Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από thomas01: “Αν δεν είναι root αφήνει άραγε την εγκατάσταση του Google play apk?” Δεν έχει το ρουτ καμία σχέση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από thomas01: “Κάτσε γιατί δεν κατάλαβα. Τελικά δεν λύθηκε το πρόβλημα; ” Αν φλασάρεις μια official και δεν πειράξεις γραμμές τότε έχεις τα ίδια προβλήματα.” Εγώ έβγαλα τις 2 γραμμές από το build.prop αφού είχε ενημερωθεί το Google play στην τελευταία έκδοση. Ίσως εκεί να είναι η διαφορά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “@chrdes καλθώς αλλάζεις τις γραμμές στο build.prop χρειάζεται μετά να κάνεις και wipes;;” Εγώ δεν έκανα κανένα. Μόνο επαν εκκίνηση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• MIUI 9+MIUI 8+MIUI 7 Global Stable ROM for Redmi Note 2, Update V9.6.3.0.LHMMIFD - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Επειδή μάλλον δεν θα βγουν άλλες ρομ περνά καλύτερα με fastboot την τελευταία Official stable και αν δεν είναι θέμα hardware θα λυθούν όλα. Για να μπει.fastboot πρώτα κλείστο και μετά πάτα power button και volume down ταυτόχρονα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία. Οι πορτοκαλί που τις πουλάνε για γνήσιες είναι μαϊμού 100%. Εγώ πήρα μια πορτοκαλί και μια nobon. Η nohon μου 'κατσε καλύτερα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Υπάρχει μια custom ρομ με Android 6 στο xda αλλά δεν ξέρω πόσο καλή είναι. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Ναι την official 9.6.3 με twrp και root. Την πέρασα καθαρή τώρα τελευταία με τα προβλήματα με fastboot. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Σε μένα ή επανεκκίνηση ήταν φυσιολογικη. Το Google play σε ποια έκδοση ήταν, μήπως παίζει ρόλο. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Εννοώ ότι οι εφαρμογές που εγκατασταθηκαν όπως Google, Google drive, YouTube Δεν είναι οι παλιές που προσπαθούσαμε αλλά καινούργιες που βγήκαν μέσα στο 2019. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Καλημέρα. Τις αφαίρεσα και μέχρι στιγμής βλέπω ότι ενημερώνονται οι εφαρμογές της Google που είχαν πρόβλημα. Όλες οι εκδόσεις που έχω εγκαταστήσει μέχρι τώρα είναι του 2019. Ίσως άλλαξαν κάτι, ίσως επειδή άλλαξε το Play store, δεν ξέρω. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Μόλις ενημερώθηκε και το YouTube έκδοση 16/1/19. Φαίνεται σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα που υπήρχε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Καλημέρα. Σήμερα ενημερώθηκε χωρίς πρόβλημα το Google Drive έκδοση 17/1/19. Η μπαταρία φαίνεται να πηγαίνει εξίσου καλά. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Δεν χάνεις τίποτα, ούτε και πειράζει να την ξανά φλασαρεις. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Δεν έχω την xtrv και δεν ξέρω αν έχει το Dolby atmos ενσωματωμένο. Το. Youtube θα έπρεπε να υπάρχει. Αν όχι κατέβασε το από το Google play. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Δεν έχεις δηλ. Google play; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Ενημέρωσα το Google play και πήγε στην έκδοση 13.0.23. Έβγαλα τις 2 γραμμές από το build.prop, έκανα restart και μετά ενημερώθηκαν κανονικά 2 εφαρμογές της google (Google και Google Drive). Θα δω πως θα πάει και η μπαταρία, γιατί με τις 2 γραμμές στο build. prop είχε αυξηθεί η αυτονομία της. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Όχι, δεν ήταν σε φόρτιση. Ούτε το χρησιμοποιούσα εκείνη την ώρα. Έβαλα pattern μπήκα και κόλλησε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις, να παγώνει η πρώτη οθόνη και να μην ανταποκρίνονται οι εφαρμογές ούτε και να πηγαίνει αριστερά δεξιά η οθόνη; Η μπάρα κατεβαίνει κανονικά, όπως και όλες οι επιλογές των ρυθμίσεων δουλεύουν. Επίσης από τις ειδοποιήσεις δουλεύουν και οι εφαρμογές. Τι μπορεί να του φταίει; Το παρατήρησα μια φορά πριν καιρό και σήμερα ξανά. Λύνεται με επανεκκίνηση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Αν κάποιος δεν έχει αλλάξει το build.prop μπορεί να δοκιμάσει να κάνει update το YouTube που βλέπω ότι η νέα έκδοση είναι 3/1/19 μήπως και κάτι έχει αλλάξει; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3