Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 840.
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Poco X5 5G Global και το οποίο μόλις σήμερα ξεκλείδωσα για να περάσω EU (EEA) ROM. Ακολουθώ τον οδηγό με το Mi Flash και παρόλο που έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές εκδόσεις του, βγάζει πάντα το ίδιο σφάλμα (φώτο). Τι κάνω λάθος;89b30c8283632233142163ee6ad1210e.jpg Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Poco X5 5G Global και το οποίο μόλις σήμερα ξεκλείδωσα για να περάσω EU (EEA) ROM. Ακολουθώ τον οδηγό με το Mi Flash και παρόλο που έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές εκδόσεις του, βγάζει πάντα το ίδιο σφάλμα (φώτο). Τι κάνω λάθος; ed3d52803084cb2caa103bb498dd10b1.jpg Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Καλημέρα σας. Μόλις έκλεισε η εβδομάδα σε μένα και το ξεκλείδωσα το POCO X5 5G με τον τρόπο που μας υπέδειξε o VAG-ZAG Μια βοήθεια λίγο.....Τώρα έχω την POCO X5 5G Global - V13.0.5.0.SMPMIXM στο κινητό και είναι ξεκλείδωτο. Τώρα, ακολουθώ αυτόν τον οδηγό ή αυτόν τον οδηγό για να περάσω την Ευρωπαϊκή ROM στο κινητό; Η Ευρωπαϊκή ROM που βρίσκω είναι η 5G EEA (V13.0.4.0.SMPEUXM) υποθέτω και την κατεβάζω από εδώ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71535/
-
Παράθεση από Westman: “Παράθεση από VAG-ZAG: “@Westman Όταν το κατεβάσεις θα σου ζητήσει Update, κάντο αμέσως. Μετά, άνοιξε το αρχείο .exe για να μπεις στο μενού ξεκλειδώματος. & μετά, άμα ξεκλειδώσεις σφύρα μου κλέφτικα!!! ” @VAG-ZAG το ξεκλείδωσα!!!! τώρα είμαι σε αναζήτηση ρομ” Πες μου κι εμένα μετά, αυτό θέλω να κάνω και στο δικό μου Poco X5 5G που λογικά ξεκλειδώνει την ερχόμενη Κυριακή. Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Παράθεση από VAG-ZAG: “Όχι φίλε μου, το ίδιο βγάζει σε όλους μας. "Έχουν πρόβλημα οι servers της Xiaomi" είναι η απάντηση...” Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει περίπτωση, τα δύο αυτά error που εμφανίζονται στο κινητό μου, σχετικά με την SIM, να προέρχονται από το θέμα αυτό με τους servers Xiaomi, και να μην χρειάζεται να περάσω άλλη ROM στο κινητό για να δουλέψει το VoLTE;; Poco X3 Pro via Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους σας. Έχω ένα νέο Poco X5 5G από εξωτερικό και δυστυχώς είχε Global MIXM ROM και όχι EU, οπότε δεν δουλεύει το VoLTE. Για το λόγο αυτό, χρειάζομαι να περάσω μια EU ROM, αφού ξεκλειδώσω το κινητό όμως πρώτα. Ακολουθώ τις οδηγίες λοιπόν και παρόλο που στο Mi Unlock status έχω μπει με δεδομένα, έκανα Add account and device και έβγαλε μήνυμα Added successfully, στο mi unlock tools, μου βγάζει συνέχεια το σφάλμα "Please add your account in MIUI's Settings > Developer options > Mi Unl…
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΠάλι δεν έχω δεδομένα κατά την διάρκεια κλήσης, ακόμα και με τα βήματα αυτά. Καμία λύση; Poco X5 via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΕπίσης, κάτι που δεν πρόσεξαν πολλοί, όπως εγώ, είναι ότι δεν έχει επιλογή για VoLTE το κινητό, όπως έρχεται από το εργοστάσιο. Τα βήματα της εμφάνισης του κουμπιού και της ενεργοποίησης του, είναι στο παρακάτω link. How to enable Volte on Xiaomi Poco X5 • TechyLoud Poco X5 via Tapatalk
-
Poco X5 - X5 Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Πρώτη μέρα χρήσης του νέου κινητού Poco X5, ύστερα από μετάβαση από το X3 Pro. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται ενεργοποίηση συγχρονισμού κλήσεων και μηνυμάτων, στον λογαριασμό Xiaomi Cloud. Βγάζει διαρκώς αυτά τα μηνύματα, που βλέπετε πιο κάτω. Κάποια λύση βρε παιδιά; Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα στο προηγούμενο Poco X3 Pro. 6cc710375124722a6aa55070ef597abe.jpg5b90d9de522e3fe5eff036f2e701ac54.jpg Poco X5 via Tapatalkcc6952a2f2e9441d39f51326a016ba32.jpg
-
POCO X3 Pro (Vayu) : Λαμβάνει ενημέρωση στο MIUI 14 με βάση το Android 13 (EEA/EU V14.0.1.0.TJUEUXM ROM) - News by Xiaomi Miui Hellas Αυτή η έκδοση ΡΟΜ που βγήκε σήμερα, η EEA/EU V14.0.1.0.TJUEUXM είναι για το δικό μου άραγε που φοράει την 13.0.6.0 SJUEUXM τώρα; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, εγώ τελικά μετά από σκέψη, το τόλμησα και το αλλάζω (μετά από 1 χρόνο χρήσης) με το ολοκαίνουριο Poco X5 8GB/256GB, το οποίο παρήγγειλα σήμερα. Σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά, με τις μεγαλύτερες αλλαγές στην οθόνη Amoled + το 5G του Χ5 . Ελπίζω να δουλέψει η "καταραμένη εφαρμογή" VW We Connect Go στο Χ5 Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk