Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προβλημα με Χιαομι ΣΟΣ
Μήνυμα1. Όχι το adb στην επιφάνεια εργασίας. Βάλτο στο c: 2. Αφού έχεις twrp αν έχεις εγκαταστήσει τους drivers στον υπολογιστή μπορείς να κάνεις κατευθείαν copy paste από το my computer. Αυτά για αρχή. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Συγγνώμη δεν κατάλαβα πριν το πρόβλημα σου. Ας απαντήσει κάποιος που έχει βάλει αυτή τη ρομ. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαι γιατί σκας. Όταν με το καλό αλλάξεις κινητό θα πάρεις ένα με την 6 ή και με νεότερη. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Προφανώς, έβαλες dev. Οι dev είναι rooted. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται στην 8. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜόνο ο κινέζος ξέρει. Και δεν λέει!!! Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Μπες στο θέμα της συσκευής σου και θα τις βρεις όλες. Ή τελευταία είναι η 7.5.3.0 Σε κάποιες περιπτώσεις απλώς δεν ανανεώνονται τα links. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Δεν υπάρχει ακόμη stable με miui 8 για καμία συσκευή. Ή τελευταία stable για RN2 είναι η 7.5.3.0 Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GEORGE13: “Μετα το επιτυχημενο τηλεφωνακι μας σαν αυτο τι θα μου προτεινατε να αγορασω; Θελω γνωμες” Ένα ίδιο!!! Θα έχεις και ανταλλακτικά!!! Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
Εγώ δεν ξέρω. Προσπαθώ να μάθω. Και από όσο διάβασα το άρθρο στα πεταχτά δεν βρήκα τέτοια αναφορά. Ούτε να μην φορτίζουμε στο 100 ούτε να μην αποφορτίζουμε στο 0. Ίσως και να υπάρχει και να μην το πρόσεξα. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@nikostrex δεν ξέρω αν έχεις δίκιο. Δεν είμαι ειδικός αλλά έχω διαβάσει και την άποψη ότι δεν έχει καμια σημασία ποτέ φορτίζει ποτέ αποφορτίζει αλλά ποτέ κάνει πλήρη κύκλο δηλ αν από το 100 το πας 0 και φορτίσεις είναι 1 κύκλος. Αν φορτίσεις από το 50 είναι μισός κοκ. Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@movieland σε ξανά ευχαριστώ. Το δοκίμασα αλλά δεν θέλω αυτό. Θέλω πχ 50 φωτογραφίες στην εσωτερική να συγχρονίζονται με την εξωτερική. Μόλις τραβήξω μία φωτογραφία να αντιγράφεται αυτόματα ή έστω με άνοιγμα της εφαρμογής συγχρονισμού (που αναζητώ) στην εξωτερική. Στο ίδιο φορματ. Ζητάω πολλα; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0
-
@nikostrex Γιατί σιχαίνεται την πλήρη αποφόρτιση; Τι παθαίνει; Redmi Note 2 Rom 7.5.3.0