Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δεν πειράζει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @kmoschos πριν ξεκινήσεις με ρομ δες πρώτα να κάνεις ένα καθαρισμό από το twrp , cache και dalvik μόνο, αφού απενεργοποιήσεις πρώτα στο google play τις αυτόματες ενημερώσεις, γιατί υπάρχουν προβλήματα τώρα τελευταία που δεν έχουν να κάνουν με τη ρομ αλλά με το google play. Βέβαια η ρομ που έχεις είναι λίγο παλιά και καλό θα ήταν να την κάνεις μια ανανέωση, αλλά επειδή είναι λίγο παλιά μπορεί να χρειασθεί factory reset, δηλαδή σβήνονται όλα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Άλλη μια εφαρμογή προστέθηκε σε αυτές που δεν ενημερώνονται, η google. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @ggtaxo δεν είχα κάποιο πρόβλημα και ήμουν ευχαριστημένος, μέχρι αρχές Νοεμβρίου που κάτι στράβωσε με τις ενημερώσεις της google, αλλά αυτό φαίνεται να αφορά διάφορες ρομ και όχι μόνο την 9.6.3 official. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @kinezakias ηρέμησε και πάρτο από την αρχή. Συνδέσε το κινητό σε pc και φλασαρισέ ξανά το twrp με το κινητό σε fastboot. Από fastboot μπορείς να φλασάρεις και fastboot rom αλλά θα χάσεις τα πάντα. Αν πατήσεις powerbutton και volume down πάλι σε fastboot σε πάει; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Γιατί άλλα pins έχει για φόρτιση και άλλα για data. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Υποψιάζομαι πρόβλημα στη θύρα usb του κινητού. Αν είναι έτσι μόνο με αλλαγή της διορθώνεται. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από kinezakias: “Σόρυ, πατημένα ποια; ” Αυτό που περιγράφεις καλέ μου φίλε με οδηγει στο κόμικ του fastboot παγωμενο αιωνιως στην οθόνη χωρις καμια συνεχεια.” Σίγουρα πατάς το volume up. Σε fastboot μπαίνει με volume down. Εκτός αν τα θυμάμαι λάθος. Κάνε και μια αναζήτηση. Σε κάθε περίπτωση πάτα παρατεταμένα το powerbutton να κλείσει και ξαναδοκίμασε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @KPetros το πρώτο που αναφέρεις, προσπαθείς να συνδέσεις το κινητό σε υπολογιστή που το έχεις ξανασυνδέσει και δεν το αναγνωρίζει καθόλου; Σε τι κατάσταση προσπαθείς; Κανονική, recovery, fsstboot; Τι σου βγάζει στις συσκευές. Μήπως θέλεις drivers; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “Σόρυ, πατημένα ποια; ;(” Με κλειστό το κινητό, πάτα power button και volume up ταυτόχρονα. Μόλις ακούσεις τη δόνηση άσε το power button και συνέχισε να κρατάς το volume up. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από morrison: “δεν μπορω να μπω σε twrp. ειναι κολλημενο στο λογοτυπο mi. δεν μπορω να συνδεθω ουτε στον υπολογιστη. δεν κανει απολυτως τπτ. :(” Πάτα παρατεταμένα power button να κλείσει και μετά δοκίμασε να μπεις twrp. Αν δεν μπορείς μπες fastboot και φλασάρισε το twrp ξανά. Τελευταία λύση να φλασάρεις fastboot Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Παιδιά εγώ με μια nohon που έχω είμαι ευχαριστημένος, αλλά δοκιμάστε και αυτά που προτείνει ο @pechr σε αυτό το νήμα αρκετά παραπάνω. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Σφάλμα στο ημερολόγιο

Μήνυμα

Θα σου πρότεινα να βάλεις το ημερολόγιο της google που θα πάρει τις καταχωρήσεις από το ημερολόγιο της συσκευής , και ταυτόχρονα στα συγχρονίζει στο λογαριασμό σου google. Δεν ξέρω επίσης αν δοκίμασες καθαρισμό από twrp cache και dalvik μήπως και.. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “_Παίδες,από 9.2.3.0 σε 9.6.3.0 χρειαζομαι fr,νέο TWRP και τέτοια;” Twrp νέο δεν χρειάζεσαι. Αν ήσουν official και πας ξανά σε official δεν χρειάζεται fr. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από morrison: “Να ρωτήσω κάτι χαζό; Πως κάνω καθαρισμό στο ημερολόγιο; Θα τα χάσω όλα μετά;” Ρυθμίσεις/εγκατεστημένες εφαρμογές/ημερολόγιο κάνεις καθαρισμό. Μετά σε ρωτάει αν θες μόνο προσωρινής μνήμης ή και δεδομένων. Αν κάνεις μόνο προσωρινής μνήμης δεν χάνεις τίποτα. Αν κάνεις δεδομένων τα χάνεις όλα, αλλά αν έχεις συγχρονισμό με mi cloud θα στα επαναφέρει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Σφάλμα στο ημερολόγιο

Μήνυμα

Οι οδηγίες είναι από dev σε stable να γίνεται factory reset. Χάνεις τα πάντα, άρα πρέπει να κρατήσεις αντίγραφα. Κάνε για αρχή καθαρισμό στο ημερολόγιο και βλέπεις Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @hehe μήπως οι επανεκκινήσεις δεν οφείλονται στο playstore γιατί εγώ με την έκδοση 5 (την αρχική) που έχω πια , η συσκευή δουλεύει καλά. Βέβαια είναι λίγο παλαιολιθική, αλλά τη δουλειά της την κάνει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από hehe: “Παιδιά σορρυ αλλά βαρέθηκα να μου κάνει επανεκκινήσεις το κινητό λόγω του google store και -αφού απεγκατέστησα όλες τις ενημερώσεις του, έσβησα όλα τα στοιχεία λογαριασμού και δεν πάτησα "Αποδέχομαι.." όταν μου εμφάνισε μήνυμα- εγκατέστησα το Aptoide για να κάνω επιτέλους ενημερώσεις απρόσκοπτα..” Αν δεις φως, ενημερωσέ μας, ειδικά τις επίμαχες εφαρμογές youtube, keep, gmail τις έχει και ποια έκδοση; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Nikko: “Μήπως με τον τρόπο τους μας ωθούν σε αναγκαστική αναβάθμιση;” Δεν νομίζω. Εχουμε μείνει λίγοι και δεν μετράμε στα νούμερα τους. Το πρόβλημα που βγήκε μέσα στο Νοέμβριο, και δεν αφορά όλες τις εφαρμογές, νομίζω ότι έχει να κάνει με ασυμβατότητα miui για rn2 και των εφαρμογών αυτών . Το θέμα είναι ότι επειδή η xiaomi δεν πρόκειται να ασχοληθεί με νέα ρομ για rn2 η ασυμβατότητα δύσκολα θα λυθεί. Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Το θέμα είναι ότι αν πας στην αρχική έκδοση 5 δεν ενημερώνεται πια το playstore και χειροκίνητη αναβάθμιση, όπως ανέφερα σε προηγούμενο post δημιουργεί πρόβλημα. Ρωτάω μήπως βγάλουμε κανένα συμπέρασμα γιατί αυτά δεν είναι λογικά. Και δεν έχει να κάνει με το ότι είναι παλιά η συσκευή. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3