Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 840.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Μην μπλέκεσαι με τα ονόματα, αλλά να θυμάσαι..... Hongmi = RedRice = Redmi 1 = MTK chipset Hongmi 1S = RedRice 1S = Redmi 1S = Qualcom SnapDragon Chipset. Δεν σου ρίχνω ευθύνη βρε, η Xiaomi και οι μεταπωλητές το έκαναν μπάχαλο με τα ονόματα.... Εν ολίγης, προσπαθείς να βάλεις ROM που είναι για MTK σε τηλέφωνο που φοράει SnapDragon.... ” Πολύ μπέρδεμα ρε γμτ.....όντως....δηλαδή καλά που δεν πέρασε το update..... Να περιμένω τότε να δω αρχείο για κατέβασμα εδώ? Redmi 1/S
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Γιατί πας να προκαλέσεις μία τραγωδία στο τηλέφωνό σου ? Εσύ από ότι βλέπω έχεις REDMI 1S και η ROM που προσπαθείς να βάλεις είναι για το Hongmi - REDMI 1” Αυτό έχω: Original XiaoMi HongMi Red Rice 1S Dual Sim WCDMA Quad Core SmartPhone With 4.7Inch Screen Που το είδες πως έχω Redmi 1S? Αυτή δεν είναι η σωστή για το τηλέφωνό μου, που έχετε ανεβάσει? Hongmi WCDMA => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_JHBCNBD15.0-GTV-3.10.zip (ROOT+TWRP)
-
Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και 1 ώρα να περάσω το update της multi έκδοσης 4.6.6 (xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_JHBCNBD15.0-GTV-3.10) πάνω στην 4.5.30 multi που έχω ήδη (από την εσωτερική μνήμη, είναι από Minideal το τηλέφωνο και μόνο έτσι "βλέπει" το αρχείο update.zip), αλλά όταν φτάνει στο 98%, μετά από λίγο βγάζει μήνυμα "Install update.zip failed! update.zip signature verification failed" Τι πάει στραβά? ΥΓ: Από τον ήδη εγκατεστημένο updater δεν βγάζει πως υπάρχει νεότερη έκδοση της 4.5.30…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Οχι δεν κάνουμε ποτέ ΟΤΑ όταν έχουμε την Ελληνική ROM. Kάποια στιγμή βέβαια θα δώσουμε και ΟΤΑ αλλά δεν είναι τώρα στις άμμεσες προτεραιότητές μας. Αύριο θα είναι έτοιμη και η ROM για τα Redmi 1S ..” Αυτή που βλέπεις στην πιο πάνω φώτο, είναι η δικιά μου και είναι η Multi 4.5.30 , δεν έχω την Ελληνική 3.9. Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Όποιος την βάλει, ας μας πει εντυπώσεις και εάν διορθώνονται και ποια bugs... Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι, οι 2 εκδόσεις ΡΟΜ που υπάρχουν εδώ στο Miui.gr (4.5 Multi Language & 3.9 Ελληνική), έχουν καμία άλλη διαφορά στα χαρακτηριστικά τους (λειτουργία, προβλήματα κλπ), εκτός από τις περισσότερες γλώσσες; Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
...και από εμένα φυσικά like....
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από topmar: “Να ρωτήσω, πως βάζουμε άλλον browser default να ανοίγουν τα λινκ από άλλες εφαρμογές (Facebook), διότι όλα τα ανοίγει ο μανισιος browser?” Το ψαχνω και εγω αυτο, μεχρι στιγμης εσβηνα τον μανισιο εντελως απο τις εφαρμογες, αλλα με καθε αναβαθμιση της ROM ξανα μπαινει :p” Λοιπόν πας στις ρυθμίσεις και επιλέγεις εφαρμογές. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα πατήσεις το κουμπί που λέει "προεπιλεγμενες ρυθμίσεις εφαρμογών" και από εκ…
-
Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από topmar: “Να ρωτήσω, πως βάζουμε άλλον browser default να ανοίγουν τα λινκ από άλλες εφαρμογές (Facebook), διότι όλα τα ανοίγει ο μανισιος browser?” Το ψαχνω και εγω αυτο, μεχρι στιγμης εσβηνα τον μανισιο εντελως απο τις εφαρμογες, αλλα με καθε αναβαθμιση της ROM ξανα μπαινει :p” Δεν είναι ροοτ το δικό μου για να την απεγκαταστησω.... Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
αγορά μπαταριών... ΓΙΟΚ!!!
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤην λύση του Power Bank την απέρριψες; Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Να ρωτήσω, πως βάζουμε άλλον browser default να ανοίγουν τα λινκ από άλλες εφαρμογές (Facebook), διότι όλα τα ανοίγει ο μανισιος browser? Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
miui mail application
topmar - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕμένα κρασαρει η εφαρμογή συνεχώς.... Έχω την 3.9 Sent from my HM 1SW using Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν δεν δουλέψει χωρίς προβλήματα το MOD για τους 160 Char δεν το ενεργοποιούμε. Προς το παρόν σε αναμονή.” Δηλαδή περιμένουμε νέα έκδοση για διόρθωση του θέματος των μηνυμάτων;
-
Έβαλα και εγώ την 3.9 χωρίς wipe και χωρίς επαναφορά εργοστασιακών και όλα λειτουργούν καλά βλέπω.... Όμως στα μηνύματα πάλι γράφει με 60 χαρακτήρες και όχι 160 .... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να το παρω?
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, πριν λίγο το παρήγγειλα το XiaoMi HongMi Red Rice 1S από minideal.....ελπίζω να είναι καλύτερο από το υπάρχον Lenovo S650 που έχω....