Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 840.

• poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις

topmar - - Poco X3 Pro (Vayu)

Μήνυμα

Την εργοστασιακή έχω, αλλά εμένα είναι EU και αυτή βλέπω ότι είναι Global. Μην το μπρικαρω και τρελαθώ.... Poco X3 Pro 6/128

Μήνυμα

Αυτή τη νέα ΡΟΜ (Miui 14) την έβαλε κανένας; POCO X3 Pro (Vayu) : Λαμβάνει ενημέρωση στο MIUI 14 με βάση το Android 13 (Global V14.0.1.0.TJUMIXM ROM) - News by Xiaomi Miui Hellas Μπαίνει κατευθείαν στο δικό μου, που έχει την Global 13.0.6.0 SJUEUXM άραγε; Poco X3 Pro 6/128

• Στο δικό μου κανένα πρόβλημα, ευτυχώς... Σε αναμονή για την Miui 14 τώρα.. Poco X3 Pro 6/128

Μήνυμα

Καλησπέρα, στην εργοστασιακή εφαρμογή Miui Browser, βλέπω ότι ενώ την έχω κλειδωμένη να μην κλείνει, μετά από λίγα λεπτά χωρίς χρήση, όταν την ανοίγω έχει κλείσει όλες τις καρτέλες που είχα ανοιχτές και ανοίγει στην αρχική (κενή) σελίδα. Κάποιος τρόπος να λυθεί αυτό το πρόβλημα; Poco X3 Pro 6/128

• Χρησιμοποιεί κανείς το κινητό σε αυτοκίνητο, με Android Auto; Όταν το συνδέω στο δικό μου όχημα, δεν βγάζει το κλασικό pop up παράθυρο επιλογής σύνδεσης (για να επιλέξω την επιλογή σύνδεσης με Android Auto), αλλά μόνο φορτίζει απευθείας. Mi 9 Lite via Tapatalk

• Παιδιά, τι είναι το Προφίλ Εργασίας; Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αναζήτηση επαφών, δεν τις εμφανίζει όλες όταν γράφω στην αναζήτηση και βγάζει μερικές κάτω από έναν τίτλο "Προφίλ Εργασίας", τις οποίες όμως δεν μπορώ να ανοίξω! Εάν κάνω όμως scroll down με το γράμμα στις επαφές μου, τις βρίσκω κανονικά όλες και ανοίγουν. Πως γίνεται να το καταργήσω αυτό το Προφίλ Εργασίας και να βρίσκω όλες τις επαφές μου με την αναζήτηση κανονικά και να ανοίγουν κιόλας από εκεί; 38cf84098c8187b9a2a88696c41cf655…

• Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας. Έχει κάποιος θέμα με τα update στο Google Play, στη συσκευή; Ενώ έχω full σήμα WiFi, κολλάει στο 0% ή στο 99% στα update των εφαρμογών που βρίσκει στο Play, και δεν προχωρά φυσικά ούτε στις επόμενες εφαρμογές που βρήκε επίσης update. Δοκίμασα εκκαθάριση cache, απεγκατάσταση ενημερώσεων Google Play, επανεκκίνηση συσκευής, σύνδεση σε 3 άλλα WiFi, το ίδιο. Εάν συνδεθώ σε άλλη συσκευή ως Hot-spot, η οποία δίνει WiFi αλλά έχει ίντερνετ από κινητή …

• Μόνο από το email είχα επιλογή.... Έκανα εκκαθάριση όλων των δεδομένων και την ανοίγω τώρα ξανά, βγάζει "Λήψη επαφών" αλλά στο ψάξιμο τώρα με το όνομα, την βρίσκει κατευθείαν. Θα περιμένω να τελειώσει η διαδικασία "Λήψη επαφών" και θα το δοκιμάσω ξανά. Update: Μπα, τα ίδια.... Εσβησα τελείως και την επαφή και την πέρασα ξανά, αλλά και πάλι δεν την βλέπει στην αναζήτηση. Mi 9 Lite via Tapatalk

• Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας. Για να μην ανοίξω νέο θέμα, κάτι παρόμοιο αντιμετωπίζω και στο κινητό της υπογραφής μου, όσον αφορά την εφαρμογή επαφές της Google. Ενώ βάζω να κάνει αναζήτηση επαφής, στο επάνω πεδίο (στην κορυφή), στην εφαρμογή "Επαφές", όταν ξεκινώ και πληκτρολογώ γράμματα της επαφής που αναζητώ, κι ενώ υπάρχει επαφή αποθηκευμένη με ακριβώς αυτά τα γράμματα να ξεκινά, δεν την βρίσκει. Εάν αμέσως κάνω scroll down στο αρχικό γράμμα από το οποίο ξεκινάει η επαφή όμως, θα τ…

