Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 840.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Ειδέες αν στο λογαριασμό Xiaomi έχει διαγραφεί η συσκευή και έχει ενεργοποιηθεί η καινούργια;δες αν δεν γίνει κάτι support Viber για βοήθεια με περιγραφή του τι συμβαίνει..!!” Μόλις κοίταξα, δεν υπάρχει η συσκευή εκείνη, μόνο η νέα συσκευή Mi 9 Lite. Το βράδυ θα δοκιμάσω εκ νέου, σε καινούριο κινητό, νέα συσκευή Redmi 9C. Με το support του Viber δεν έβγαλα άκρη, ήρθε το μήνυμα που έγραψα λίγο πιο πάνω, για spam αριθμό (που δεν αλλάζει αυτό από ότι φαίνεται). Update: Πήρα τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από topmar: “Καλημέρα, κουφό το ζήτημα όμως.... Γιατί να βγάλει τέτοιο κόλλημα το Viber; Μιλάμε για κάρτα SIM με 10 επαφές όλες κι όλες, τόσες είχε στο τηλέφωνο του το παιδί. Ακόμα και αν έστειλε σε όλες τις επαφές μήνυμα, 10 μηνύματα τον χαρακτηρίζουν spam τον αριθμό; Αναγκαστικά θα κοιτάξω να αλλάξω κάρτα κινητού-νούμερο. Το ζήτημα είναι να δω εάν το έχει πάθει κι άλλος αυτό, μήπως και βγάλω άκρη. Ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και στο νέο νούμερο;; POC…
-
Καλημέρα, κουφό το ζήτημα όμως.... Γιατί να βγάλει τέτοιο κόλλημα το Viber; Μιλάμε για κάρτα SIM με 10 επαφές όλες κι όλες, τόσες είχε στο τηλέφωνο του το παιδί. Ακόμα και αν έστειλε σε όλες τις επαφές μήνυμα, 10 μηνύματα τον χαρακτηρίζουν spam τον αριθμό; Αναγκαστικά θα κοιτάξω να αλλάξω κάρτα κινητού-νούμερο. Το ζήτημα είναι να δω εάν το έχει πάθει κι άλλος αυτό, μήπως και βγάλω άκρη. Ποιος μου λέει ότι δεν θα γίνει το ίδιο και στο νέο νούμερο;; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Viber στο κινητό Mi9 Lite που έδωσα στον υιό μου, το παρακάτω. Έχω αγοράσει εδώ και 3-4 μήνες νέα κάρτα SIM, για τον υιό μου, στην οποία έχω φτιάξει λογαριασμούς Viber και WhatsApp και οι οποίοι λειτουργούν κανονικά έως σήμερα στο τηλέφωνο του Redmi 8A. Αλλάζω συσκευή κινητού εχθές (στο Mi9 Lite) και προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Viber, αλλά βγάζει διαρκώς μήνυμα αδυναμίας ενεργοποίησης (Activation Fail) και με παραπέμπει στην σελίδα οδηγιών ενεργοπο…
-
Καλησπέρα, εδώ και 2 μέρες δεν γίνονται τα Updates στις εφαρμογές του συστήματος. Ενώ βγάζει ότι υπάρχουν update, όταν πατώ να γίνουν, δεν κάνει τίποτα και βγάζει μήνυμα "αδυναμία λήψης". Δείτε τα screenshots. Λύση; 70dd79982e222ecc301eef977d6a6f16.jpgd348797662a90ec134d09ad988c7f1fa.jpg POCO X3 Pro via Tapatalk
-
POCO M3 Ξαφνικά μαύρη οθόνη!
