Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
full tempered και full θηκη?
ΜήνυμαΠαράθεση από georgezaf: “Επειδη η οθονη στο mi8 ειναι πανακριβη προτιμω να αλλαξω θηκη παρα ενα καλο tempered ” Απίθανο να βρείς καλή θήκη ... που να "ανέχεται" full tempered glass. Εάν βάλεις full, η επιλογές που έχεις σε θήκες είναι μόνο αραχνο-ύφαντες. Οι σοβαρές θήκες "γυρίζουν" προς τα μέσα (στις άκρες) για να προστατέψουν την οθόνη (να μπορείς να ακουμπάς το τηλέφωνο ανάποδα χωρίς να έρχεται σε επαφή η οθόνη με την επιφάνεια) οπότε σίγουρα θα σου σηκώσουν το full tempered glass.
-
Καρτοσυμβόλαιο σε COSMOKARTA
pavlidisc - - Cosmote (Συζήτηση για το δίκτυο και τις υπηρεσίες της.)
ΜήνυμαΠαράθεση από panos78: “ Έχω καρτοσυμβόλαιο στην COSMOTE το οποίο, όταν το ενεργοποίησα από το 13888, μου είπαν ότι δεν υπάρχει χρονική δέσμευση. ” ΑΠΟ και ΚΛΕΙΕΤΑΙ. Συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση δεν υπάρχει. Είσαι σε 18μηνη ή 24μηνη δέσμευση.
-
Παράθεση από mula: “Καλημέρα! Ποια η άποψη σας για Μπαταρία και κάμερα σε Global stable vs xtrv? Ξεκλειδωνω σήμερα και σκέφτομαι αν θα κρατήσω την stable ή θα πάω στην ελληνική.. ” Σε Global Stable η συσκευή έχει σε 2 ημέρες 6+ ώρες SOT και σε μία ημέρα 10 ώρες SOT με μεικτή χρήση. Εάν καταφέρεις να το γονατίσεις σε μία ημέρα θα είσαι πραγματικά αστέρι! ΟΛΑ ανοιχτά, συνδεδεμένο συνέχεια Amazfit Pace, μια SIM. Θα έλεγα ότι από μπαταρία η συσκευή ΤΑ ΣΠΑΕΙ και ΤΑ ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΙ. Για την κάμερα δεν έχω …
-
Xiaomi Mi8 αγορά
ΜήνυμαΤο Global Version έχει το κόκκινο αυτοκόλλητο όπως σου είπα. Εάν σε αφήσουν να το ανοίξεις, τότε θα δεις ότι έχει και ευρωπαϊκό φορτιστή. Εάν δεν είναι Global μην το πάρεις γιατί θα έχεις αναγούλες. from my Mi8
-
Xiaomi Mi8 αγορά
ΜήνυμαΕάν στο πλάι του κουτιού γράφει Global Version (κόκκινο αυτοκόλλητο ταμπελάκι) είσαι κομπλέ. Εαν δεν γράφει... δεν το παίρνεις. from my Mi8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από foxy4270: “υπαρχει κανα ενδεχομενο το Mi8 Να κυκλοφορει με 2 διαφορετικους σενσορες? ” Δεν έχει γίνει ποτέ σε σειρά Mi αυτό. from my Mi8 ” ωραια...το κραταμε αυτο. Επισης ειναι γεγονος οτι Mi8/Mix 2s εχουν ακριβως το ιδιο camera module...σωστα?” Έτσι λένε οι Κινέζοι. Αυτές είναι οι κάμερες του Mi8. Του δικού μου τουλάχιστον... και πιστεύω όλων των υπολοίπων. b00dd76963c5e056ac0ad987184a1d3d.jpg from my Mi8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “υπαρχει κανα ενδεχομενο το Mi8 Να κυκλοφορει με 2 διαφορετικους σενσορες?” Δεν έχει γίνει ποτέ σε σειρά Mi αυτό. from my Mi8
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Να μην το πάρω????????? Τόσο χάλια το βρίσκεις?” Στην κάμερα ναι. Για μένα είναι χάλι μαύρο. Κατράμι. Πως το λένε. Δεν παλεύεται όσο θετικός και αν θέλεις να είσαι. Δεν βάζει γκολ ούτε σε άδειο τέρμα. Θα βγει σίγουρα καλή gcam όμως. Οπότε μην σε απασχολεί η κάμερα. Θα το βγάλου (και πάλι) άλλοι το φίδι από την τρύπα. Μαμά Xiaomi, εάν αυτό λέγατε 99 και κάμερα ναυαρχίδας, τότε πάω πάσο. Ευχαριστώ θερμά, αλλά δεν θα ξανά-πάρω. Δεν λέω άλλα. Φτάνει. from my Mi8
-
Παράθεση από demosthenes7: “Γινετε να δουλέψει σωστά η bsg σε global 10.0.2.0 γιατί την έκανα εγκατάσταση Κάι τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Διάβασε πιο πάνω. Ανέβασε saturation στο 2 - 2,5 και θα είσαι κομπλέ. Απλά είπαμε: ρίχνει ταχύτητα κλείστρου πολύ και βγάζει κούνημα. Δεν είναι να την εμπιστεύεσαι (προς το παρόν). from my Mi8