Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 840.
-
Redmi Note 2 ROMs
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, όντας ήδη εδώ και 1,5 χρόνο κάτοχος του ΝΟΤΕ 1 3G και άκρως ικανοποιημένος, παρήγγειλα και το νέο ΝΟΤΕ 2 πριν λίγες ημέρες, στην έκδοση 16GB. Μια ερώτηση, με την ελληνική ΡΟΜ η μανισια εφαρμογή μηνυμάτων γράφει 160 χαρακτήρες ή όχι; Sent from my Xiaomi Redmi Note 3G
-
Κανένα link από site που να το έχει προς πώληση; Sent from my HM NOTE 1W
-
Καλημέρα, από την Αγγλοκινεζικη ΡΟΜ, για να βάλουμε αυτήν την 5.2.10 ελληνική, χρειάζεται wipe σε όλα; Οπότε τα χάνουμε όλα (εφαρμογές, ρυθμίσεις, κλπ) στο κινητό, σωστά; Τέλος, με την μανισια εφαρμογή για τα μηνύματα, μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες, ή όχι ακόμα; Sent from my HM NOTE 1W
-
Antutu score από τα xiaomi
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέο προσωπικό ρεκόρ..... 09bc5efc23d6e066f3e4765fcb01948a.jpg Sent from my HM NOTE 1W
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “Παράθεση από parmenion: “Πάντως εγώ που παράγγειλα από aliexpress και πήρα ένα cube talk 9x ήρθε σε 25 ημέρες και το tablet πετάει. Παίρνει και SIM card.” Παράθεση από topmar: “Κάποιο λινκ να το δω;” ίσως αυτό εννοεί Aliexpress.com : Buy In Stock Onda V919 3G Air Tablet PC 9.7inch MTK8392 Octa Core 2GB/16GB Dual Camera GPS WCDMA Phone Call Android 4.4 from Reliable tablet computer touch screen suppliers on Shenzhen OKQI Electronics Mall | Alibaba Group Cube Talk 9X U65GT MT…
-
ΕΛΤΑ Track & Trace
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από parmenion: “Πάντως εγώ που παράγγειλα από aliexpress και πήρα ένα cube talk 9x ήρθε σε 25 ημέρες και το tablet πετάει. Παίρνει και SIM card.” Κάποιο λινκ να το δω; Sent from my HM NOTE 1W
-
Mi Talk
topmar - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “η την πιο νέα MiTalk Messenger 2015(米聊2015) play.google.com/store/apps/details?id=com.xiaomi.channel αλλά μόνο όποιος ξέρει Κινέζικα rofl rofl rofl” Γιαυτό έδωσα το λινκ με την έκδοση 2014, επειδή είναι στα αγγλικά.... Sent from my HM NOTE 1W
-
Mi Talk
topmar - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Δεν υπάρχει αυτή η σελίδα λέει” Δοκίμασε από εδώ MiTalk 2014 translated to EN (CORRECTED TRANSLATION) - App - Xiaomi MIUI Official Forum Πρέπει να έχεις κάνει login και να δώσεις μία απάντηση, για να φανεί το link.... Sent from my HM NOTE 1W
-
Mi Talk
topmar - - MIUI Store
ΜήνυμαΚαλησπέρα, πόσοι έχουν την εφαρμογή του τίτλου και την χρησιμοποιούν; Εγώ την έχω εγκαταστήσει και έχω δημιουργήσει και ένα Union ήδη, για τους Έλληνες χρήστες Miui, με την ονομασία "Miui Greece"..... Όσοι θέλετε, δοκιμάστε το.... Sent from my HM NOTE 1W
-
Αναβάθμιση συσκευών Redmi
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Παράθεση από topmar: “Ξέχασα να συμπληρώσω, ότι προσωπικά προτιμώ μια σταθερή και άψογη Miui 5, παρά μια προβληματική και ασταθή Miui 6.... Sent from my HM NOTE 1W” Φίλε topmar κατ'αρχην χρόνια πολλά γιατί το λες αυτό έχεις δοκιμάσει την V6 ? Εδώ είμαστε πολλοί μεταξύ αυτών και εγώ που έχουμε περάσει στην V6 εγω σε mi3w και σε πληροφορω πως δεν είναι καθόλου ασταθείς και το ίδιο θα κάνω και στο note 3g και βέβαια εννοώ την δική μας την Ελληνική !!” Φυσικά και δεν έχω δοκ…
-
ΜήνυμαΞέχασα να συμπληρώσω, ότι προσωπικά προτιμώ μια σταθερή και άψογη Miui 5, παρά μια προβληματική και ασταθή Miui 6.... Sent from my HM NOTE 1W
-
ΜήνυμαΚάλιο αργά παρά ποτέ..... 13/1/15 για τα Redmi Note 3G μας λοιπόν.... Υπομονή.... Sent from my HM NOTE 1W
-
Έκανα το καθήκον μου και εγώ. .....:)