Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Διάβασε ένα μήνυμα παραπάνω τι σου γράφει ο @NasDriver . Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

chrdes - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από Ioannis Tsipis: “Κανείς???” Θα σου πρότεινα να βάλεις μια εφαρμογή, εγώ έχω την cpu-z, για να δεις θερμοκρασίες και να τις παρακολουθήσεις. Μπορεί να ήταν κάτι συγκυριακό. Επίσης δες στην κατανάλωση μπαταρίας,μήπως κάποια εφαρμογή, έχει ανεξήγητη χρήση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Προβλήματα Redmi Note 2

chrdes - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Έχεις την τελευταία ρομ που κυκλοφόρησε και μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει άλλη. Αν είσαι root θα το ήξερες. Από τη στιγμή που σου έκανε update την official ρομ μάλλον δεν είσαι. Καθυστερήσεις έχουν αναφερθεί, αλλά εξαρτάται από τη χρήση και το χρήστη. Εμένα δεν μου φαίνονται σημαντικές. Αν θες root πρέπει πρώτα να περάσεις το twrp, αλλιώς δες πως το έλυσαν άλλοι. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Προβλήματα Redmi Note 2

Μήνυμα

Δεν μπορώ να δώσω το link αλλά η λύση προτείνεται στο post 10905. Αν είσαι root είναι πιο εύκολο, αν δεν είσαι θα δεις παρακάτω πως το έκαναν άλλοι χωρίς root. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Ευχαριστώ για την απάντηση. Ρώτησα για όσους έχουν πρόβλημα. Αν είναι ρουτ είναι απλή διαδικασία να το επαναφέρουν, μέχρι να εμφανιστούν τα επόμενα updates της Google. Ημίμετρα μέχρι να (αν) βρούμε οριστική λύση. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @BanditGR και @psolord μήπως ξέρετε αν σβήσω τις 2 γραμμές από το build.prop, μετά από τα updates που έγιναν στο play store και στις προβληματικές εφαρμογές της Google, θα χτυπήσει κάπου το σύστημα; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Ας περιμένουμε λίγο τη Google γιατί όπως έφτιαξαν οι χάρτες με την έκδοση της 19/12 μπορεί να φτιάξουν και οι άλλες εφαρμογές. Μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει από τις προβληματικές εφαρμογές νέο update μετά την 19/12. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Νόμιζα ότι εννοούσες ότι κάποιοι δεν έχουν δυνατότητα επιλογής και έχουν location. Κίνα και παραξενεύτηκα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Ελλάδα Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

chrdes - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από billfot: “οχι...” Κλείσε πρώτα το κινητό πατώντας παρατεταμένα το power και μετά volume down και power και μόλις αισθανθείς τη δόνηση άσε το power. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Για μένα, το κινητό αυτή τη στιγμή είναι άψογο, και η μπαταρία με το νέο build.prop διαρκεί σημαντικά περισσότερο. Μικρές καθυστερήσεις είναι αμελητέες και δεν με ενοχλούν. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• @themakos66 τι εννοείς ότι όσοι φλάσαραν την 9.6.3 έχουν μόνο σαν επιλογή location Κίνα; Δεν έχω παρατηρήσει σε μένα κάτι τέτοιο. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chrdes: “12.9.19 είναι αυτή που έχει η δική μου συσκευή. ” Άλλο περιέργο και αυτό. Πως γίνεται να έχουμε την ίδια συσκευή με την ίδια ROM κι εγώ να έχω την 12.9.12 και όταν πατάω πάνω να μου λέει ''Το Google Play Store είναι ενημερωμένο''” Τυπογραφικό λάθος. 12.9.12 ήθελα να γράψω. Συγγνώμη. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• 12.9.19 είναι αυτή που έχει η δική μου συσκευή. Edit: 12.9.12 είναι το σωστό. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από apo.stam: “Στην 9.2.3.0 stable δεν έχει θέμα με ενημέρωση εφαρμογών αλλά ουτε με κατέβασμα στο play store” Ποια έκδοση του play store έχεις; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ποια ρομ έχεις, γιατί έχει αναφερθεί ότι με κάποιες ρομ δεν παίζει. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• Δοκίμασε και με άλλο λογαριασμό. Αν δουλεύει μάλλον έχει δίκιο ο @themakos66 . Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Θα περιμένω με τον νέο update στο gmail να δω αν αλλάξει κάτι..” Κλείνει και δεν μπορείς δηλ. να βάλεις ούτε το λογαριασμό σου μετά την επανεγκατάσταση; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Το gmail (έκδοση 8.11.25.224448671) ενω έχει ενημερωθεί όταν το ανοίγω κλείνει απρόοπτα. Δοκίμασα καθαρισμούς δεδομένων και cache της εφαρμογής όπως και εκ νέου επανεγκατάσταση αλλά τίποτα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;” Έχω ακριβώς αυτήν την έκδοση, αλλά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3

• RE:

chrdes - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλοδούλευτο και πάλι Βασικά, την λύση την βρήκε ο @chrdes ;)” Ας είναι καλά ο euro20122012 από το αγγλικό φόρουμ. Σημαντική διαφορά είδα επίσης στην αυτονομία της μπαταρίας, που ούτε όταν ήταν καινούργιο κρατούσε τόσο. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3