Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 840.

• Δυστυχώς λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων (πολύτεκνος), μου είναι δύσκολο να έρθω από Σέρρες... ... Εάν κάνετε καμία βόλτα στην πίστα μας, θα σας επισκεφτώ.... .:)

• Παράθεση από Bodai: “Αν βγάζει 4.2Α που γράφεις παραπάνω θα σου τινάξει την μπαταρία στον αέρα. Εχω δοκιμάσει ανάλογη φόρτιση μπαταρίας ηλεκτρικού εργαλείου με φορτιστή απο laptop. Ο φορτιστής έλιωσε την βάση φόρτισης που εμπαινε η μπαταρία και την μπαταρία την ίδια. Αστα!!!! Το έχω κάνει. Εκτός αν μιλάς για κάτι άλλο. Το έψαξα λίγο και βρήκα στο μαγαζί τους στην Σιγκαπούρη φορτιστή που βγάζει 3.8V/1.5A. Ποτέ όμως οι φορτιστές δεν φορτίζουν τις μπαταρίες στην "τσίτα" ... αλλά με λίγο μικρότερο r…

• redmi note

topmar - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Στις Ελληνικές εκδόσεις, δεν έχει φτιαχτεί η εργοστασιακή εφαρμογή για να στέλνει με 160 χαρακτήρες; Η JHDCNBH-37.0.1 εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη με έξτρα Ελληνικά, στέλνει παιδιά. ..

• Παράθεση από Bodai: “Θα έλεγα μην το σκεφτεσαι κάν. Ο φορτιστής ενός κινητού αντε να βγάζει 1000mA ... αντε και 1200mA. Αν βάλεις 4.2Α το πιο πιθανό είναι απλά να λιώσει η μπαταρία. Στην χειρότερη περίπτωση θα σκάσει. Με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οσο για τον πίνακα ... μην φοβάσε ... δεν έχει πρόβλημα” Ο φορτιστής του Xiaomi Redmi Note είναι 2000mA.. .... Για ανταπτορα αυτοκινήτου μιλάω, γιατί να λιώσει η μπαταρία;

• Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από topmar: “Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας; Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον. Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....” λίγο προσοχή με την κόλα και τις επαφές, πρίζα είναι, μπορεί να σου παρουσιάσει θέμα, από να σου κάψει φορτηστή/κινητό μέχρι να σου πετάξει ασφάλεια στο…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από topmar: “Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο φορτιστής που έβαλες είναι από Xiaomi Redmi Note? Γράφει 1Α αυτός. ....” Όχι, είναι για Hongmi/Redmi 1s... Υ.Γ. Αν θέλεις διόρθωσε την συσκευή στο προφίλ σου...” OK, το διόρθωσα.....

• Παράθεση από mike_k: “20141006185605-1_zps0o0w3stk.jpg” Ευχαριστώ πολύ, αυτό ήθελα να δω, είναι 2 Α όπως ενημερώθηκα και από αλλού. Οπότε με τον ανταπτορα αυτοκινήτου στα 4,2Α θα φορτίζει πολύ γρήγορα.. .. Παράθεση από caeser: “Να τι γράφει ο δικός μου, αν βγάζεις άκρη: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1656/” Είσαι σίγουρος ότι αυτός ο φορτιστής που έβαλες είναι από Xiaomi Redmi Note? Γράφει 1Α αυτός. ....

• Μια ερώτηση παιδιά, πόσα Ah είναι ο γνήσιος φορτιστής του κινητού μας; Έχω κολλήσει τον ανταπτορα στον φορτιστή και δεν μπορώ να διαβάσω τα στοιχεία του πλέον. Όποιος ξέρει, ας μου πει... ..με ενδιαφέρει διότι έχω έναν ανταπτορα αυτοκινήτου που γράφει 4,2 Ah, για να δω εάν θα το φορτίζει γρήγορα....

