Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 840.
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Ήρθε και το δικό μου NOTE, απλό ταχυδρομείο Σιγκαπούρης από το MiniDeal με δώρο δερμάτινη θήκη και προστατευτικό. Παραγγελία 20/8, αναχώρηση 24/8 άφιξη 4/9. Θα το παραλάβω αύριο. Ελπίζω να είναι σώο και αβλαβές.” Καλορίζικο... . Με ποια ROM το πήρες;
-
redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από mAthosalas: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2......” Τι ακριβως είναι αυτό; Σε τι χρησιμεύει; Η ευαισθησία της οθόνης στην αφή επηρεάζεται;” Προστατευτικη μεμβράνη για την οθόνη, όχι δεν επηρεάζει.....
-
Καλησπέρα παιδιά, Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μιας και εγώ είμαι αρχάριος με το NOTE, θα βάλω εδώ τις τυχόν απορίες μου, μιας και σήμερα πήρα επιτέλους στα χέρια μου το νέο μου Xiaomi Redmi Note Enchanced!! Αφού το φόρτισα, ξεκίνησα από το απόγευμα να το στήνω......είναι η Αγγλοκινέζικη έκδοση και με το άνοιγμα και την σύνδεση στο WiFi του σπιτιού μου, βρήκε και εγκατέστησε νέα έκδοση, την MIUI - JHDCNBF30.0 . Να σημειώσω πως δεν θέλω να περάσω ακόμα την Ελληνική ROM, με βολεύουν τα Αγγλικά και …
-
redmi note
ΜήνυμαΚαλησπέρα, για όσους ενδιαφέρονται, σε πάρα πολύ καλή προσφορά υπάρχει από εδώ, Tempered glass screen protector για το Xiaomi Redmi Note, με κόστος μόλις 3,07€ !!! Εγώ παρήγγειλα ήδη 2......
-
redmi note
ΜήνυμαΤελικά αγόρασα την 3η στα παραπάνω λινκ, είχε 100% ευχαριστημένους αγοραστές και 99,9% αξιολόγηση ο πωλητής.....
-
redmi note
ΜήνυμαΓια πείτε ρε παιδιά μια άποψη, ποιά από τις παρακάτω 4 δερμάτινες θήκες για το κινητό, με παράθυρα εμπρός.....επειδή δεν την παρήγγειλα από το Vickmall.....:( Νο1 = 4,67€ Νο2 = 5,65€ Νο3 = 5,86€ Νο4 = 6,12€
-
Βοηθεια Σερρες !!!
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈγινε η δουλειά σου, πιστεύω να είναι ικανοποιημένη η φίλη σου....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, είχα δεν είχα, υπέκυψα και εγώ στον πειρασμό......μόλις το παρήγγειλα από Vickmall, με δώρο Original Xiaomi Leather Case (Blue)+Screen Film+Silicone Case+OTG Cable.....και Original ROM.....205,99$ .....άντε να δούμε.....
-
Βοηθεια Σερρες !!!
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα φίλε μου, εγώ είμαι από Σέρρες και είχα πριν ένα Xiaomi Hongmi 1S, το οποίο είχα φλασαρει 2-3 φορές..... Πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω.... Εάν θέλεις, στείλε μου προσωπικό μήνυμα με τηλέφωνο επικοινωνίας, να σου στείλω το δικό μου....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΠαράθεση από harvad: “κάποιο λάθος πρέπει να έχει γίνει,αν μιλάς για το redmi note πάντως, πάρτο με κλειστά μάτια είναι super κινητό για τα λεφτά του και διάλεξε ένα αξιόπιστο store όπως vickmall η minideal.” Φίλε μου δεν κάνω λάθος δυστυχώς, δες κι εσύ στο Ελληνικό link (εδώ) και στο GSMARENA (εδώ)......160$ λέει....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, έπεσα τυχαία πριν λίγο σε μια δημοσίευση σε άλλο φόρουμ, ημερομηνίας 19 ΜΑρ 2014, όπου παρουσιάζεται το κινητό σαν καινούργιο (με link από το www.gsmarena.com), όπου και αναφέρεται ως τιμή του τα 130$ (για το 1.4GHz - 1GB RAM) και 160$ (για το 1.7GHz - 2GB RAM). Πως γίνεται να έχει πάρει την ανηφόρα η τιμή του και να πωλείται τώρα, το λιγότερο 210$ (η έκδοση 1.7GHz - 2GB RAM), ήτοι αύξηση τιμής 31%?? Μήπως μας έχουν πάρει χαμπάρει οι Κινέζοι? Χαχαχαχα ΥΓ: Ξέρω το νόμο περί προσ…
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΆντε να δούμε..... ΥΓ: Είχα δεν είχα, πάλι σε Xiaomi θα γυρίσω....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου, μάλλον Αγγλοκινεζικη θα το πάρω τότε .....
-
Αγορά Note
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, είμαι 1 βήμα πριν την αγορά του, μάλλον από Vickmall........τελικά το προτιμάμε με Original ROM(only has English) και μετά βάζουμε Ελληνική + Root + Playstore από εδώ μέσα, ή το παίρνουμε Multilanguage Rooted με Google Play?
-
redmi note
Μήνυμα....σε λάθος μέρος μπήκε.. ..
-
Καλησπέρα, σήμερα έκανα νέα δοκιμή της μπαταρίας να δω πόσο κρατάει και πάλι τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά......κράτησα και τις μετρήσεις για την οθόνη και τα λοιπά στοιχεία, όπου αποδεικνύεται ότι η διάρκεια ανοιχτής οθόνης (που δείχνει να καταναλώνει την περισσότερη ενέργεια) είναι μόλις 3ω30λ !!!..... .....ιδού τα αναλυτικά αποτελέσματα: Συνολική Διάρκεια Μπαταρίας th_Screenshot_2014-06-12-21-13-02.png Διάρκεια Οθόνης th_Screenshot_2014-06-12-21-13-10.png Διάρκεια Κλήσεων th_Screenshot_2…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έχει αναφερθεί από πολλούς στο επίσημο en.miui.com για το ότι καταπίνει αρκετά εύκολα την μπαταρία. Είναι οποσδήποτε θέμα ROM και οδηγών από την πλευρά των Developers της MIUI. Ψάχνουμε και εμείς τρόπο να βελτιώσουμε τα πράγματα, και ελπίζουμε μέχρι την επόμενη Version να βρεθεί κάτι καλύτερο.” Μακάρι να διορθωθεί αυτό παιδιά......και η παραπάνω κατανάλωση αφορά χρήση φωτεινότητας στο 50%.....