Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Το γεγονός ότι η Gcam ανασταίνει πεθαμένους, δεν απαλλάσσει την Xiaomi (και την οποιαδήποτε Xiaomi) από τις ευθύνες της. Η επεξεργασία της Google είναι μια συγκεκριμένη σχολή. Της Huaway μια άλλη. Της Apple μια άλλη. Η σχολή της Xioami (και του κάθε Κινέζου που πουλάει φρου φρού κι αρώματα και φλομώνει τον υποψήφιο αγοραστή με παπαριίκια και πράγματα που δεν ισχύουν και δεν έχουμε δει ποτέ..)ποια είναι; Και μην μου πείτε πάλι για την τιμή. Το είπε ο @spideman3πιό πάνω: Ας πρόσεχε η Xiaomi. Από μ…

• Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να έχεις και δίκιο. Δεν θέλω να μπερδέψω κανέναν και συγγνώμη εάν το έκανα. Το καλύτερο είναι να κάνει ο καθένας τις επιλογές του, από μόνος του και να βγάλει τα συμπεράσματα του. Όπως τα έβγαλα εγώ όταν πήρα Mi8 και RN5 ταυτόχρονα....και κατάλαβα πλήρως πού βρίσκεται φωτογραφικά η Xiaomi. Απλά για μια ακόμη φορά να πω το εξής (που είναι ξεκάθαρο και δεν μπορεί να μπερδέψει κανέναν): Δεν έχουν σχέση τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κουβαλάει η κάμερα ενός κινητού. Μπορεί …

• Εάν αναφερθούμε μόνο στην φωτογραφική τότε το Huawei που έχει ότι πιο καινοτόμο υπάρχει σήμερα (ακόμα και στο φίλτρο του φακού υπάρχει καινοτομία) θα έπρεπε να έχει 1500€ ενώ το Mi9 που έχει μια από τα ίδια (και βγαίνει και σε RN7) δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε στον χάρτη. Όπως και να έχει...όταν λες σε ένα νήμα φωτογραφικό....ότι δεν πρέπει να γίνει σύγκριση γιατί το ένα έχει 900 και το άλλο κάτω από 400 (που δεν ισχύει)....τί ακριβώς εννοείς; Που θες να κάνουμε σύγκριση;;;;;; Η χρηματική διαφορά …

• RE:

pavlidisc - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Σύγκριση για ποιο λόγο; Το ένα κάνει 900€ και το άλλο <400€” To ένα είναι 8/256 και έχει 900€ και το άλλο είναι 6/128 και έχει 550€. Εάν ήταν 8/256 θα είχε 700€. Η διαφορά στην τιμή υπάρχει, αλλά είναι πολύ μικρότερη. from my HTC U12+

• Καλημέρα. Δες στο τέλος του 2ου ποστ ΕΔΩ

• Παράθεση από NasDriver: “Την έρευνα αγοράς οφείλει να την κάνει ο καταναλωτής...είτε μέσω διαδικτύου, είτε επί τόπου στο κατάστημα με τις κατάλληλες ερωτήσεις προς του πωλητές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του... ” Διαφωνούμε. Ώς συνήθως. Υ.Γ πραγματικά θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχει ΕΝΑΣ πωλητής, Ε-Ν-Α-Σ, που να ξέρει ότι το Mi band 3 δεν εμφανίζει unicode χαρακτήρες.

• Παράθεση από foxy4270: “δεν μ'αρεσαν καθολου...μου βγαζουν κατι "ψευτικο'" ” Snapdragon και αισθητήρα 1/2''. Έχει μέλλον το μηχανάκι. Εάν ασχοληθεί κάποιος dev μαζί του και του δώσει σοβαρή gcam, θα κλείσει σπίτια.

• Παράθεση από NasDriver: “Ότι πουλάει, το πουλάει με official λειτουργικό, με ότι συνεπάγεται αυτό... ” Αυτό το "ότι συνεπάγεται"...για να το ανακαλύψεις...πρέπει να είσαι MAcGyver. Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά που ΔΕΝ φταίει η Xiaomi. Και φυσικά ούτε ο ανυποψίαστος καταναλωτής.

• Παράθεση από NasDriver: “Ποτέ δεν έχει πει ούτε έχει γράψει ότι είναι επίσημη αντιπροσωπεία... Ότι πουλάει, το πουλάει με official λειτουργικό, με ότι συνεπάγεται αυτό... Ότι πουλάει, το πουλάει σύμφωνα με τα official τεχνικά χαρακτηριστικά...με ότι συνεπάγεται αυτό... Καλό είναι όταν κατηγορούμε κάποιον, να κατηγορούμε αυτόν που πραγματικά φταίει ” Δηλαδή, θα πάει ο αδερφός σου που δεν μπαίνει σε forum (κάνει δηλαδή ότι το 99% του κόσμου) να πάρει ένα band, θα το συνδέσει με το ρολόι...και δεν …

• Είναι πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι το Mi band 3 πωλείται από την Ελληνική εταιρεία η οποίος μάλιστα προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι είναι "αντιπροσωπεία". H ίδια εταιρία που πούλησε το Mi6 χωρίς 800άρα μπάντα, η ίδια εταιρία που πούλησε το Mi8 χωρίς 4G+ (ενώ στο επίσημο site της έλεγε ότι η υπηρεσία υποστηρίζεται), η ίδια εταιρία πουλάει και το Mi Band 3...το οποίο είναι παντελώς άχρηστο εάν δεν περάσεις το Ελληνικό firmware. Είχα ένα china version στο οποίο, αναγκαστικά έβαλα το Ελληνι…

• Μήπως το έχεις βάλει κατά λάθος στο silent; Είναι το "κουμπί" με το φεγγάρι δίπλα σε αυτό του AirPlain mode.

• Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα...όπως μπορώ να βρίζω το mi8 από το πρωί μέχρι το βράδυ για την κάμερά του, έτσι μπορώ να παινεύω το RN5. To RN5 έχει εξωφρενικά καλή κάμερα για τα χρήματα που ζητάει (για αγορά από skroutz). Το ίδιο εξωφρενικά καλό είναι και το βίντεο. Αλλά το mi8, για το οποίο η infoquest ήθελε 550 ευρώ (για να βάλουμε και την επίσημη υποστήριξη μέσα και να είμαστε δίκαιοι σε σχέση Samsung - LG - Huawei), και το οποίο φαγώθηκαν όλοι οι Κινέζοι να μας πείσουν ότι πατάει κάτω ό…

• Παράθεση από Antretng: “Για δειτε εδω ενα συγκριτικό mi9 με redmi note 7 σε κάμερα. Δείτε νυχτερινες στο 15:34. Είναι η ιδέα μου ή εχει περισσότερη λεπτομέρια το redmi? youtube.com/watch?v=e66WzM4OHiA ” Ιδέα σου είναι. Και εμένα ιδέα μου ήταν ότι το RN5 τραβούσε καλύτερα σε εσωτερικούς χώρους και σε νυχτερινά από το mi8.

• Αυτό πάλι... πραγματικά δεν ξέρω πως το ανέχεστε. Και το αναφέρετε και διαρκώς...και το έχετε αποδεχτεί πλήρως : να δώσω 400-500€ να πάρω ένα κινητό το 2019, και να περιμένω μέχρι το 2020,5 να κάνει αυτά που πρέπει! Δεν μπορώ να μπω στη λογική. Πήραμε Mi8, μετά από 150 αναβαθμίσεις έφτιαξε η κάμερα (έφτιαξε....που λέει ο λόγος ότι έφτιαξε...προσωπικά δεν βλέπω βελτίωση σε δύσκολες λήψης) και η Xiaomi μας δίνει την αναβάθμιση που λέγεται mi9....και πάμε πάλι από την αρχή!!!! Σοβαρά τώρα; from my …

• Δεν είσαι off topic ρε Γιάννη. Εντάξει. Την γνώμη μας λέμε όλοι. Το παστέλ υπάρχει σχεδόν παντού. Απλά η Huawei το έχει κάνει επιστήμη και το πουλάει. Έχει εντυπωσιακές λήψεις αλλά όχι ποιοτικές. Είναι, άλλη, σχολή. Ζωγραφική παντού και πάντα. Τα ίδια ισχύουν στους περισσότερους όμως. Εάν δεν θες παστέλ πας σε iPhone, HTC ή Pixel. Όλα τα άλλα είναι τα ίδια σκ@τ@. Πασάλειμα του κερατά για να πούμε ότι βγάλαμε φωτογραφία. Αυτό κάποιους δεν τους ενοχλεί. Μάλιστα, όχι απλά δεν τους ενοχλεί, αλλά το …

• Πάρε! Είναι η αγαπημένη του @foxy4270. Αυτήν έχει για φόντο! 42405752611_3531ae1854_c.jpgIMG_20180526_212815 Όποιος θέλει να δει τί εστί Mi5s (παρέα με maxparam) εδώ : aHsm8h4rim ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ και ΑΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΟ φωτογραφικά mi-εργαλείο (και όχι μόνο...)!

• Ω ρε μάγκα το kenzo τα έσπασε ρε! Δύσκολη λήψη! Από σκιά και βαράς ήλιο! Απαπαπαπα!!!!! Μάλλον είχες την καλή έκδοση εσύ...από το 3ο εργοστάσιο. Όσο για να υπόλοιπα...μην με προκαλείτε...γιατί θα ρίξω από Mi5s και θα τρέχετε να κρυφτείτε! Μικροί (mi8-mi9) - μεγάλοι (Mi5s) στα καφενεία δηλαδήΣ;;;;;;

• @johnnyman Μεγειά το εργαλείο Γιάννη. Ελπίζω να βρεις τρόπο να βγάλεις καλές φωτό γιατί ο αισθητήρας είναι θηρίο. Παράθεση από scorpio3: “πολυ όμορφες Γιάννη κ με ουσία..... ωραία χρώματα ” Την ουσία την έχει ρυθμισμένη στο "Απύθμενη"

• Xiaomi Amazfit Pace

pavlidisc - - Amazfit

Μήνυμα

Η international έκδοση αναγνωρίζει όλα τα γράμματα κανονικά. Το έχω 1,5 χρόνο και δεν έχω δει ασυμβατότητα με Ελληνικούς χαρακτήρες.

• RE:

pavlidisc - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από johnny_red: “Το καμάρι μου - οξυθυμο 3χρονο - εξέφρασε τη διαφωνία του πετωντας το κινητό στον τοίχο και ενώ εξωτερικά δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά, ανακάλυψα μετά από μέρες ότι η πίσω κάμερα δε κάνει focus πια... τι κάνουμε τώρα? αξίζει τον κόπο να δοκιμάσω να την αλλάξω; απ' την μια λυπάμαι να το πετάξω, απ' την άλλη διαβάζω ότι σχεδόν πάντα έχουν θέματα οι αλλαγμένες κάμερες και η κάμερα είναι από τα σημαντικότερα για μένα εναλλακτικά τι παίρνω μεχρι 300€?” Κάτι ξεκούμπωσε. Δεν ξέρω…