Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πρόβλημα. Αν και είσαι με developer οπότε λογικά θα έπρεπε να έχεις καλύτερους χρόνους. Εάν αφήσεις το τηλέφωνο στο έλεος των εφαρμογών...3,5 ώρες SOT βγάζεις. Εάν σκαλίσεις λίγο τα δικαιώματα, τις αυτόματες ενάρξεις και τις ρυθμίσεις Goolge, θα πάς 4-4,5...ίσως και 5 (σε μία ημέρα χρήσης) Εάν απεγκαταστήσεις το FB και το Instagram (10,6% είναι μεγάλο ποσοστό για εφαρμογή...εκτός εάν ασχολείσαι μόνο με αυτό...) θα πάρεις κατευθείαν 0,5h SOT. Κάνουν μεγάλη ζημιά. Τουλάχισ…

• Νικόλα... ξες εσύ...παλιά σου τέχνη κόσκινο...κάνε κάνα τεστ στα fps του video και στον ήχο λήψης from my Mi5s

• Εννοείται ότι ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΣ εάν είναι της infoquest!!!!! Do not touch!!!! Το πας εκεί και τους λες τον προβληματισμό σου... ότι βλέπεις κίτρινο στο κάτω μέρος. Δεν αναφέρεις τίποτα για υποψίες αλλαγής οθόνης κλπ. from my Mi5s

• Το ανακοίνωσε η infoquest σε 229€ και 259€ (3/32-4/64). Λογικά σε 1-2 μήνες το 4/64 θα έχει στο skroutz κάτω από 200. ΚΟΛΑΣΗ!!!!!

• Magic WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αραχνια φτιάξε ένα μαγκαζίνο μόνο με αυτό σήμερα: Όταν η Jem Wolfie παίζει μπάσκετ έχει το 100% της προσοχής μας (pics+video) | E-Radio.gr Lifestyle ” Μας τέντωσες πρωινιάτικα! Σαν το μπάσκετ δεν έχει...ειδικά όταν παίζεται με πολλές μπάλες.

• Παράθεση από spirosmeg: “Γιώργο καλημέρα, δεν είναι άσχημος κοίτα σε αυτά τα βίντεο που έχω ανεβάσει...Μαρινέλλα Live στο γκάζι 11/03/18 Μαρινέλλα Live στο γκάζι. 2 ” Καλημέρα! Γι'αυτό λέω ότι ο καθένας βλέπει τα πράγματα με το δικό του μάτι και ακούει με το δικό του αυτί. Αυτός για μένα δεν είναι ήχος. Εάν έκανες λήψη με κάνα LG ή με κάνε Sony...θα καταλάβαινες διαφορά μεγάλη στην ποιότητα. Σαφώς ανώτερο από Redmi. Νομίζω ίδιο με Mi5s. Τώρα ξέρω. Θα βάλουμε πάλι στην μέση την τιμή...και θα πούμ…

• Εχθές μιλούσαμε-τε για ποιότητα οθόνης στα Xiaomi κλπ. Προσωπικά πιστεύω ότι το σοβαρότερο πρόβλημα της Xiaomi είναι η ποιότητα στα βίντεο. Και ο ήχος αλλά και η εικόνα είναι σε πολύ μέτρια επίπεδα. Η εικόνα...οκ...είναι στους μέσους όρους θα έλεγα, και πρέπει να έχεις πολύ ιδιότροπο μάτι για να σου ξινίσει. Ο ήχος όμως...είναι πραγματικά "άθλιος". Ακόμα και σε ήσυχο περιβάλλον είναι τόσο flat, τόσο άχρωμος, τόσο ίσιος, τόσο ... ανάξιος σχολιασμού. Και δεν μιλάω για Redmi ε. Για Mi5s μιλάω που θ…

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Thracia: “είναι απίθανος! ” Να είναι απίθανός μέσα σε συναυλία, όχι στο σπίτι. ” Ε ναι ντε. Μέσα στο σπίτι και γενικά σε λογικές συνθήκες και το Redmi καλά τα πάει. Κάνε μία λήψη σε συναυλία ή σε κάνα γλέντι που βαράνε όργανα...εκεί θα δείξει τί ψάρια πιάνει. Δεν του δίνω πολλές ελπίδες...

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

pavlidisc - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Τελικά... βλέπω να με κερδίζει η iPaky. Πιό καλό πιάσιμο, καλύτερο πάτημα πλήκτρων, καλύτερο "αγκάλιασμα" στο εμπρός μέρος (μπροστά - περιμετρικά της οθόνης). Έδεσε πιο όμορφα με το λευκό. Έτσι μου φαίνεται. Η κόκκινη πολύ μουράτη, αλλά... σαν να μου φάνηκε ότι ξεβάφει και με τρόμαξε. Το περιμετρικό μπορδοροδοκόκκινο δεν το βλέπω να βγάζει πάνω από μήνα. from my Mi5s

• Α. Οκ. "Παρεξήγησα" την απάντηση from my Mi5s

• WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Δεν μπορώ να περπατήσω με τραβούν οι μήνες πίσω... from my Mi5s

• Γιατί... δεν μας αρέσει η Jdi οθόνη;;;; Νόμιζα ότι αυτές ήταν οι καλές... :-ο from my Mi5s

• Μέχρι εδώ φτάνει και... μένει εκεί... 8a711bd3921a83f219f20065ece67ac5.jpg from my Mi5s

• Παράθεση από spideman3: “Μου φαίνεται ότι πρέπει να κατεβάσεις την εφαρμογή της samsung από play store. ” Τo LG στέλνει κανονικά χωρίς καμία εφαρμογή από Playstore. Παράθεση από Firem@n: “@pavlidisc δοκίμασε και με αυτή details?id=com.marvell.kinoma.connect ” Δεν οδηγεί κάπου το link. Πάντως, θα έπρεπε να αναπαράγει χωρίς γκουχ μουχ. Κάτι κάνω λάθος αλλά δεν μπορώ να βρω τί.

• Ερώτηση. Δεν έχω καταφέρει να στείλω από το κινητό βίντεο στην Smart TV (Samsung). Τις φωτογραφίες τις στέλνει κανονικά. Το video γιοκ. Το επιλέγω, το στέλνω στην τηλεόραση (την βρίσκει κανονικά) αλλά αναπαραγωγή δεν γίνεται. Ότι rom και να είχα, ότι Xiaomi και να είχα - έχω, βίντεο στην TV δεν μπορώ να στείλω. Γεράματα;;;; from my Mi5s

Μήνυμα

@geoanto555 Πράγματι πολύ καλή θήκη η κόκκινη. Άριστη εφαρμογή και πολύ καλό κράτημα και αίσθηση στον χέρι. Μακάρι να έβγαινε και σε κίτρινη... χεχε... ΕΔΩ φωτογραφίες για όποιον ψήνεται... from my Mi5s

• Παράθεση από theopan: “Παιδιά αυτή η συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί και αναφερθεί στις περισσότερες xiaomi συσκευές τους τελευταίους μήνες με τις τελευταίες ROM. Και σε Santoni (το διαπίστωσα κι εγώ) και σε Mido και σε Nikel και σε Kate κ.λ.π. Δεν μπορεί να είναι bug σε όλες τις συσκευές και σε αρκετές διαφορετικές εκδόσεις ROM. Το "απόλυτο" (100%) στη φύση δεν υπάρχει. Απλά και προφανώς παλιότερα όταν αφήναμε τα τηλέφωνα για ώρες στο φορτιστή (π.χ. όλη τη νύχτα) η φόρτιση έφτανε στο 100%, το κύκλ…

• Το φυσιολογικό είναι η φόρτιση να σταματάει στο 100%. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@pavlidisc καλή η κόκκινη? Εμένα πολύ μου άρεσε, δεμένη, καλοκατασκευασμένη και ωραία αίσθηση στο χέρι. ” Δεν την είδα ακόμα! Αλλά ξέρω τουλάχιστον ότι έφτασε σπίτι! Θυμάσαι πότε το συζητούσαμε; Εγώ όχι...2 μήνες πέρασαν! Ξεγραμμένη την είχα αλλά εμφανίστηκε από το πουθενά!!!

Μήνυμα

Παράθεση από johnny_red: “ το σεμεδάκι από κάτω είναι όλα τα λεφτά ” Κάποτε είχαν αξία. Χειροποίητα, ξοδεύοντας πολύ κόπο και πολύ χρόνο. Αξία ανεκτίμητη. Σήμερα, 5 ευρώ από την Λαϊκή. Αξία καμία. Η αλήθεια είναι ότι η γιαγιά μου έχει πολλές φωτοτυπίες από σεμεδάκια. Ποιος ή ποια θα τα πιάσει όμως... δεν υπάρχει πλέον χρόνος και διάθεση για τέτοια.