Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από thanos5692: “Εμένα παιδιά πέρα από προχθές που έκανε κάτι κουλα μπαίνει κανονικά παντου Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια έκδοση του play store έχεις; Και ποια έκδοση youtube; Redmi Note 2 Prime , Official Global Stable 9.6.3.0

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από thomas01: “Χρήστο θεωρείς ότι με το recovery πρέπει να ασχοληθώ?” Δεν ξέρω τι θα σου πει ο @pechr αλλά αν πας σε fastboot σε πρώτη φάση μην το κάνεις. Αν δεις ότι όλα είναι καλά το κάνεις μετά. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Ναι αυτό εννοώ. Γενικά σέρνεται. Απενεργοποίησα και τις αυτόματες εγκαταστάσεις στο google play και τις κάνω μία μία. Για να ολοκληρώσει μια εφαρμογή κάνει 200 ώρες, που νομίζεις ότι κόλλησε. Το ίδιο και αν κάνεις εγκατάσταση νέου προγράμματος. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Να ενημερώσω και εγώ ότι στην επανεκκίνηση κόλλησε στο mi logo. Το άφησα εκεί αρκετή ώρα γιατί έκανα κάτι άλλο και μετά από 15-20 λεπτά το βρήκα ανοιχτό. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• RN2 δεν παίρνει το you tube

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

@eti666 προέκυψαν προβλήματα από το πουθενά στο redmi note 2. Πιθανολογώ ότι φταίει η google και αναμένουμε. Αν δεις στο νήμα του Rn2 υπάρχουν και άλλες αναφορές. Μην παιδεύεσαι άδικα. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Δεν το κατάλαβα γιατί official έχω και εγώ με twrp. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• @amavroudis λείπει κάτι στο μήνυμά σου ή εγώ δεν καταλαβαίνω; Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Υπάρχει κάποιος που έχει πρόβλημα χωρίς να έχει twrp για να αποκλείσουμε και αυτήν την περίπτωση; Και εγώ έχω official. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Δεν την παλεύω άλλο. Θα μας τρελάνουν. Γυρίζω σε Ελβετία και δεν βλέπω αλλαγή στη συμπεριφορά. Δεν του κάνω λέω μια επανεκκίνηση και κολαει στο mi logo. Καθαρισμό από twrp και επανεκκίνηση. Μπαίνει και βλέπω region Ελλάδα. Ερώτηση. Μπορεί τα προβλήματα να προκύπτουν απο το root (magisk) ή το twrp; Το αφήνω προς το παρόν να ηρεμήσει. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Βλέπω μια εφαρμογή dex2oat που έχει αρκετή κατανάλωση μπαταρίας. Στο παρελθόν δεν την έβλεπα να έχει κατανάλωση. Απενεργοποίησα τα αυτόματα updates και βλέπουμε. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Η 9.6.3 stable που την έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε δεν εμφάνιζε σε μένα τουλάχιστον κάποιο πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες κάτι συμβαίνει. Η κατανάλωση μπαταρίας ίσως είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση αφού δεν δουλεύουν σωστά τα updates και ενδεχομένως κάνει στο background συνεχώς προσπάθειες. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Από ότι φαίνεται έχουν πρόβλημα κάποιοι servers της google. Και άλλες εφαρμογές δεν μπορούν να κάνουν update κατά διαστήματα πχ η IPTV κολλούσε αλλά τελικά εγκαταστάθηκε. Προφανώς αν ήταν ίδιοι οι servers θα είχαν πρόβλημα και άλλα κινητά. Θα δούμε. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• @NasDriver Είχα κάνει διαγραφή στο play store της τελευταίας αναβάθμισης, με πήγε σε μια παλιά έκδοση και μετά δεν έκανε update στην καινούργια. Και με την παλιά οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν έκαναν update. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Λογικό. Πως όμως εμφανίζονται εφαρμογές mi browser, mi forum , youtube σπό το πουθενά; Και δεν έκανα πρώτη φορά καθαρισμό. Σαν να έγινε ενημέρωση η ρομ και κάρφωσε και 3 εφαρμογές. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Από ότι είδα έκαναν update το play store στην έκδοση 12.4.14. Προστέθηκε ακόμη μια εφαρμογή η IPTV που δεν κάνει update. Μέχρι τώρα γινόταν λήψη αλλά όχι εγκατάσταση. Τώρα δεν γίνεται ούτε λήψη. Κάτι τρέχει με την google ή/και με την xiaomi. Αναμένουμε. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Πρώτα δεν μπορούσε να κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές keep και you tube. Σήμερα λοιπόν κάνω απεγκατάσταση το youtube με σκοπό να το εγκαταστήσω ξανά. Μόλις το κάνω δεν δουλεύει το playstore. Μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει. Κάνω επανεκκίνηση και κολλάει στο mi. Μπαίνω fastboot, ξανά επανεκκίνηση , τίποτα. Μπαίνω twrp κάνω καθαρισμό, cache και dalvic και το τηλέφωνο ανοίγει. Και ως εκ θαύμστος παρουσιάζονται 3 εικονίδια. Το youtube που είχα α…

• Εγώ έχω την τελευταία global stable 9.6.3 με το twrp 3.2.3.0 και τις τελευταίες μέρες μου κάνει τα ίδια. Δεν κάνει update το youtube και το keep. Εκανα καθαρισμό αλλά τίποτα. Ίσως να είναι πρόβλημα της google. Περιμένω λίγες μέρες να δω. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• @pechr για να λύσεις το πρόβλημα με τα κουμπιά μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Device Control (root) που έχει ένα widget που σου δίνει όλες τις επιλογές . Θα πρέπει να δώσεις δικαιώματα root. Edit Νόμιζα ότι έχεις πρόβλημσ στα κουμπιά και μετά κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στη θύρα. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0

• Περίεργο. Ίδια συσκευή , ίδια ρομ , διαφορετικό screenshot. Σε μένα δεν υπάρχει η γραμμή έκδοση υλισμικού V1. Να παίζει ρόλο άραγε το twrp που έχω; Δεν αντιμετωπίζω όμως το πρόβλημα που σναφέρεις. Ξανακατεβάζεις, ξαναφλασάρεις μήπως διορθωθεί.3ef55df1b30901e9158e95af51466675.jpg Redmi Note 2 Rom 9.6.3.0 Stable Global

• ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ XIAOMI MI 8

chrdes - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Ρυθμίσεις / Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης / Δείκτης μπαταρίας. Redmi Note 2 Rom 9.6.3.0 Stable Global