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την απάντηση φίλε, έτσι ακριβώς είναι όπως το λες. Το κινητό άνοιξε τελικά μετά από δύο ημέρες και στην επόμενη επανεκκίνηση, νεκρό πάλι. POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, το δοκίμασα και αυτό με τον υπολογιστή αλλά μάταια, δεν ανοίγει σε καμία περίπτωση με κανένα συνδυασμό πλήκτρων. Όμως το βλέπει ο υπολογιστής, κάνει και το χαρακτηριστικό ήχο σύνδεσης - αποσύνδεσης όταν πατώ τους συνδυασμούς πλήκτρων στο κινητό. Τέλος, αυτό ήταν; Το κλαίμε; POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, τίποτα, μόλις το δοκίμασα, νεκρό. Εχθές το βράδυ δοκίμασα κι έναν άλλο τρόπο που βρήκα στο ίντερνετ, το άνοιξα και έβγαλα το βύσμα της μπαταρίας και το κουμπωσα ξανά, σε μερικούς δούλεψε έδειχνε στο ίντερνετ αλλά σε μένα όχι. Χαζομάρα μου όμως που το έκανα, τώρα θα το επιστρέψω στο κατάστημα αγοράς (Skroutz) και μπορεί να μου κάνουν σκηνικό ότι το άνοιξα κλπ και να μην το δεχτούν ως ελαττωματικό, εντός εγγύησης. POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαOK, ευχαριστώ, νεότερα το πρωί λοιπόν. POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΞεκλείδωτο bootloader αποκλείεται να έχει, είναι εργοστασιακό όπως το πήρα. Θα το αφήσω σε φορτιστή όλο το βράδυ και θα δω το πρωί ξανά. Ποιο συνδυασμό πατάω για το άνοιγμα; Vol up + Vol Down + Power? POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΉταν επίσημο update της εταιρείας, ήρθε ΟΤΑ. Το συνδέω στον υπολογιστή, το βλέπει στη διαχείριση συσκευών ως Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM 10). Ναι, έχει εγγύηση φυσικά. POCO X3 Pro via Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, δυστυχώς σήμερα το 7 μηνών κινητό POCO M3 4/64 κι εμένα μου έσβησε κατά την διάρκεια ενός update και έκτοτε είναι νεκρό. Δοκίμασα ήδη 3 τρόπους για να το ανοίξω, χωρίς αποτέλεσμα: 1) Πατήστε παρατεταμένα το πλήκτρο λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα ή περισσότερο. Αυτό θα ενεργοποιήσει την εκκίνηση. 2) Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί αύξησης της έντασης ήχου και το πλήκτρο λειτουργίας για 10 δευτερόλεπτα. 3) Συνδέστε το φορτιστή σε πρίζα τοίχου που λειτουργεί. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από topmar: “4 άλλα κινητά στο σπίτι (Mi 9 Lite, Note 9S, POCO M3, Note 6 Pro) συνδέονται μια χαρά στο 5G, αυτό όχι. Λύση ρε παιδιά; ” Δοκίμασες να κάνεις Reboot στο Router ? Δοκίμασε να ορίσεις στατική IP στην συσκευή σου για το 5G δίκτυο, παρακάμπτοντας το αυτόματο DCHP ;)” Reboot εννοείς στο WiFi Repeater; Όχι, δεν το έκανα... Στο Router έκανα χωρίς αποτέλεσμα. Το υπόλοιπο που έγραψες δεν το κατέχω Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, έχει άλλος πρόβλημα σύνδεσης σε δίκτυο WiFi 5G; Έχω WiFi Repeater που δίνει 2 σήματα 2.4G και 5G, ενώ συνδέεται στο 2.4 G δεν συνδέεται στο 5G με τίποτα! 4 άλλα κινητά στο σπίτι (Mi 9 Lite, Note 9S, POCO M3, Note 6 Pro) συνδέονται μια χαρά στο 5G, αυτό όχι. Λύση ρε παιδιά; Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, εχθές το παρέλαβα... Εντυπώσεις το βράδυ.... Πρώτο θέμα μου, δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση δεδομένων που δείχνει πόσα δεδομένα καταναλώθηκαν σήμερα, το πλάνο, πότε κάνει reset, κλπ. Στα προηγούμενα Xiaomi, κατέβαζες την πάνω μπάρα και φαίνονταν, εδώ ούτε υπάρχει ούτε στις ρυθμίσεις της κάρτας Sim τα βρίσκω.... Κάποια βοήθεια; Update: Άκυρο, το βρήκα, είναι μέσα στην Ασφάλεια.... Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, βασικά στην οθόνη δίνω περισσότερη βαρύτητα από τον επεξεργαστή αλλά θα συμβιβαστώ μιας και το έτερο που σκεφτόμουν δεν είχε ραδιόφωνο και θύρα Jack 3,5" που τα θέλω. Μπαταρία καλύτερη από το υπάρχον ας έχει και βολεύομαι. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk