Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@MIUI_ART Υπάρχει κάπου, κάτι, που να λέει γιατί πρέπει να επιλέξουμε custom Global (XTRV) αντί για επίσημη Global; Δηλαδή, πραγματικά με τρώει η περιέργεια για την στροφή σε Global Source! Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρετε από εμάς τα πρόβατα...και γι'αυτό παρατήσατε την China source...αλλά...1-2 ατού της custom XTRV με Global Source έναντι της επίσημης Global μπορούμε να ξέρουμε;
-
@linuxilakis Πώωωω πώωωω!!!! Τρομερό το U11! Και μόνο που δεν πασαλείβει...φτάνει και περισσεύει! Φαντάζομαι ότι σε εσωτερικό χώρο με τεχνητό φωτισμό θα σκοτώνει! Πολύ μου άρεσαν! Αυτές οι φωτογραφίες είναι με το HDR boost...που ας πούμε είναι το HDR+ της HTC; edit Τώρα είδα ότι είναι με HDR+ Άρα το μη-πασάλειμα πιάνου είναι τώρα; Του HDR+ ή του U11;;;;
-
WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.f7ecee48db1bf82291785ee2cdb966ad.jpg
-
Παράθεση από Firem@n: “Λοιπόν, έριξα αρκετό διάβασμα για το redmi 5 plus ( 36 σελίδες.. ) Φαίνεται σούπερ με πολύ καλή τιμή, το θέμα είναι αν έχει ξεπεραστεί το θέμα με τις rom ( global, fake, etc ) ;; Να μην βάλουμε κι άλλους μπελάδες στο κεφάλι!!! ” Με 180 ευρά στο Ελληνικό skroutz δεν πιστεύω ότι αξίζει η αγορά από έξω. Εάν ψωνίσεις τώρα Redmi 5 Plus, το οποίο έχει ήδη αρκετά χιλιόμετρα με Global Version στα Skroutzομάγαζα, κατά 99.99% θα πέσεις σε συσκευή που έχει επίσημη rom (GLOBAL) και δε…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ας περάσει τουλάχιστον ο Παναθηναικός, αν κ οδεύει προς ΤσαΠου και αυτός....ρε που καταντήσαμε!! ;(” Η πορεία των Ελληνικών Ομάδων από την θέση 8 προς το F4, αφιερωμένη σε όλους τους αθλητικογράφους που 8 μήνες μας τα έκαναν τσουρέκια με το πλεονέκτημα έδρας. from my Mi5s
-
Ποιο κινητό?
ΜήνυμαΈναν ενδοιασμό μόνο : Το ροζ Redmi 5 plus δεν ξέρω κατά πόσο είναι Global. 4/64 ροζ όταν έψαχνα εγω (πριν κάνα μήνα) δεν υπήρχε. 3/32 ροζ υπήρχε, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ήταν Global...δεν ξέρω δηλαδή εάν είχε Β20. Εάν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω σε αυτό το θέμα, ας βοηθήσει. from my Mi5s
-
Ποιο κινητό?
ΜήνυμαΣυγγνώμη.... τώρα είδα ότι μιλάς για Redmi 5 plus. Δεν το πρόσεξα και νόμιζα ότι λες για Redmi 5. Αλλαγη απόψης λοιπόν: Redmi 5 plus. Προσέχεις να είναι το MEG7 για να είναι Global Version και να έχει Β20. from my Mi5s
-
Ποιο κινητό?
ΜήνυμαΜεταξύ των 3, Mi A1 από μένα. Γενικά, "παλιομοδίτικη" συσκευή αλλά ανώτερη σε όλα από τις άλλες 2. Συμβουλή : μην πάρεις συσκευή χωρίς Β20. from my Mi5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pasific: “Καλησπέρα πότε αναμένεται να βγει για μας η 9.5” Όταν λες για εμάς; Για εμάς που έχουμε επίσημη; Για εμάς που έχουμε Gr; Για εμάς που έχουμε eu; Η τελευταία eu είναι η 9.5.1 με China source. Η τελευταία επίσημη global είναι η 9.5.2. Η τελευταία Gr δεν ξέρω ποια είναι. from my Mi5s
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Από ότι διάβασα σήμερα, μήπως αυτό που περιγράφεις λέγεται Μi 6X; ” Μακάρι! Αλλά με την Xiaomi στις κάμερες κρατάω πολύ μικρό καλάθι. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Ακόμα και το Mi5s (που τόσο παινεύω) με stock είναι για σφαλιάρες στις χαμηλού φωτισμού. Το Mi Note 3 είναι το κάτι άλλο. Έχω πάθει πλάκα με την stock του. Για Xiaomi χωρίς HDR+ μιλάμε ε! Απίθανο για την τιμή που έχει! Ελπίζω στις καινούριες της συσκευές (Redmi Note 5, Mi A2 ή 6χ,…