Μόλις εγκατέστησα την 7.5.1 στο redmi note 2. Ψάχνω να βρω που είναι το supersu για να το εγκαταστήσω και δεν το βρίσκω. Όταν φλάσαρα είδα μήνυμα στο twrp εξαγωγή supersu. Που κρύφτηκε; Το βρήκα βέβαια μέσα στη ρομ και θα το φλασάρω από εκεί αλλά έχω την απορία. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Με 7.3.2 stable δεν έχω τα προβλήματα που γράφεις. Δες και ένα καθαρισμό όπως σου προτείνει ο @NasDriver και αναλόγως πράττεις. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Ο διακόπτης αυτός κι εμένα μου φαίνεται αναποδος αλλά είναι θέμα της xiaomi. Στα αγγλικά είναι πιο σαφές γιατί γράφει rotate off οπότε όταν τον πατάς καταλαβαίνεις ότι απενεργοποιεί το rotate. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Ή λύση νομίζω είναι πρόσθετες ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστή / ανακάλεσε τις άδειες usb debugging και επανασύνδεση το κινητό στον υπολογιστή. Θα σε ρωτήσει στο κινητό (γι αυτό πρέπει να το βλέπεις) να δώσεις πρόσβαση στον υπολογιστή ή κάτι τέτοιο και θα πατήσεις ναι. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
@Sotago δώσε πρώτα την εντολή adb devices για να δεις αν αναγνωρίζει το κινητό.Θ α πρέπει να σου δείξει το s/n του κινητού. Υποθέτω ότι η συσκευή είναι σε fastboot. Στο miflash τι σου έβγαλε. Εγκατέστησες σωστά τους drivers; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
@bilis1234 μάλλον θες να πάρεις το letv και ψάχνεις για επιβεβαίωση. Γι αυτό το επανέφερες σε άλλο θέμα ενώ είχες ανοίξει θέμα και πήρες κάποιες απαντήσεις. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
@nick επειδή έχουν παρατηρηθεί προβλήματα όταν παίρνεις backup με μία έκδοση twrp και προσπαθείς να κάνεις restore με άλλη έκδοση twrp καλό είναι πριν το restore να κάνεις install την έκδοση του twrp με την οποία είχες κρατήσει backup και μετά reboot σε recovery και μετά restore. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Μήπως να δοκίμαζες την επιλογή download + formatt ή άλλη έκδοση του spflash , δεν ξέρω τι άλλο να προτείνω. Ίσως κάποιος που να το αντιμετώπισε να μπορεί να προτείνει κάτι καλύτερο. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Πατήστε πρώτα download και μετά σύνδεσες το κινητό χωρίς μπαταρία; Και μετά αν δεν δούλεψε έβαλες την μπαταρία όπως λέει ο οδηγός; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Μπορείς να γράψεις τι ακριβώς έκανες στο pc και να ανεβάσεις screenshots για να βοηθήσει όποιος μπορεί; Τι windows έχεις, αν είναι οκ οι drivers, με ποια σειρά κάνεις τις ενέργειες κλπ. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Με κάθε αναβάθμιση χρειάζεται ξανά ροοτ αν το θέλεις φυσικά. Όσο το γιατί δεν βρίσκεις το supersu.zip δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έχω τη συσκευή σου. Κάνε μία αναζήτηση στο φόρουμ μήπως βρεις κάτι. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
Με το φλασάρισμα της ελληνικής ρομ κάπου σου κάνει extract το αρχείο supersu.zip Εντόπισε το και μετά μπαίνεις από twrp και το κάνεις install. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0