• Καλησπέρα, βρήκα τελικά από άλλο φόρουμ την έκδοση 6.2 που δουλεύει μια χαρά όπως βλέπω. Για όποιον ενδιαφέρεται, εδώ είναι το link: BSG Google Camera 6.2.030 MI9SE v4 plus2 - Download - CYANOGEN MODS BSG Google Camera 6.2.030 MI9SE v4 plus2 - Download - CYANOGEN MODS Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα παιδιά. Βρήκα τη λύση στο πρόβλημα της ανοιχτής οθόνης κατά την κλήση, πατώ το κουμπί κάτω δεξιά στην οθόνη (τρίγωνο) και εμφανίζεται η οθόνη κλειδώματος και μετά σβήνει κανονικά η οθόνη κατά τη διάρκεια της κλήσης. Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη έκδοση της GCam που να δουλεύει σωστά στο συγκεκριμένο κινητό (και link για download); Δοκίμασα την τελευταία έκδοση 8.7 και κολλάει διαρκώς η εικόνα στην κάμερα (φακός). Καλά Χριστούγεννα εύχομαι σε όλους σας! Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμο…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από topmar: “Όταν με καλούν και μιλάω (με ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά), παρατήρησα ότι η οθόνη είναι συνεχώς ανοιχτή ” Όταν έχεις ανοιχτή ακρόαση και πατήσεις το Power Button δεν σβήνει η οθόνη χωρίς να επειρεάζει την συνομιλία ?” Σβήνει για 1" και ανάβει απευθείας ξανά, μόνη της η οθόνη, μένοντας ανοιχτή. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι παιδιά: Όταν με καλούν και μιλάω (με ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά), παρατήρησα ότι η οθόνη είναι συνεχώς ανοιχτή, με επίδραση φυσικά στην μπαταρία. Πως γίνεται να το αλλάξω αυτό, να μένει κλειστή η οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, και να ανοίγει μόνο εάν πατήσω πάνω στην οθόνη ή σε κουμπί στα πλάγια; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, σε συνέχεια του ανωτέρω προβλήματος με την εφαρμογή που αναφέρομαι, έκανε εχθές update σε νέα έκδοση αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, οπότε είναι ξεκάθαρα θέμα του κινητού και του τελευταίου update 13.0.4.0. Υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε θα πάρει το επόμενο update το κινητό, μπας και φτιάξει το ζήτημα μου; Poco X3 Pro 6/128

• Καλημέρα, το κινητό αυτό θα πάρει Android 12 (Miui 13) παιδιά; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από topmar: “Παιδιά επειδή έχω ένα πρόβλημα με μία σημαντική εφαρμογή στο κινητό, η οποία έπαψε να συνδέεται με το Bluetooth μετά από το update στην 13.0.4.0, που μπορούμε να βρούμε την προηγούμενη έκδοση 13.0.3.0 για να την βάλω ξανά; Γίνεται εύκολα αυτό το roll over σε προηγούμενη έκδοση ; Μιλάω για την 13.0.3.0 SJUEUXM, αυτή θέλω να περάσω ξανά, την official. Poco X3 Pro 6/128” Σε συνέχεια του μηνύματος αυτού, σήμερα δοκίμασα την σύνδεση άλλου τηλεφώνου μου, ενός Xiaomi Mi 9 Lite, το…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Τότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δοκιμάσεις με το Mi Flash Tool Pro να κάνεις Recovery Flash >> miflash-pro-v7-3-422-16.zip” Α, καλά, άστο... Δεν έχω κουράγιο για τέτοια θέματα.... Θα περιμένω το νέο update λοιπόν... Γ@μωτο Poco X3 Pro 6/128

Μήνυμα

Αυτά μόνο βγάζει εκεί που λες... d839cec0db12fa0630a14bcf6b9e5fb7.jpg Poco X3 Pro 6/128

Μήνυμα

Δεν βλέπω να υπάρχει η επιλογή για αναβάθμιση χειροκίνητα εκεί που λες, ή δεν το ψάχνω σωστά. aa7f6cef5e0ce78ea6d730c899ecd96b.jpg Poco X3 Pro 6/128

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Miui-Art. Οπότε, εάν κατεβάσω την Ρομ, μετά πως την περνάω πάνω σε αυτή που έχω με σκοπό να γυρίσω στην 13.0.3.0; Poco X3 Pro 6/128