Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
WormHole
ΜήνυμαΚρίσιμη αναβάθμιση Μερακλήδων! ae03dcb925f637994999daeab94e983d.jpg from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΜας έσπασε την χολή η ΑΕΚ αλλά πέρασε. Εύχομαι και με το κύπελο την Κυριακή. Άντε νάνι τώρα... καλό βράδυ σε όλους... πρωταθλητές και visualπρωταθλητές...χεχε!!!! from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΤΣ ΤΣ ΤΣ...Μπαοκτσής κρυόκωλος γεμάτος χούμορ! Εμείς επιζήσαμε χωρίς ΙΒΑΝ (όνομα και πράμα... σκέτη τράπεζα ο τύπος!!!). Με το αίμα του Αρειανού που πήγαινε τόσα χρόνια γήπεδο ξαναζωντάνεψε η ομάδα!!! Και... πστ... μεταξύ μας... ή φετινή άνοδο της ΠΑΕ είναι που κρατάει ζωντανή και την ΚΑΕ... ΚΚαΚΚέ άντρα!!!! from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΑΡΗΣ είσαι!!! Ξες από κρύα μπάνια!!! from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΝα πούμε και ένα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ΑΕΚαρα σήμερα! Στον δρόμο για τον τελικό, φαντάζομαι ότι κάθε υγιής φίλαθλος θα είναι μαζί της σήμερα. from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΛοιπόν... να μπω σε κάνα νήμα, να γράψω καμία επίμαχη λέξη, να γίνει πάλι της πτνας, να αρχίσουν τα post, τα DM, τα PM, τα chat, τα mat κλπ;;;; Να ζωντανέψουμε πάλι για λίγο γιατί με ανέκδοτα και καλημερίσματα μεροκάματο δεν βγαίνει! from my Mi5s
-
WormHole
Μήνυμα- Μωρό μου... θέλεις να παίξουμε τον γιατρό; - Τον γιατρόόόό;;;; χμμμμμμ!! Ναι θέλωωωωωωωω! - Γουστάρω μανάρα μου! Λοιπόν... εγώ κάθομαι εδώ στο γραφείο και εσύ χτυπάς την πόρτα... τακ... τακ... - Περάστε παρακαλώ. - Γιατρέ μου... έχω έναν πόνο εδώώώώ... - Μάλιστα. Για να δούμε...καταρχήν... τί ασφάλεια έχετε; from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΤεχνητή Νοημοσύνη και Φυσική Βλακεία...έννοιες απολύτως ανάλογες. from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΙσχύει και για όταν κοιμάμαι όρθιος; LoL b733f86a5c862b17dee678b8bfbb7d3e.jpg from my Mi5s
-
Προβλημα GPS
ΜήνυμαΜε τελευταία Official ROM και Google Maps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Για λοιπά προγράμματα πλοήγησης δεν γνωρίζω.
-
XIAOMI AMAZFIT Pace
ΜήνυμαΠαράθεση από jimakos86: “καλημερα, Μια ερωτηση θελω να κανω και εγω. Επειδη περιμενω να μου ερθει το pace, θελω να ρωτησω, παιζει ρολο για την φορτιση τα αμπερ που βγαζει ο μετασχηματιστης? Μεχρι ποσα αμπερ μπορει να ειναι? Μπορει να προκαλεσω προβλημα στην μπαταρια μακροχρονια? Ευχαριστω ” Επειδή μιλάμε για πολύ μικρή χωρητικότητα, καλά θα ήταν να προτιμάς λίγα A. To ρολόι μέσα έχει μόνο καλώδιο φόρτισης...όπερ σημαίνει ότι είσαι στα 0,5-0,9A αναλόγως θύρας. Από κάποια blouetooth που πέρασαν απ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Δεν έχω βρει λύση μέχρι τώρα Χρήστο !!!” Η πλάκα είναι ότι στο ρολόι, το οποίο παίρνει πληροφορίες από την εφαρμογή του κινητού, η τοποθεσία ενημερώνεται κανονικά! Στο ρολόι δείχνει σωστά και την ίδια ώρα στο κινητό βγάζει "δεν υπάρχουν δεδομένα"! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΤο ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου, και σε Redmi Note 4 και Mi Max 2 φίλων... όλα με official. Μήπως είναι θέμα servers; Κατά καιρούς, έχει ξαναγίνει και στο κινητό και στο ρολόι. Παράθεση από takisfrag: “Χειροκίνητα θα πάρει μια περιοχή ο καιρός αλλά όταν μετακινηθεί και αλλάξει περιοχή δεν αλλάζει όπως παλιά ,μένει απλά στην άλλη ,κάτι έχουν κάνει !!!” Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk