Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Από ότι μπορώ να καταλάβω, δεν το δοκίμασα, οι εφαρμογές εκτός της ρομ αποθηκεύονται μαζί με τα δεδομένα (λογικό μου φαίνεται) ενώ από τις εφαρμογές της ρομ κρατάει μόνο δεδομένα (πχ από το ραδιόφωνο κρατάει μονο τις συχνότητες και όχι την εφαρμογή). Βέβαια όπως βολεύει τον καθένα. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Εγώ θα πρότεινα αυτό που έχει η ίδια η ρομ. Ρυθμίσεις - Πρόσθετες ρυθμίσεις - Αντίγραφα & Επαναφορά - Τοπικά Αντίγραφα - Δημιουργία αντιγράφου. Στη ίδιο σημείο βλέπεις και τα αντίγραφά που έχεις κρατήσει για να επιλέξεις επαναφορά. Μπορείς να επιλέξεις πολύ κατανοητά τι θέλεις να κρατήσεις backup ή τι να επαναφέρεις πχ μόνο sms. Τα αρχεία σώζονται στην εξωτερική κάρτα στο φάκελο Miui. Αν δεν έχεις εξωτερική κάρτα σώζονται στην εσωτερική και μπορείς να τα μεταφέρεις στον Η/Υ. Redmi Note 2 Rom 7.5…
-
Κλείδωμα οθόνης
ΜήνυμαΜόλις βάλεις κωδικό σε πάει σε άλλη οθόνη όπου υπάρχει η επιλογή για απενεργοποίηση οθόνης. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΥπάρχει επιλογή να μην φαίνονται επαφές χωρίς τηλέφωνο. Οι επαφές πάντως δεν χάνονται. Στο gmail κρατάει και backup προηγούμενων ημερομηνιών οπότε ακόμη κι αν κατα λάθος σβήσεις κάποια επαφή την βρίσκεις εκεί. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΚαι με ποια σειρά επιλέγει να κρατήσει; Υποθέτω πρώτη προτεραιότητα έχει ο mi account. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
Μήνυμα@NasDriver γηράσκω αεί διδασκόμενος. Δεν το ήξερα και το έκανα πιο πολύπλοκα. Σε ρωτάει ποια θέλεις να κρατήσεις; Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΕίναι θέμα χρόνου αρκεί να έχεις ενεργοποιημένο το συγχρονισμό. Μετά θα μπεις στο gmail και έχει επιλογή συγχώνευσης των διπλών επαφών. Μπορείς μετά , αλλά γιατί να παιδεύεσαι, να κάνεις το ίδιο όπως πιο πάνω για το mi account. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
Μήνυμα@NasDriver νομίζω αν επιλέξει όλες τις επαφές θα βλέπει διπλές επαφές. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΌχι σωστά. Ξεκίνα να κάνεις αυτά που σου γράφω και θα το βρεις στην πορεία. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΜπορείς να κάνεις εξαγωγή τις επαφές σου σε αρχείο και μετά εισαγωγή στο google. Θα πας ρυθμίσεις - εφαρμογές συστήματος - επαφές - εισαγωγή εξαγωγή επαφών - εξαγωγή επαφών στον αποθηκευτικό χώρο. Μετά θα κάνεις εισαγωγή από αποθηκευτικό χώρο θα τις ενσωματωσεις στο google και επειδή θα έχεις διπλές εγγραφές θα μπεις από υπολογιστή στο gmail επαφές και θα κάνεις συγχώνευση. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ή μπαταρία ήταν φορτισμένη; Όταν το βάζεις τώρα για φόρτιση φορτίζει; Ποια ρομ έχεις; Σε fastboot μπαίνει; power και vol-. Με power και vol+ σε πάει κάπου; Δώσε γενικά πληροφορίες. Και αν είσαι διακοπές δύσκολα τα πράγματα γιατί θα χρειαστεί Ή/Υ. Άστο προς το παρόν για φόρτιση και βλέπουμε. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Αφου εγώ δεν έχω κατσίκα να ψοφήσει και η κατσίκα του γείτονα!!! Και κάποιοι που δουλεύουν 15ωρα κορόιδα είναι; Και άλλοι που δουλεύουν βράδυα κορόιδα είναι; Και άλλοι που δουλεύουν για 400 ευρώ κορόιδα είναι; Και άλλοι που δεν έχουν καθόλου δουλειά κορόιδα είναι; Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος! Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0