Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Μια από τα ίδια κι εγώ με το gmail και το instant apps.” Ποιο playstore έχεις; Σε μένα πριν από λίγο η εφαρμογή google ενημερώθηκε κανονικά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ntinos_g7: “Δεν είμαι σίγουρος αν έχει να κάνει με την έκδοση android . Και στο δικό μου RN2 φυσικά δεν κάνει ενημέρωση πχ. youtube.Αλλά σε ένα tablet teclast που έχω με android 5 χθες ως δια μαγείας έγινε ενημέρωση το youtube στην έκδοση 13.46.53” Στο τάμπλετ ποιο playstore έχει και είναι πιστοποιημένη η συσκευή; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Καλημέρα, Ούτε το gmail έκδοση 16 Νοεμβρίου ενημερώνεται, σε μένα με κωδικό λάθους το "γνωστό" 504. Νομίζω ότι κάπου το έχει χάσει η google. Αν δεν μπορούν να ενημερωθούν κάποιες εφαρμογές, ίσως γιατί δεν είναι συμβατές με το android 5 , θα έπρεπε να μην τις προτείνει καν για ενημέρωση. Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο. Ίδωμεν! Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikko: “Πάντως πριν από λίγο αρνήθηκε να εγκατασταθεί και η εφαρμογή της Google. Προφανώς ότι σε google πάσχει....” Σε μένα άργησε λίγο αλλά εγκαταστάθηκε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Παιδιά να ενημερώσω για να μην παιδεύεστε. Το κινητό μου με το playstore 5 δούλευε καλά. Επειδή τρώγομαι όμως, κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση την 12.3.19 που είναι η μόνη που περνάει από τις πιο πρόσφατες. Μετά πατάω πάνω στην έκδοση και καταλαβαίνω από τα δεδομένα ότι κάτι κατεβάζει, αλλά δεν δείχνει τίποτα άλλο. Κάνω επανεκκίνηση , αργεί και όταν ανοίγει βλέπω ότι έχει ενημερωθεί μόνο του στην 12.5.15. Επανεκκίνηση , κάνει 10 λεπτά. Προσπαθώ να καθαρίσω το google play αλλά δεν έχει τίποτα για κα…
-
Προτείνω να πάρεις πλήρες backup μέσα από τις ρυθμίσεις της miui. Σε μένα φάνηκε χρήσιμο, γιατί μετά από νέα fastboot η xiaomi δεν επανέφερε όλο το ιστορικό κλήσεων, το οποίο μετά είδα μπαίνοντας στο cloud ότι είχε κλήσεις από μια ημερομηνία και μετά. Έτσι επανέφερα μόνο το ιστορικό κλήσεων από backup που είχα κρατήσει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Περιμένουμε, αλλά νομίζω ότι αν δεν υπάρξει πρόβλημα και σε άλλες συσκευές, νεώτερες, ή δεν θα λυθούν ή θα λυθούν τυχαία. Προς το παρόν το κινητό δουλεύει μια χαρά, εξαιρουμένων των συγκεκριμένων 3 updates δηλαδή play store youtube, keep. Θα ζήσουμε και χωρίς αυτά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “παω να δω.τι ειναι το keep?” Είναι εφαρμογή της google για σημειώσεις. Αν δεν την χρησιμοποιείς ακόμη καλύτερα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
@Sof αν κοπέλι εννοείς εμένα, μετά από όλα πέρασα νέα fastboot την official 9.6.3, απενεργοποίησα τα αυτόματα updates για youtube και keep γιατί σίγουρα μου τρώγαν μπαταρία, έκανα και αυτό που πρότεινε ο @pechr για την μπαταρία και φαίνεται να έστρωσε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hehe: “ROM xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_XTRV_Stable_V9.5.4.0 GSTORE 12.3.19 YOUTUBE χωρις ενημερωσεις εκδοση 13.41.53” Άρα ούτε και σε πιστοποιημένη συσκευή δεν ενημερώνεται το youtube που τώρα βλεπω ότι βρίσκεται στην έκδοση 13.46.53 , οπότε συμπεραίνω ότι το πρόβλημα δεν προκύπτει από το google play. Επίσης να σε ενημερώσω ότι πριν περάσω τη νέα fastboot είχα περάσει χειροκίνητα το google play 12.3.19 και τις επόμενες μέρες έκανε update και μου πέρασε το 12.5.15 το οποίο αν πάω ν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hehe: “Μήπως με το DeviceSpoofingTool4Magisk-v1.0.1.1AL(v17000)(3MF)?? How to Fix Device is Not Certified by Google Error with Magisk Module - KumarJeeruforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59450/” Καλημέρα. Δυστυχώς σε μένα δεν πιάνει τίποτα. Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζω. Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτά μου βγάζει στο report.Να διευκρινήσω βέβαια ότι πριν να βάλω twrp και magisk δοκίμασα να κάνω update το google play αλλά δεν έγινε, και η συσκευή αναφερόταν ως μη πιστοποιημένη με την official global 9.6.3b71fd80920239093f6a2639f36afaf77.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από hehe: “Πριν την πιστοποιήσω δεν με άφηνε να βάλω νεότερη έκδοση gstore από την 5άρα, όταν την πιστοποίησα έγινε η αναβάθμιση..” Πώς την πιστοποίησες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν μπει κάποιος στην κατάσταση της google με τις πιστοποιημένες συσκευές το xiaomi redmi note 2 είναι μέσα ή ήταν όταν το είχα ψαξει κάποτε. Βέβαια η δική μου συσκευή ποτέ δεν έγραψε ότι είναι πιστοποιημένη ούτε πριν ούτε και τώρα. Αναμένουμε να δούμε. Προς το παρόν δεν θέλω να κάνω την αναβάθμιση χειροκίνητα από περιέργεια τι θα κάνει η google, άσε που δεν το έχω και ιδιαίτερη ανάγκη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά να ενημερώσω. Μετά από προβλήματα στις εκκινήσεις/επανεκκινήσεις που καθυστερούσαν υπερβολικά που νόμιζες ότι κόλλησε και μετά τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις/ενημερώσεις από google play που επίσης καθυστερούσαν υπερβολικά πέρασα ξανά με fastboot όμως την 9.6.3 official glabal stable και τα παραπάνω λύθηκαν. Το google play εδώ και 3 μέρες δεν ενημερώνεται, παραμένει η έκδοση 5 που έχει η fastboot. Αρνούνται επισης να κάνουν update youtube και keep και ήταν το πρώτο πράγμα που επιχείρησα …