Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 840.
-
Παιδιά επειδή έχω ένα πρόβλημα με μία σημαντική εφαρμογή στο κινητό, η οποία έπαψε να συνδέεται με το Bluetooth μετά από το update στην 13.0.4.0, που μπορούμε να βρούμε την προηγούμενη έκδοση 13.0.3.0 για να την βάλω ξανά; Γίνεται εύκολα αυτό το roll over σε προηγούμενη έκδοση ; Μιλάω για την 13.0.3.0 SJUEUXM, αυτή θέλω να περάσω ξανά, την official. Poco X3 Pro 6/128
-
Nokia 108 Κλειδωμένο
ΜήνυμαΚαλησπέρα, ξέθαψα από την αποθήκη μου ένα κινητό Nokia 108 Dual SIM που είχα αγοράσει προ πολλού και όταν το ανοίγω βγάζει Κωδικό Ασφαλείας για εισαγωγή, τον οποίον φυσικά και δεν θυμάμαι μετά από τόσα χρόνια. Το κινητό είναι στο κουτί του φυσικά, με την απόδειξη αγοράς (2014!!) και είπα να το δώσω στο μικρό παιδί μου για να παίζει. Όσο κι αν έψαξα στο ίντερνετ, δεν δούλεψε καμία λύση για ξεκλείδωμα, παρά μόνο με Hard Reset με κάτι καλώδια και κολλητήρι (που δεν μπορώ φυσικά να το κάνω εγώ). Κάπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από topmar: “Δηλαδή, φτιάχνεται το πρόβλημα; ” Αν δεν έχουν τσακίσει τα καλώδια μπορεί να φτιαχτεί με άνοιγμα της πλάτης και μεγάλη προσοχή. ;)” Δηλαδή, η εκδοχή του τεχνικού "όταν έσβησε, μάλλον επηρεάστηκε και η πλακέτα του δικτύου γιατί είναι δίπλα δίπλα αυτές" είναι αβάσιμη και "κάτι άλλο" συμβαίνει; Εγώ σκέφτηκα και την περίπτωση "κανιβαλισμου" για να είμαι ειλικρινής.... POCO X3 Pro via Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από topmar: “Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δεν θέλω να βάζω το "κακό σενάριο" ” Προφανώς δεν κούμπωσε κάποιο καλώδιο από τις κεραίες ή εκτός και εάν στο κλείσιμο της πλάτης τσάκισαν από λάθος το καλώδιο. :(” Δηλαδή, φτιάχνεται το πρόβλημα; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!
ΜήνυμαΛοιπόν, νεότερα για το θέμα μου είναι ότι επειδή ήμουν ανυπόμονος και δεν είχα καθόλου χρόνο, το πήγα σε ένα κατάστημα επισκευών iRepair στην πόλη μου. Το έλεγξαν σε 24 ώρες και μου είπαν ότι έφτιαξαν το θέμα να ανοίγει, αλλά τώρα δεν πιάνει σήμα κινητής τηλεφωνίας καθόλου (??), πρόβλημα που δεν είχε πριν. Δεν ξέρω τι παίχτηκε, δεν θέλω να βάζω το "κακό σενάριο" στο μυαλό μου αλλά δεν μου κάθεται καλα αυτό. Τελικά, χωρίς χρέωση μου την έδωσαν πίσω τη σθσκ9, η οποία χρησιμεύει πλέον ως παιχνιδομη…
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, δοκίμασα την πρώτη λύση: (Δοκίμασε πριν το αφήσεις στην άκρη να δοκιμάσεις να έχεις πατημένο σταθερά το POWER BUTTON και όσο το έχεις πατημένο να το βάλεις σε φόρτιση από USB θύρα σε PC που δίνει χαμηλό Ρεύμα μπας και ξυπνήσει.) Τίποτα, νεκρό. Τώρα, για να το ανοίξω το φοβάμαι μην κάνω ζημιά, οπότε λέω καλύτερα να το αφήσω στην άκρη για καμιά βδομάδα και βλέπουμε. POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΜάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική ενημέρωση. Θα το αφήσω λοιπόν καμία βδομάδα (θα αρκεί;) έτσι μπας και ξςφορτισει λοιπόν... Αλλά, σβηστό που είναι, ξεφορτιζει; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΟπότε, τι κάνω; Το αφήνω έτσι; Για να αδειάσει η μπαταρία; Πόσο καιρό; Και μετά, τι; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μετά από 2 έτη χρήσης, κόλλησε το κινητό της κόρης μου και όταν πάτησε επανεκκίνηση, έσβησε και δεν ανοίγει ξανά. Η μπαταρία ήταν γύρω στα 30% όταν έσβησε μια για πάντα... Δοκίμασα όλες τις επιλογές, Vol Down + Power, Vol Up + Power και Vol Up+Down + Power..... Τίποτα δεν κάνει... Έχει περάσει και η εγγύηση, είναι 27 μηνών... Καμία λύση παιδιά; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
Αναμονή κλήσης
ΜήνυμαΆρα να πάρει τηλέφωνο το Help Desk της Vodafone; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
Αναμονή κλήσης
ΜήνυμαΔεν ξέρω, που είναι αυτή η ρύθμιση να το δω; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
Αναμονή κλήσης
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Φίλος έχει ένα Poco Μ3, από το οποίο είναι πολύ ευχαριστημένος, αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα που θα περιγράψω. Προσπαθεί να κάνει την αναμονή κλήσεων να δουλέψει, αλλά δε συγκινείται με τίποτα. Έχει Vodafone, έκανε κλήση στον κωδικό *43#, έδειξε το στιγμιαίο παράθυρο ειδοποίησης η επιβεβαίωση ενεργοποίησης της υπηρεσίας, αλλά δεν λειτουργεί. Έψαξε στο στο μενού ρυθμίσεων κλήσης για ύπαρξη ρύθμισης αναμονής κλήσης εάν είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν βρήκε τέτοια ρύθμιση. Είδα ίδι…
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
topmar - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαλημέρα, δες εδώ μήπως σε βοηθήσει... Επισκευή Τηλεόρασης - Τηλεoράσεις - Insomnia.gr POCO X3 Pro via Tapatalk
-
Παράθεση από topmar: “Που το είδες αυτό γραμμένο; Το κινητό μέσω IMEI; Αποκλείεται αυτό να γίνεται... Τον αριθμό τηλεφώνου μπλοκάρουν, όχι την συσκευή. Δεν υπάρχει νόημα να μπλοκάρουν συσκευή. POCO X3 Pro via Tapatalk” Καλησπέρα, τελικά ίσχυε αυτό που είπα, ζήτησα αλλαγή αριθμού τηλεφωνικά από την Wind, σε 48ωρες έγινε αυτόματα (χρέωση 6€) και με την εκ νέου εγκατάσταση του Viber, όλα δουλεύουν ρολόι πλέον. POCO X3 Pro via Tapatalk