Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕννοώ αυτά Στην αρχή BEGIN:VCARD VERSION:3.0 Και στο τέλος END:VCARD Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚάνε αν θες μια δοκιμή. Άνοιξε στον υπολογιστή το καλό vcf και αντίγραψε τα αρχικά πεδία και το τέλος του στο χαλασμένο. Σώστο με άλλο όνομα και κατάληξη vcf και δοκίμασε αν διορθώθηκε. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
chrdes - - Recoveries
ΜήνυμαΤο όνομα twrp... κλπ θέλει στο τέλος την κατάληξη .img Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Δεν ανοίγει το ημερολόγιο
ΜήνυμαΔεν χάνεις τίποτα να φλασάρεις τη ρομ ξανά. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΗ ρύθμιση της εγκοπής δεν επηρεάζει το μέγεθος της οθονης. Έχει 3 επιλογές. Να τη βλέπεις, να μην τη βλέπεις, να μην τη βλέπεις και να κατεβάζει λίγο πιο κάτω τη γραμμή κατάστασης. Νομίζω θέλει επανεκκίνηση. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν αλλάζει η ρομ. Θα παραμείνει αυτή που έχεις. Δεν πρόκειται να βγει νέα ρομ. Η τελευταία είναι η 9.6.3.0. Την βάζεις αν θες και τελειώνεις με φλασαρισματα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις το Twrp. Αν θες όμως κατέβασε το τελευταίο που έχει στο αντίστοιχο νήμα για τη συσκευή σου και φλασαρισε το. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
"Σκαει" το Gboard
ΜήνυμαΑνοίγεις Google play, πατάς πάνω αριστερά, επιλέγεις εφαρμογές και σου δείχνει ποιες ενημερώσεις εκκρεμούν (αν υπάρχουν) και πατάς ενημέρωση. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕπανεκκίνηση θέλει. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχω την τελευταία Official 11.04 EU. Δεν κάνεις ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής; Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠροσπάθησα πριν από λίγο. Την πρώτη φορά μου έβγαλε υπηρεσία μη διαθέσιμη. Τη δεύτερη μπήκε. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
RedMi Note 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΜήνυμαΤο δικό μου πάντως αντέχει ακόμη. Απλώς το έχει άλλο μέλος της οικογένειας. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
RedMi Note 2 ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΜήνυμαΦίλε μου ο @pechr σου είχε προτείνει να αγοράσεις φορτιστή για να φορτίσεις την μπαταρία. Εναλλακτικά μπορείς να αγοράσεις μια μπαταρία. Αν υπάρχει πρόβλημα στο hardware δεν μπορεί εύκολα κάποιος να σε βοηθήσει εκτός αν έχει το ίδιο κινητό και σου δανείσει για λίγο την μπαταρία του. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΜια απορία ρε παιδιά. Γιατί στο επίσημο site για τις roms λέει version 11 κλπ και μέσα σε παρένθεση MIUI10; Redmi Note 7 Global EU Rom