Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “@pavlidisc έχω και για το δικό σου κινητό ρυθμίσεις. Τις βρήκες στο xda? Πρέπει να χω βάλει link τους στο thread του myphone” Δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου με την κάμερα. Ούτε HDR+ έχω βάλει. Για pie ήταν η gcam που βρήκες; Θα την ψάξω στο myphone. Ευχαριστώ from my 1+6
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αποκλειεται να αποκλείεται!!” Χάλι μαύρο είναι η gcam που χρησιμοποιείς. Είναι από τις χειρότερες που κυκλοφορούν. from my 1+6
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από pavlidisc: “Δεν ήταν η κάμερα η αιτία που το έδιωξα Κώστα. Αλλά πράγματα ήταν. ” Ώπα για πες μας. Γιατί εγώ Χρήστο μόνο για την κάμερα ξέρω και διάβαζα. Όπως και εγώ για αυτή γκρίνιαζα-ζω.” Γιώργο...τα έχουμε αναλύσει χίλιες φορές...εδώ και 2-3 χρόνια.Τι να λέμε πάλι τα ίδια...είμαστε και εκτός θέματος εδώ. Μόλις βρω χρόνο θα ανεβάσω φωτογραφίες από 1+. from my 1+6
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Ρε Χρηστο? η καμερα σπερνει ρε...εχει γουστο να το πουλησες” Δεν ήταν η κάμερα η αιτία που το έδιωξα Κώστα. Αλλά πράγματα ήταν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από demakhs: “στείλε μου, με απόδειξη, ότι το πούλησες πάνω από 150 ευρώ κ την ίδια στιγμή, θα χορέψω καρσιλαμά σε live μετάδοση... ” 1η κατάθεση 90€: 10/09/2018 2η κατάθεση 90€: 12/10/2018 ΣΥΝΟΛΟ κατάθεσης για αγορά Μi5s : 180€ > 150€ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58305/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58306/
-
Παράθεση από Annihilator: “Σκέφτομαι να αρχίσω να ανεβάζω και εγώ μερικές φωτογραφίες. Έχω ήδη μερικές έτοιμες (δεν ξέρω κατά πόσο αξιοποιώ την κάμερα στο 100%) αλλά όπως και να χει, θέλω και εγώ να μοιραστώ κάτι Σκέφτομαι να τις ανεβάσω σε imgur, επηρεάζει καθόλου την ποιότητα στις φώτο το imgur; ” Θα σου πρότεινα Flickr. Αν και τα έχει σκ@τώσει τώρα τελευταία με την ταχύτητα ... νομίζω ότι είναι το καλύτερο.
-
Παράθεση από demosthenes7: “Που οφείλετε ρε παιδιά αυτή διαφορά στισ κάμερες τελικά είναι μόνο λογισμικό το θέμα η και θέμα φακών . Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” To Mi5s έχει αισθητήρα με μέγεθος 1/2,3'' και 1.55µm pixels (όταν τα καινούρια LG πχ βγαίνουν με 1/3'' και 1.0µm). Η Xiaomi δυστυχώς δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το θεϊκό setup του Mi5s. Εκεί ήρθε ο καλός Άγγελος ο BSG (και κάποιο άλλοι) και έκαναν port το θεϊκό (κατ' εμέ) HDR+ στο Mi5s. Δύο θεϊκά εργαλεία μαζί (set…
-
Παράθεση από Annihilator: “Έχω το Mi-5s και δεν έχω ψαχτεί τόσο πολύ με φώτο αλλά δεν περίμενα να είναι ΤΟΣΟ καθαρό το μαύρο. Πια εφαρμογή χρησιμοποίησες και πείραξες τίποτα στις ρυθμίσεις; (προφανώς πέρα από το HDR+) Πρέπει να αρχίσω να βγάζω φώτο πιο συχνά μου φαίνεται... ” Έχεις διαμάντι στα χέρια σου και δεν το ξέρεις. Ο συνδυασμός της stock με μια καλή έκδοση HDR+ σκοτώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ!!!!!!!! Οι ναυαρχίδες θα κάνουν πολλά χρόνια να πιάσουν τέτοια απόδοση (αν πιάσουν π…
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΈχω στείλει εδώ και 15-20 ημέρες email στην infoquest (με κοινοποίηση στην xiaomi hellas) με ερώτηση σχετικά με το θέμα αυτό. Συγκεκριμένα, για το Mi8, ενώ στην επίσημη σελίδα τους αναφέρουν ότι η συσκευή έχει 4G+ και HD Voice 2 (το οποίο προϋποθέτει VoLTE) , οι κάτοχοι δεν το έχουν δεί ποτέ. Τους ζήτησα να μου στείλουν τις ρυθμίσεις για Cosmote. Ακόμα περιμένω απάντηση...
-
Παράθεση από vanni: “καλημέρα δεν ρωτάω για μένα αλλά για το παιδί αν έχει στο κινητό του κάποια τέτοια εφαρμογή ” ΟΚ. Παρερμήνευσα...
-
Παράθεση από vanni: “Υπάρχει στο κινητό καμία εφαρμογή που παρακολουθεί μπάντες κινητής τηλεφωνίας ή κάτι παρόμοιο και σε κάποια στιγμιαία αποσύνδεση από δίκτυο εμφανίζεις ειδοποίηση ; ” Ασφάλεια - Μπαταρία - Χρήση μπαταρίας . Πάς στην καρτέλα "Υλισμικό" (κινέζικη μετάφραση...) . Στην Αδράνεια κινητού λέει τον χρόνο χωρίς σήμα.