Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μία ερώτηση αν κάποιος ξέρει. Όταν το κινητό ενώ είναι στο twrp το συνδέσω στο pc πως μπορώ να μεταφέρω αρχείο από το pc στο κινητό; Με άλλα λόγια με ποιους drivers αναγνωρίζει το κινητό στο twrp. Στις συσκευές το αναγνωρίζει ως android MTP αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα να δει τα αρχεία (το pc). Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
RE:
chrdes - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από kpavlatos147: “Όταν κάνουμε ένα update στην rom από developer σε developer η από stable σε stable τα αρχεία μας οι επαφές μας και γενικότερα ότι έχουμε στο κινητό τα χανουμε?” Δεν χάνεις τίποτα αν δεν κάνεις wipe data που στις συγκεκριμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να γίνει. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Από ότι εψαξα κι εγώ δεν βρήκα επιλογή διαγραφής της συσκευής απο το λογαριασμό. Βέβαια αυτό δεν σε εμποδίζει να αποσυνδέσεις την συσκευή και ο νέος κάτοχος αν θέλει θα την συνδέσει στο δικό του λογαριασμό. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Νομίζω ότι αν μπεις μία φορά μετά πας στο mi account και αποσυνδέεις το λογαριασμό. Αν θέλεις οριστική διαγραφή πας στο mi account και διαγράφεις τη συσκευή από το λογαριασμό. Αλλά και στις 2 περιπτώσεις δεν θα έχεις τις ευκολίες του mi account. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Agent_92: “υπάρχει τρόπος να γίνει mute το screenshot?” Αν το κάνεις root μπορείς να πας στο /system/media/audio/ui και να μετονομάσεις το αρχείο camera_click.ogg σε .bak. Αν θελήσεις μετά το επαναφέρεις. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Κόλλησε στο FastBoot !
chrdes - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@billias όταν είναι σβηστό και πατάς ταυτόχρονα power και vol up δεν μπαίνει twrp αλλά σε βγάζει στο logo mi; Αν είναι έτσι δεν νομίζω ότι θα αποφύγεις νέο flash fastboot rom. Ας μιλήσει και κάποιος ειδικότερος. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Κόλλησε στο FastBoot !
chrdes - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠατώντας μόνο το power παρατεταμένα δεν κλείνει; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
RE:
chrdes - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από billias: “μολισ παταω vol down mpainei fastboot” Volume up Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
Κόλλησε στο FastBoot !
chrdes - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμα@billias δεν δοκιμάζει να μπεις twrp και να κάνεις τα 2 wipe για αρχή; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@crusifiro τραβάς προς τα κάτω τις φωτογραφίες με ένα δάχτυλο και ακόμη περισσότερο με το άλλο. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
@trifos εγώ που το βάζω πάντα μετά απο νέα ρομ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen