Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από navystam: “δοκιμασ και στην καρτα και με usb με ανταπτωρα.στην εσωτερικη δεν μπορω να το βαλω γιατι δεν μπορω να ανοιξω το κινητο” Αν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι πάρτα σε pc όταν θα το συνδέσεις σε twrp με copy paste και μετά βάλε μια fastboot με spflash να ξεμπερδευεις και να έχεις καθαρό κινητό. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
προβλημα redminote2
ΜήνυμαΜπορείς να δώσεις φωτογραφία ή να γράψεις τι μηνύματα βγάζει με κόκκινο; Και το όνομα του αρχείου που φλασάρεις ; Μήπως δεν κατέβηκε σωστά η ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@thomas01 μην πεδεύεσαι. Κάποιο πρόβλημα έχουν οι εκδόσεις. Πέρασα με fastboot τη ρομ και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να περάσω το keep και να κάνω update το youtube. Μάταιος κόπος. Περιμένω μήπως βγουν νέες εκδόσεις. Όλες τις άλλες εφαρμογές , τις εγκατέστησα ξανά και όσες χρειάζονταν τις έκανα update. Το μόνο που άλλαξε με τη fastboot είναι ότι ανοίγει πιο γρήγορα. Το play store περιμένω από χθες να ενημερωθεί, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξει κάτι, με το playstore. Ερώτηση για όποιον ξέρει: …
-
@thomas01 μόλις κάνεις νέα εγκατάσταση το κινητό αργεί. Μέχρι να ηρεμήσει θέλει το χρόνο του. Το google play αργεί να ενημερωθεί μόνο του. Πάτα πάνω στην έκδοση στις ρυθμίσεις και άστο να κάνει τη δουλειά του. Αφού μπήκες στον κόπο της fastboot γιατί δεν δοκιμάζεις και την official global 9.6.3.0 που είναι η τελευταία, την οποία έχω και μέχρι πριν λίγες μέρες δεν είχε σε μένα κάποιο πρόβλημα. Τα τελευταία προβλήματα φαίνεται να μην είναι της ρομ αφού εμφανίζονται σε διαφορετικές εκδόσεις ρομ. Re…
-
Να διατυπώσω και γω την άποψή μου. Το κινητό είναι 3ετίας, αλλά το hardware αντέχει ακόμη. Δεν ζήτησα ούτε από την google ούτε από την xiaomi να μου δώσει καλούδια που δεν σηκώνει η συσκευή μου. Θα ήταν παράλογο. Γι αυτο δεν παραπονέθηκα ποτέ γιατί είναι ακόμη στο android 5. Αν υπάρχουν πράγματα που θέλω και δεν μπορώ να τα έχω στην παλιά συσκευή, τότε θα πάρω καινούργια. Όχι από αγανάκτηση επειδή δεν δουλεύει σωστά. Γιατί ξαφνικά κολλάει για ώρα στο mi logo. Κάτι κάρφωσαν εν αγνοία μας; Άλλωστε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “έχοντας το ίδιο πρόβλημα με το youtube το απεγκατέστησα έκανα εκκαθάριση μνήμης στο playstore και εγκατέστησαν κανονικά την τελευταία έκδοση ......” Σε μένα δεν έπιασε το κόλπο. Το προσπάθησα 3 φορές, καθυστερεί υπερβολικά και βγάζει μήνυμα λάθους 504. Στο play store μετά από πολλά κατάφερα να έχω την έκδοση 12.15.5 που φαίνεται όταν πατάω πάνω να είναι η τελευταία. Επίσης να ενημερώσω ότι κάποιες φορές, όχι όλες, στην επανεκκίνηση, μοιάζει να κολλάει στο mi, αλλά αν έχ…
-
@Sof ευχαριστώ. Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. Άλλη έκδοση youtube έχω εγώ, άλλη έχει στο play store που δεν εγκαθίσταται και άλλη έχεις εσύ. Το ίδιο και το play store. Φαίνεται η έκδοση σου να είναι παλαιότερη. Άλλη έχω εγώ. Δεν ξέρω πως τα κανονίζει η google. Redmi Note 2 Prime , Official Global Stable 9.6.3.0