Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
ΜήνυμαFactory reset είναι τα 3 wipes. Dalvik, cache, data. Κράτα backup τα δεδομένα σου. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
Μήνυμα@vourtzoumis είτε μέσα από εργαλεία/ αναβάθμιση/ recovery είτε με power button και volume + ταυτόχρονα πας στο twrp. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrdes: “Όταν συνδέομαι στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0” Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
ΜήνυμαΑνέβασε screenshot για να δούμε ποια ρομ έχεις. Αν έχεις την ελληνική από αυτό το φόρουμ έχεις και twrp. Κατεβάζεις τη ρομ, μπαίνεις twrp, κάνεις factory reset (χάνεις τα δεδομένα σου γι αυτό κράτα backup) και μετά install τη ρομ. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ενεργοποίηση MiAccount
ΜήνυμαΌταν συνδέομαι στο mi account τότε και σε μένα εμφανίζει 2 εικονίδια. Νομίζω ότι το ένα είναι του τηλεφώνου και το άλλο του cloud. Όταν αποσυνδεθώ από το mi account βλέπω επαφές τηλεφώνου με άλλο εικονίδιο. Αλλά δεν τα πολύ χρησιμοποιώ. Τις έχω όλες συγχρονισμένες στο google και όποτε χρειάσθηκε δούλεψε μία χαρά. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
@NasDriver ευχαριστούμε, αλλά γιατί οι κινέζοι μας κάνουν τη ζωή δύσκολη; Δεν θα μπορούσε να γίνεται από μία οθόνη πχ ειδοποιήσεις, να επιλέγουμε εφαρμογές και τις απαραίτητες ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής πχ αυτόματη εκκίνηση, να μην κλείνει ποτέ , να μην μετέχει σε σενάρια εξοικονόμησης μπαταρίας κλπ; Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Δεν χρειάζεται το βήμα 10 δηλ έλεγχος του bootloader. Αν το κάνεις απλώς κουράζεσαι. Κατά τα άλλα ισχύει ο οδηγός. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Το rn2 δεν έχει κλειδωμένο bootloader. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
@GiannizZ εγώ χρησιμοποιώ το md5checker Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Όταν κατεβάζεις ρομ κάνε και έλεγχο το md5. Μόνο τότε είσαι σίγουρος ότι η ρομ είναι οκ και τότε προχωράς. Στο google play θα βρεις προγράμματα που το ελέγχουν. Πάντως το μήνυμα που σου βγάζει σημαίνει ότι δεν κατέβηκε σωστά. Εγώ την κατεβάζω στο κινητό την ελέγχω και μετά τη φλασάρω. Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0
-
Ο σύνδεσμος για τις stable παραπέμπει στην 7.2 Επίσης γίνεται αναφορά ότι το super user είναι το 2.46 Redmi Note 2 Rom 7.5.1.0