Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thomas01: “Χρήστο θεωρείς ότι με το recovery πρέπει να ασχοληθώ?” Δεν ξέρω τι θα σου πει ο @pechr αλλά αν πας σε fastboot σε πρώτη φάση μην το κάνεις. Αν δεις ότι όλα είναι καλά το κάνεις μετά. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0
-
Δεν την παλεύω άλλο. Θα μας τρελάνουν. Γυρίζω σε Ελβετία και δεν βλέπω αλλαγή στη συμπεριφορά. Δεν του κάνω λέω μια επανεκκίνηση και κολαει στο mi logo. Καθαρισμό από twrp και επανεκκίνηση. Μπαίνει και βλέπω region Ελλάδα. Ερώτηση. Μπορεί τα προβλήματα να προκύπτουν απο το root (magisk) ή το twrp; Το αφήνω προς το παρόν να ηρεμήσει. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0
-
Η 9.6.3 stable που την έχω από την πρώτη μέρα που βγήκε δεν εμφάνιζε σε μένα τουλάχιστον κάποιο πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες κάτι συμβαίνει. Η κατανάλωση μπαταρίας ίσως είναι φυσιολογικό σε αυτή τη φάση αφού δεν δουλεύουν σωστά τα updates και ενδεχομένως κάνει στο background συνεχώς προσπάθειες. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0
-
Από ότι είδα έκαναν update το play store στην έκδοση 12.4.14. Προστέθηκε ακόμη μια εφαρμογή η IPTV που δεν κάνει update. Μέχρι τώρα γινόταν λήψη αλλά όχι εγκατάσταση. Τώρα δεν γίνεται ούτε λήψη. Κάτι τρέχει με την google ή/και με την xiaomi. Αναμένουμε. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0
-
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Πρώτα δεν μπορούσε να κάνει ενημέρωση τις εφαρμογές keep και you tube. Σήμερα λοιπόν κάνω απεγκατάσταση το youtube με σκοπό να το εγκαταστήσω ξανά. Μόλις το κάνω δεν δουλεύει το playstore. Μου γράφει ότι η εφαρμογή δεν υπάρχει. Κάνω επανεκκίνηση και κολλάει στο mi. Μπαίνω fastboot, ξανά επανεκκίνηση , τίποτα. Μπαίνω twrp κάνω καθαρισμό, cache και dalvic και το τηλέφωνο ανοίγει. Και ως εκ θαύμστος παρουσιάζονται 3 εικονίδια. Το youtube που είχα α…
-
@pechr για να λύσεις το πρόβλημα με τα κουμπιά μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή Device Control (root) που έχει ένα widget που σου δίνει όλες τις επιλογές . Θα πρέπει να δώσεις δικαιώματα root. Edit Νόμιζα ότι έχεις πρόβλημσ στα κουμπιά και μετά κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι στη θύρα. Redmi Note 2 Prime , Stable Global Rom 9.6.3.0
-
Περίεργο. Ίδια συσκευή , ίδια ρομ , διαφορετικό screenshot. Σε μένα δεν υπάρχει η γραμμή έκδοση υλισμικού V1. Να παίζει ρόλο άραγε το twrp που έχω; Δεν αντιμετωπίζω όμως το πρόβλημα που σναφέρεις. Ξανακατεβάζεις, ξαναφλασάρεις μήπως διορθωθεί.3ef55df1b30901e9158e95af51466675.jpg Redmi Note 2 Rom 9.6.3.0 Stable Global
-
ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ XIAOMI MI 8
chrdes - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΡυθμίσεις / Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης / Δείκτης μπαταρίας. Redmi Note 2 Rom 9.6.3.0 Stable Global