Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Πατάς τις 3 παυλίτσες κάτω αριστερά και την εφαρμογή που θέλεις την τραβάς προς τα κάτω και βγαίνει μία κλειδαριά. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Αν θέλεις να κάνεις factory reset μπορείς αλλά αφού φλασαρει τώρα δεν έχει νόημα. Έχεις κάνει ήδη. Σβήσεις όσες κινεζικές δεν θες ή ριξτες όλες σε ένα φάκελο και βλέπεις μετά. Ή αναβάθμιση πλέον είναι παιχνίδι. Κατεβάζεις τη νέα ρομ και την κάνεις install μέσα από twrp στο οποίο πηγαίνεις είτε με power και volume+ είτε μέσα από το εικονίδιο αναβάθμιση επιλέγεις recovery. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Ξεκλείδωμα account
ΜήνυμαΠρέπει να σου δώσει τον κωδικό για να το ξεκλειδώσεις. Δεν ξέρω αν αφού διαγράψει τη συσκευή από το λογαριασμό του θα είσαι οκ. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
@Theodore μήπως έχεις adblock; Αν ναι απεργοποίησε το για το forum αυτό. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Πήγαινε στον οδηγό της συσκευής σου και θα βρεις καθαρή εγκατάσταση για πρώτη φορά με το miflash από τον @caeser . Υπάρχουν και άλλοι οδηγοί για το ίδιο πράγμα αλλά εγώ δοκίμασα αυτόν με επιτυχία. Διάβασε καλά και ακολούθησε κατά γράμμα αυτά που γράφει. Προσοχή μόνο να κατέβουν σωστά τα απαραίτητα αρχεία. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Δεν φαίνεται καλά ή εικόνα, αλλά δες να σβήσεις ότι μπορεί να έχει σχέση με το κινητό. Ή ημερομηνία μπορεί να σε βοηθήσει. Edit: την είδα τελικά την εικόνα. Ελπίζω να μην έχεις συνδεδεμένο το κινητό. Αν όχι υπάρχει άλλη συσκευή ενεργή στην θύρα και γι αυτό επανέρχεται. Μην σε απασχολεί. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Επειδή προφανώς έχεις κάνει πολλά και από ένα σημείο και μετά ζαλίζεσαι θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις από την αρχή. α) έλεγξε ότι η fastboot που κατεβάσεις είναι οκ. β) διέγραψε τον driver που έχει εγκατασταθεί στο other devices, κάνε restart, τρέξε το spflash, πατά download , σύνδεσε το κινητό χωρίς μπαταρία και βλέπουμε. Κάπου στις οθόνες βλέπω πρόβλημα στην εγκατάσταση των drivers που μετά δεν ξέρω αν το ξεπερνάς γιατί βλέπω τον preloader εγκαταστημένο αλλά όχι στη συσκευή σου. Χρησιμοποίησε …