Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

pavlidisc - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από 50705: “Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το άρθρο... στην περίπτωση που δεν έχουμε windows αλλά έχουμε mac, τι κάνουμε;” Ψάχνεις PC. from my Mi5s

• WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Αμ τι γυπαετός!!! ΦΦΦΦΦτου σου αγόρι μου!!! from my Mi5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από alvin1983: “Καλησπέρα Ζήση. Πόσες και σήμερα? ” Έχει χάσει το μέτρημα...από το ένα μωρό στο άλλο πετάει ο μάγκας...δίπλα δίπλα με τα μπιμπελό όλη μέρα...αγκαλίτσα... Οπα! Κάτσε! Για ημέρες μιλάς; Συγγνώμη...είχα αλλού το μυαλό μου και μπερδεύτηκα!

• Παράθεση από nikostrex: “Να και μια ακόμα εντυπωσιακή τεχνολογια που φοράει το κινητό μας.! All you need to know about LPDDR4X RAM! - Tips and Tricks - Mi Community - Xiaomi ” Ότι φοράει και το Mi8

• WormHole

Μήνυμα

Το Flickr στην φωτογραφία πιστεύω είναι κλάσεις ανώτερο από το Google. Είναι λίγο δύστροπο στην αρχή (πως λέμε miui... ε κάπως έτσι) αλλά νομίζω ότι εάν το μάθεις είναι κορυφή. Ελπίζω να μη το αλλάξει η σμουανκγμουανκ... from my Mi5s

• Παράθεση από kxt: “Μήπως πρέπει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από τις συσκευές του; ” Αυτό εξυπακούεται. from my Mi5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “για τον απεριόριστο χώρο δε μου δειξες κάτι... :/” 1000 γίγαΣ. from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Σαν εταιρεία Hobbit ακούγεται. Χεχε. from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Σοβαρά; Νόμιζα ότι είναι της Yahoo. Και γιατί ζητάει λογαριασμό Yahoo για να συνδεθείς;;;;; Μάλιστα είναι και εφαρμογή που δουλεύει σαν 2 step verification... στέλνει κωδικό για σύνδεση σε συσκευή 3ου! from my Mi5s

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “υπάρχει τρόπος να αποθηκεύονται αυτόματα οι φωτο στο φλιτρ μηλαρά και έχει απεριόριστο χώρο όπως το google photos? τρέλανέ με και αλλαξοπίστησα....χτες!!” Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά λογικά δουλεύει. ca8343b692d89ed7355edc080b749472.jpg from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Flickr και πάλι Flickr. Και μόνο που είναι Yahoo και δεν είναι Google... μου φτάνει. Και εγώ 16:9 και τα μυαλά στα κάγκελα. from my Mi5s

• Χαχαχαχα!!! κορυφαίος μεγάλος Αντρέας όπως πάντα. Κρύβε λόγια ρεεεεεϊ.... χαχαχαχα! Λοιπόν, βάλτε καμία φώτο και άστε τα πολλά λογάκια. Νικόλα, HDR+ θα βάλεις; Έβαλες; Φαντάζομαι το Redmi Note 5 έχει κλειδωμένο api2 ε; from my Mi5s

• Πάψε ρε... μην με κάνεις και ζορίζομαι! Έχουν ρίξει και άλλοι τις κοτρώνες τους φίλε. Χωρίς αυτούς εγώ δεν θα ήξερα τίποτα. Όλοι από κάποιους άλλους μαθαίνουμε. Που θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους μαζί μας. Κανείς δεν γεννήθηκε φωστήρας. Με την βοήθεια όλων, άλλων να σπρώχνουν και άλλων να τραβάνε (όλοι χρειάζονται), βγάλαμε 5-10 συμπεράσματα και τα συγκεντρώσαμε για να διευκολύνονται οι "νέοι". Εμείς το κάναμε μια φορά... άλλοι το έχουν κάνει επανειλλημέμα. Όπως και να έχει. Σε ευχαριστώ …

• Για αρχή κάνε το εξής : Εάν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή Google στην συσκευή σου (λογικά την έχεις) πάνε: Ρυθμίσεις - Google και στο Voice απενεργοποίησε το "ok google" detection.

• Παράθεση από nikostrex: “Χρήστο εδώ επαγγελματίες βιντεο/εικονοληπτες όταν είναι βράδυ έχουν σταθερό τρίποδο / φωτιστικό. Και εμείς περιμένουμε από το οποιαδήποτε κινητό να έχουμε επαγγελματικά αποτέλεσματα.. Χαχαχα χλωμό φίλε και ούτε πρόκειται να το δούμε στο τώρα.. ” Νίκο, δεκτό αυτό που λές. Αλλά στο συγκριτικό, ο τύπος έχει βάλει το RN5 με EIS και τα S7, Mix2s με OIS και παίζει μόνο με βίντεο ημέρας. Και το βλέπεις το S7 να πάει σαν σουρωμένο...το RN5 να πάει αφρός...και λές ουάου!!! Ε δεν …

• Να επισημάνω μόνο μία Φουστιά που βλέπω στα δύο παραπάνω συγκριτικά. Τα video είναι τραβηγμένα την ημέρα. Το RN5 με EIS και τα άλλα με ΟΙS. Γνωστό ότι το EIS την ημέρα στα video κάνει θαύματα. Κατά πολύ ανώτερο το αποτέλεσμα από οποιοδήποτε OIS. Επίσης γνωστό όμως ότι το EIS όταν πέσει το φως (για χαμηλό φώς μιλάω...ΟΧΙ για σκοτάδια...ή ακόμα και εσωτερικό χώρο) αρχίζει να χάνει τ'αυγά και τα πασχάλια. Ρίχνει κατακόρυφα την ποιότητα...καταστρέφει την λήψη θα έλεγα (για μένα). Άρα : Το συγκριτικό…

• @Vaggelis74 Είναι πολύ σημαντικό αυτό που σου λέει ο Νας. ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πριν κάνεις το οτιδήποτε άλλο. Κλειδώνεις, ξεκλειδώνεις με ΔΙΚΟ ΣΟΥ account και μετά κάνεις ότι άλλο θες.

• Θα το δω... θα το δω σίγουρα αύριο στο PC. Οσο για το video, ένα αξιοπρεπές 1080p με 30fps ακατέβατα και καλό ήχο (το τονίζω αυτό για τον ήχο) θα μου αρκούσε. Πληγή μας άφησε το άτιμο το RN3...χεχε... from my Mi5s

• @nikostrex Νικόλα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είχαμε παιδευτεί πολύ με το Redmi Note 3 Pro τότε, χωρίς να καταφέρουμε και πολλα σε ότι αφορά τις καμεροεπιδόσεις του. Ήταν και ο μόνος λόγος που το αποχωρίστηκα και εγώ... και εσύ... και κάποιοι άλλοι. Για τον λόγο αυτό, επειδή ξέρεις ακριβώς τι είχες στο Redmi Note 3 Pro και τι βρήκες στο Redmi Note 5, δίνω μεγάλη σημασία στα post σου....και...επιμένω να διαβάσω την άποψή σου. Ειλικρινά χαιρόμαι εάν η Xiaomi έδωσε ένα Redmi με καλή κάμερα (δ…