com.android.providers.telephony" κάτι δεν ξεκινάει και κάτι τέτοια......κάνω restar…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Λέω να περιμένω. ...εάν κάνω όλα αυτά τα wipe, δεν θα πρέπει να περάσω τα πάντα πάλι από την αρχή στο κινητό; Να μου λείπει.” Αν κάνεις απλά wipe Cache & Dalvik Cache όπως σου είπε ο @iAmLiakos δεν χάνεις τίποτα. Απλά στο ξεκίνημα μετά θα δεις στο κάτω μέρος την μπάρα (τίποτα ανησυχητικό)” Λοιπόν, μόλις έκανα αυτό που είπες, Wipe Cash και Wipe Dalvik Cache και πέρασμα της ΡΟΜ ξανά από το recovery, κόλλησε στο τέλος της διαδικασίας που πάτησα το reboot κ…
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelis83: “Καθαρή εγκατάσταση της νέας ρομ και η εφαρμογή όντως κρασάρει.” Οπότε δεν φταίει η εγκατάσταση, αλλά η ΡΟΜ. ....bug fix ετοιμάστε παιδιά..
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Κάνε flash τη rom πάλι με wipe cache και wipe dalvik cache μέσα απο το recovery. Ή περίμενε να δούμε εαν θα γράψει κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό να δούμε εαν φταίει η rom ή η εγκατάσταση της.” Λέω να περιμένω. ...εάν κάνω όλα αυτά τα wipe, δεν θα πρέπει να περάσω τα πάντα πάλι από την αρχή στο κινητό; Να μου λείπει.....
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Δοκίμασε να κάνεις ενα clear data στην εφαρμογή της μουσικής. Θα πας settings->system apps->music και θα κάνεις clear data. Και πες μας εαν συνεχίζει να κρασάρει.” Το έκανα ήδη χωρίς αποτέλεσμα.. ..κρασάρει συνεχώς. ...
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΒρήκα ένα πρόβλημα ήδη, στην νέα ΡΟΜ, σημαντικό.... κρασάρει η μουσική παιδιά, δεν δουλεύει καθόλου....
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, μόλις πέρασα την τελευταία ΡΟΜ 5.9.18....όλα ΟΚ.... Πως μπορούμε να δούμε τι αλλάζει - βελτιώνεται με την ΡΟΜ αυτή;
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, μήπως έχει παρατηρήσει κανένας bug με την μπαταρία του κινητού; Το είχα όλη τη νύχτα στην φόρτιση, και το πρωί ήταν στο 94% ακόμα. ....” Καλημέρα, δεν πρέπει να είναι bug. Το εχω παρατηρησει και εγω στο 1S. Μάλλον όταν φορτίσει 100% μετά από λίγο (άσχετα αν είναι ακόμα πάνω στο φορτιστή) γυρνάει σε κανονική κατάσταση μπαταρίας (εννοώ όχι φόρτιση)” Μα δεν είναι φυσιολογικό να κάνει σχεδόν 6 ώρες στον φορτιστή για να πάει έως 94%.......στο 2ωρο …
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλημέρα, μήπως έχει παρατηρήσει κανένας bug με την μπαταρία του κινητού; Το είχα όλη τη νύχτα στην φόρτιση, και το πρωί ήταν στο 94% ακόμα. ....
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. ....θα κάνω rebuild index και θα το δω....
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από topmar: “ Αν έχεις φέρει αυτά τα τηλέφωνα απο το backup σου στη νέα συσκευή, δεν δοκιμάζεις να σβήσεις ένα και να το ξαναφτιάξεις απο την αρχή σαν νέα επαφή? (ή απλά φτιάξε μια νέα επαφή με ένα τέτοιο νούμερο).” Ναι, οι επαφές είναι συγχρονισμένες από τον λογαριασμό μου στο Gmail... .. Δοκίμασα και έφτιαξα μια νέα επαφή με αριθμό τέτοιας μορφής και πράγματι δουλεύει σωστά... Αλλά τί να κάνω για τις υπάρχουσες επαφές τώρα, που είναι πολλές;;”
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΠαιδιά, ένα πρόβλημα που διαπίστωσα είναι το εξής: Επειδή μερικά νούμερα τηλεφώνου στις επαφές μου, είναι εταιρικά με αριθμό της μορφής *789898, όταν καλώ αυτούς τους αριθμούς, αντί για την επαφή πάνω στην οθόνη κλήσης, βγάζει unknown, όπως επίσης και το ίδιο βγάζει στο ιστορικό κλήσεων, μη μπορώντας να ξέρω ποιόν κάλεσα πλέον. Να σημειώσω ότι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το προηγούμενο Redmi Note 3G, στις ίδιες κλήσεις. Καμιά ιδέα;