Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Apple iPhone X Becomes World's Best-Selling Smartphone Model in Q1 2018 1) Μήλο να 'ναι κι ότι να 'ναι... 2) Η Xiaomi είναι μέσα στα μεγαθήρια αλλά με χαμηλής αξίας μοντέλο. 3) Η Samsung συνεχίζει να γαζώνει με το ακριβότερο μοντέλο της. @demakhs Μοίρασε pRixelόπονο!!!

• WormHole

Μήνυμα

Κρίσιμη αναβάθμιση Μερακλήδων! ae03dcb925f637994999daeab94e983d.jpg from my Mi5s

• Κατηφόρα; Μάλλον ελεύθερη πτώση θα την έλεγα. Παιδιά, εγώ ξέρω ότι όταν πήρα την συσκευή (8.5), την φόρτιζα κάθε 1,5-2 μέρες. Τώρα, την ημέρα δύσκολα την βγάζει... βασικά, δεν την βγάζει θα έλεγα. from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Μας έσπασε την χολή η ΑΕΚ αλλά πέρασε. Εύχομαι και με το κύπελο την Κυριακή. Άντε νάνι τώρα... καλό βράδυ σε όλους... πρωταθλητές και visualπρωταθλητές...χεχε!!!! from my Mi5s

• Λογικά εάν το κάνει θα προχωρήσει κανονικά... ή θα του βγάλει αναμονή για κάποιες ώρες. Εάν ίδιο σκηνικό έφαγα προχθές... και στο τέλος... αναμονή για 72 ώρες. from my Mi5s

• Ντάξει! Με official global stable ένα 3ωρακι SOT και πολύ μας είναι! Από official 8.5.4 που χτύπαγα 5,5ωρα... με 9.5.2 πέσαμε στα μισά. from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

ΤΣ ΤΣ ΤΣ...Μπαοκτσής κρυόκωλος γεμάτος χούμορ! Εμείς επιζήσαμε χωρίς ΙΒΑΝ (όνομα και πράμα... σκέτη τράπεζα ο τύπος!!!). Με το αίμα του Αρειανού που πήγαινε τόσα χρόνια γήπεδο ξαναζωντάνεψε η ομάδα!!! Και... πστ... μεταξύ μας... ή φετινή άνοδο της ΠΑΕ είναι που κρατάει ζωντανή και την ΚΑΕ... ΚΚαΚΚέ άντρα!!!! from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

ΑΡΗΣ είσαι!!! Ξες από κρύα μπάνια!!! from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Να πούμε και ένα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στην ΑΕΚαρα σήμερα! Στον δρόμο για τον τελικό, φαντάζομαι ότι κάθε υγιής φίλαθλος θα είναι μαζί της σήμερα. from my Mi5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53360/ Τον κακό μας τον καιρό!!!

• WormHole

Μήνυμα

Λοιπόν... να μπω σε κάνα νήμα, να γράψω καμία επίμαχη λέξη, να γίνει πάλι της πτνας, να αρχίσουν τα post, τα DM, τα PM, τα chat, τα mat κλπ;;;; Να ζωντανέψουμε πάλι για λίγο γιατί με ανέκδοτα και καλημερίσματα μεροκάματο δεν βγαίνει! from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

- Μωρό μου... θέλεις να παίξουμε τον γιατρό; - Τον γιατρόόόό;;;; χμμμμμμ!! Ναι θέλωωωωωωωω! - Γουστάρω μανάρα μου! Λοιπόν... εγώ κάθομαι εδώ στο γραφείο και εσύ χτυπάς την πόρτα... τακ... τακ... - Περάστε παρακαλώ. - Γιατρέ μου... έχω έναν πόνο εδώώώώ... - Μάλιστα. Για να δούμε...καταρχήν... τί ασφάλεια έχετε; from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Τεχνητή Νοημοσύνη και Φυσική Βλακεία...έννοιες απολύτως ανάλογες. from my Mi5s

• WormHole

Μήνυμα

Ισχύει και για όταν κοιμάμαι όρθιος; LoL b733f86a5c862b17dee678b8bfbb7d3e.jpg from my Mi5s

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όταν ακολουθείς τον αρχηγό ακόμα και εάν κάνει π@π@ριές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53348/ Ευτυχώς για την ώρα υπάρχει το : 52070

• Προβλημα GPS

pavlidisc - - RedMi 5 Plus (Vince)

Μήνυμα

Με τελευταία Official ROM και Google Maps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Για λοιπά προγράμματα πλοήγησης δεν γνωρίζω.

• XIAOMI AMAZFIT Pace

pavlidisc - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από jimakos86: “καλημερα, Μια ερωτηση θελω να κανω και εγω. Επειδη περιμενω να μου ερθει το pace, θελω να ρωτησω, παιζει ρολο για την φορτιση τα αμπερ που βγαζει ο μετασχηματιστης? Μεχρι ποσα αμπερ μπορει να ειναι? Μπορει να προκαλεσω προβλημα στην μπαταρια μακροχρονια? Ευχαριστω ” Επειδή μιλάμε για πολύ μικρή χωρητικότητα, καλά θα ήταν να προτιμάς λίγα A. To ρολόι μέσα έχει μόνο καλώδιο φόρτισης...όπερ σημαίνει ότι είσαι στα 0,5-0,9A αναλόγως θύρας. Από κάποια blouetooth που πέρασαν απ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Δεν έχω βρει λύση μέχρι τώρα Χρήστο !!!” Η πλάκα είναι ότι στο ρολόι, το οποίο παίρνει πληροφορίες από την εφαρμογή του κινητού, η τοποθεσία ενημερώνεται κανονικά! Στο ρολόι δείχνει σωστά και την ίδια ώρα στο κινητό βγάζει "δεν υπάρχουν δεδομένα"! Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μου, και σε Redmi Note 4 και Mi Max 2 φίλων... όλα με official. Μήπως είναι θέμα servers; Κατά καιρούς, έχει ξαναγίνει και στο κινητό και στο ρολόι. Παράθεση από takisfrag: “Χειροκίνητα θα πάρει μια περιοχή ο καιρός αλλά όταν μετακινηθεί και αλλάξει περιοχή δεν αλλάζει όπως παλιά ,μένει απλά στην άλλη ,κάτι έχουν κάνει !!!” Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk