Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• @nikostrex Νικόλα...τα στήνει με το S7; Σοβαρά τώρα;;; Είναι τόσο ψηλά;;;;;; Για το βίντεο δεν ΜΕ (μας) λες όμως....

• Παράθεση από Vix: “Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι προφανές οτι θα πρέπει να αρχίσω να διαβάζω τα tutorials του miui.gr για το ξεκλείδωμα. ” Έχεις Mi Max; Αυτό που φαίνεται στις "Συσκευές" σου; Εάν επιτρέπεται...πόσο καιρό το έχεις; Απ' ότι κατάλαβα...είσαι με κλειδωμένο bootloader. Σωστά; Υ.Γ Πάντως μην σε πιάνει πανικός...η κλειδαριά αργεί ακόμη για την Xiaomi, εφόσον τελικά έρθει. Δεν είναι απόφαση μίας στιγμής ούτε και θα την πάρει μόνη της.

• Τα μικρά Redmi μένουν εκεί που είναι σε έκδοση Android. Τα μεγάλα παίρνουν μια αναβάθμιση android. Στατιστικά, αυτό νομίζω ότι συμβαίνει πάνω κάτω. from my Mi5s

• Συμφωνώ. Όμως, επειδή εδώ και πολύ καιρό καταγράφονται τα ΠΑΝΤΑ, και επειδή όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση θα χειροτερεύει (και μάλιστα με ραγδαία όπως φαίνεται επιδείνωση), καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν είναι δυνατόν να είσαι μέλος της σύγχρονης κοινωνίας (έτσι όπως αυτή στήθηκε) χωρίς να παρακολουθείσαι. Το ερώτημα είναι λοιπόν, ποιόν εμπιστεύεσαι να σε παρακολουθεί, ή αλλιώς, σε ποιόν θα εμπιστευτείς τα προσωπικά σου δεδομένα. Πρέπει να επιλέξεις. Δεν έχεις άλλη λύση εάν θέλεις να ζήσεις μέσα…

• Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, του έχεις δώσει άδεια να αφανίζεται στην οθόνη κλειδώματος; Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - Βρίσκεις την εφαρμογή. Δες τί έχεις στο "Άλλες άδειες" και στο "Ειδοποιήσεις"

• Παράθεση από gasel: “Το θρυλικό, και ακόμη σε χρήση, Kenzo μου (Redmi Note 3 Pro) συνεχίζει να υποστηρίζεται απο την Xiaomi Είπα να το αντικαταστήσω όταν χαλάσει αλλά μάλλον πρέπει να σκεφτώ κάποιο άλλο λόγο ” Ο κυριότερος λόγος για να αλλάξεις ένα iPhone είναι...για να πάρεις το επόμενο iPhone. Κάτι τέτοιο αρχίζει να ισχύει και με την Xiaomi. Tρελαίνει κόσμο και αποκτά πολύ μεγάλο fun club! Ελπίζω να την δούμε σύντομα στην Ευρώπη, επίσημα.

• Το κακό είναι ότι όσο και να χτυπιούνται οι εταιρίες σε θέματα ασφαλείας...μέσα στα σπλάχνα τους έχουν την Google. Google και ασφάλεια προσωπικών δεδομένων δεν πάνε μαζί. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Όσες κλειδαριές και αν βάλουν οι εταιρίες επάνω τους. Αν δεν υπάρξει επιτέλους μία 2η - 3η μηχανή αναζήτησης που να έχει απήχηση και να ορίζει και αυτή τους αρχηγούς και τους δούλους, η Google θα κάνει ότι θέλει και βασικός σκοπός της θα είναι πάντα να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα. Αυτό την ενδιαφέρει …

• Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τί θα γίνει στο μέλλον. Όλα εξαρτώνται από τις προτεραιότητες της κάθε εταιρίας και το πού θέλει να "χτυπήσει". Προσωπικά, εάν έβαζα στοίχημα, θα πόνταρα τα ρέστα μου στο ΝΑΙ. Είμαι 1000% σίγουρος ότι θα το κάνει. Ειδικά η Xiaomi. Για μένα είναι πιο σίγουρο από σίγουρο. Αλλά το τί πιστεύει ο καθένας, μικρή σημασία έχει. Η ερώτηση που κάνεις όμως είναι τέτοια που σηκώνει μόνο υποθετική απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να το κάνει πρώτη η Xiaomi αλ…

• Έτσι είναι Βασίλη. Εμείς δεν ασχολούμαστε με την φωτογραφία. Με την ποιότητα της ασχολούμαστε....ή καλύτερα με την ξερή έννοια της λέξης ποιότητα. Άνευ ουσίας ασχολία νομίζω. from my Mi5s

• Με τα fps πώς τα πάει ρε παιδιά; Σε εσωτερικό χώρο και βραδινά τα ρίχνει πάλι; Ο ήχος video σε θορυβώδη περιβάλλον; Έχει κάποιος βίντεο από συναυλία ή κάτι παρόμοιο; Παράθεση από kodorevi8ulis: “καλύτερη ως προς το διάφραγμα της κάμερας ναιαλλά όχι για την global μόνο , δεν νομίζω (τουλάχιστον δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο) να είχε γίνει αναφορά κάπου για διαφορές μεταξύ china / global ” Δεν το έγραψα καλά μάλλον. Είχα διαβάσει κάποια άρθρα και είχα δει κάποια "συγκριτικά" που έλεγαν ότι η China Versi…

• Παράθεση από foxy4270: “τι εβγαλε ρε ο ανθρωπος???και απο τα δεξια βγαινει ο σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι ? ” Βγαίνω εγώ με την τσάπα και το πατόφτυαρο γιατί μου βγήκε η Παναγία να ξεχορταριάζω όλο το 3ήμερα!

• @nikostrex Μα... νομίζω ότι έλεγαν... πως η Ευρωπαϊκή έκδοση θα έχει καλύτερη κάμερα!!! Αυτό δεν είχε κυκλοφορήσει; from my Mi5s

• DJI Osmo Mobile 2. youtu.be/XyMgiSDgD4U from my Mi5s

• Mi5s HDR+ (συσκευή ακουμπισμένη κάτω) 42405752611_3531ae1854_c.jpgIMG_20180526_212815

• Στα Δικαιώματα Εφαρμογών, αφήνεις το Amazfit να διαβάσει επαφές; 171eb427ebd5c48f5fd083c8e76f7f06.jpg from my Mi5s

• Αυτό είναι ενεργοποιημένο; e81526b0fa36a6b1d5a90913c8811ac6.jpg from my Mi5s

• Τι κινητό είναι; Δυστυχώς τα γνήσια ανταλλακτικά της Xiaomi είναι μέγας πόνος. Μόνο από άλλο τηλέφωνο μπορείς να βρεις γνήσιο ανταλλακτικό για το δικό σου. from my Mi5s

• Παράθεση από chief: “Το φορτίζω Δευτέρα πρωί π.χ. και μετά ξανά Τετάρτη απόγευμα ... ” Σε airplane mode το έχεις;;;;

• Παράθεση από chris miphone5s: “4G-> δεν ξερω ακριβως το χρονο να σ απαντησω, αλλα ποτε δεν το εχω συνεχεια ανοιχτο, το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω στις εφαρμογες. (χαζευοντας κανα 7-10 λεπτα 4-5 φορες την ημερα) wifi-> ανοιχτο σιγουρα 5+ ωρες ” Οκ. Κατανοητό όλο αυτό. Αλλά το SOT είναι χρόνος στον οποίο η οθόνη είναι ανοιχτή. "Γράφει" δηλαδή όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο. Δεν μας πολυνοιάζει τί γίνεται όταν το τηλέφωνο κοιμάται. Επίσης, όσο και εάν αυτό που θα πώ σου φαίνεται περίεργο, όσο περ…

• Παράθεση από chris miphone5s: “Σ ευχαριστω πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι η χρηση που κανω στο κινητο ειναι: το Instagram, το FB, καμερα και ιντερνετ. Οταν ανοιγω ομως αυτες τις εφαρμογες δεν τις αφηνω ποτε στο παρασκηνιο, κανω παντα εκκαθαριση της προσωρινης μνημης. Και εχω τα αποτελεσματα που ειδες πιο πανω. ” Εάν δεν του κόψεις την φόρα (με τις ρυθμίσεις της καταπληκτικής σε αυτόν τον τομέα miui) κάνουν ότι θέλουν στο παρασκήνιο. Πρέπει να τους πεις STOP...για να σταματήσουν. Αλλιώς θεωρούν ότι έχ…