Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@nightheron το like είναι για το avatar. Τέλειος τύπος. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamos153: “Όχι δεν βλέπω τίποτα” Άρα το account που βάζεις στο pc είναι διαφορετικό από του τηλ. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stamos153: “Μπαίνω και από το pc αλλάζω τους κωδικούς όταν τους βάζω στο τηλέφωνο δεν τους δέχεται” Βλέπεις δηλ στο pc τα δεδομένα του τηλ επαφές,κλήσεις κλπ; Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
@gkalen πέρασα σήμερα την 7.3.2 για το redmi note 2 by gkalen και φαίνονται όλα εντάξει. Όχι ότι είχα πρόβλημα με την 7.3.2 αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. Redmi Note 2 Rom 7.3.2.0 by gkalen
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμα@Souits όσο ζεις και συμμετέχεις στο forum Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Fake Xiaomi
chrdes - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver δεν έχω την official την ελληνική έχω. Δεν ξέρω αν εννοείς την κινεζική που έβαλα για να πατήσω πριν την ελληνική. Και η εφαρμογή δεν μου δούλεψε. Στο σάιτ έβαλα το imei και το s/n από το κινητό (όχι της συσκευασίας) και δεν το αναγνώρισε. Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Stable V7.3.2.0 απορίες
Μήνυμα@anasmel 1 ναι 2 δεν ξέρω 3 εγώ δεν έχω εντοπίσει κάτι που δεν προϋπήρχε 4 ναι Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Fake Xiaomi
chrdes - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤο ίδιο μου βγάζει κι εμένα. Νομίζω όμως ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone MTK6795 Octa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 13MP 4000mAh Fingerprint identification Android Smartphone Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Ποιον οδηγο να ακολουθησω;
chrdes - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμα@mixaliscy τις άλλες 4 μέρες τι κάνεις; Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
Προβληματική κάμερα!
ΜήνυμαΜήπως έχεις καμμιά ρύθμιση; Κάνε προς αριστερά την οθόνη όταν είσαι στην κάμερα και θα δεις επιλογές. Λέω μήπως. Redmi Note 2 Rom 7.3.2
-
@mynam3 αν δουλεύει το κινητό και μάλιστα φορτίζει στο κομπιούτερ κάτι γίνεται με τους drivers. Υποθέτω ότι έχεις το RN2. Δες πρώτα αν το κινητό είναι σε MTP. Αν ναι προτείνω απεγκατάσταση το mi pc suite restart τον υπολογιστή και επανεγκατάσταση. Μετά σύνδεσε το κινητό ως MTP. Redmi Note 2 Rom 7.3.2