• Εγώ στο δικό μου Redmi Note με Αγγλοκινεζικη εργοστασιακή ΡΟΜ και ελληνικά (JHDCNBH36.0 - V5), στέλνω με την μανισια εφαρμογή μηνυμάτων με 160 χαρακτήρες..... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Έκανα εγκατάσταση της εφαρμογής ελέγχου γνησιότητας της Xiaomi, και έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα

• Παράθεση από dimosthenis: “Καλημερα σε ολους Αυτο εβγαλε το cpu-z Βγαζεται καμια ακρη για την γνησιοτητα;” Στην δεύτερη σειρά που γράφει Manufacturer, το δικό σου γράφει alps ενώ το δικό μου Xiaomi...... Ας μας πούνε και οι άλλοι τι γράφει το δικό τους. ....

• Παράθεση από ktsak: “Δεν σου φτανουν αυτα? Νομιζω ειναι πολυ σημαντικα !!!!!!!!! Τρεχει απροβληματιστα παντως σου απανταω μια και ειδα οτι το ρωτησες και αλλου. Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μεχρι σημερα :P” Εμ, όχι ιδιαίτερα..... Το δουλεύω με Αγγλικά και εάν δεν διορθώνουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, τα update τα θεωρώ περιττά..... Για παράδειγμα, εάν είχα πρόβλημα με την αποθήκευση των φωτογραφιών στην κάρτα μνήμης και το πρόβλημα λυνοταν με την ελληνική ΡΟΜ, θα την έβαζα..... Κάτι τέτοιο …

• Καλησπέρα παιδιά, Σκέφτηκα να δοκιμάσω την ελληνική ΡΟΜ, και θα ήθελα να μου πείτε τι καλύτερο έχει να προσφέρει από την εργοστασιακή Αγγλοκινεζικη που έχω τώρα, εκτός από την Ελληνική γλώσσα και τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις.....

• Παράθεση από mike_k: “Ασφάλεια /λίστα φραγων /ρυθμίσεις :)” Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν...

• Καλησπέρα παιδιά, σήμερα με κάλεσε κάποιος με απόκρυψη και το κινητό μου έβγαλε ΜΕΤΆ την κλήση, ένα μήνυμα για να μπλοκάρει αυτόματα τις κλήσεις από απόκρυψη, στο οποίο βιαστικά απάντησα ΝΑΙ. τώρα ψάχνω να το απενεργοποιησω και δεν βρίσκω το πως..... Καμία βοήθεια;

• Re: Antutu score από τα xiaomi

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σημερινό τεστ, με την μπαταρία στο 55%....με Factory ROM v.30 Αγγλοκινεζικη... 9bc837bcf03c0ff5b20ad54ad6289cce.jpg

• Παράθεση από caeser: “ Εεεε... αυτό ήταν το πρώτο βήμα που έπρεπε να ακολουθήσεις, πριν προχωρήσεις σε πιό "σκληρές" λύσεις (όπως π.χ. ξαναφλασάρισμα της rom κ.λ.π.) ” Το κόλλημα φαντάζομαι ότι θα γίνεται επειδή υπάρχουν στην συγκεκριμένη επαφή πολλά στοιχεία καταχωρημένα, ίσως με χαρακτήρες μη αναγνωρίσιμους από το πρόγραμμα του ΝΟΤΕ (έγινε εισαγωγή επαφών από αρχείο).... ΡΟΜ ακόμα δεν θα αλλάξω..... Στο μέλλον ίσως... .

• Παράθεση από caeser: “ ...,. Clear Data!” Μπα, το έκανα και πάλι το ίδιο κόλλημα.... τέλος πάντων.....

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα παιδιά, Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματα στην εφαρμογή των επαφών, όταν πάω να κάνω edit μια συγκεκριμένη επαφή με πολλά στοιχεία καταχωρημένα. Μου κολλάει και βγάζει αυτό το μήνυμα : Κάνεις με το ίδιο πρόβλημα;” Απο το screenshot που βλέπω φαίνεται να κολλάει η εφαρμογή "Επαφές και πληκτρολόγιο". Αν θέλεις δοκίμασε να κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων, μέσα στην εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Η δια…

• Καλησπέρα παιδιά, Δεύτερη μέρα χρήσης του κινητού και έχω κολλήματα στην εφαρμογή των επαφών, όταν πάω να κάνω edit μια συγκεκριμένη επαφή με πολλά στοιχεία καταχωρημένα. Μου κολλάει και βγάζει αυτό το μήνυμα : Κάνεις με το ίδιο πρόβλημα;