Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από demakhs: “Σωκράτη έχει αρχίσει να ρετάρει, μην δίνεις σημασία. Το mi note 3 μαμάει σε φωτο ότι κινητό κινείται 50-100-200-300 ευρώ πάνω απ' την τιμή που το βρίσκεις στην Κίνα... ” Δεν μαμάει μόνο στην φωτογραφία (απίστευτη stock για τα δεδομένα της Xiaomi) αλλά μαμάει σε όλους και σε όλα, παντού και πάντα. Μόνο η Β20 του λείπει και η νεοφερμένη 18:9 σχεδίαση με τα "μικρά" οικόπεδα (που λέει και ο Βασίλης). Σε όλα τα υπόλοιπα μαμάει. Α! Κάτι σημαντικό: η τιμή των 250-300 ευρώ είναι χ…

• WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Έχω μια θήκη iPaky (τον Παυλόπουλο μου θυμίζει) για Mi5s Plus. Μου την έστειλαν από Ali λάθος οι σχιστομάτηδες. Εάν την θέλει κάποιος ας σφυρίξει κλέφτικα. Η πληρωμή θα γίνει με 48μηνη επιταγή. Τώρα θα μου πεις...που να βρεθεί άνθρωπος με Mi5s Plus... σε ολόκληρο το forum μόνο ο @takisfrag έχει...σωστό κι αυτό... χεχε!! 1a991dca99eb9d6865fc465abd086e3f.jpg from my Mi5s

• RE:

pavlidisc - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “android 7.0 και miui 9, όπως έγραψες.” Γιατί ή dev τι "φοράει"; from my Mi5s

• Πρόβλημα με Internet Radio

pavlidisc - - Mi MAX 2 (Oxygen)

Μήνυμα

@JimisGr Δεν δοκιμάζεις να κλείσεις το MIUI optimization από το dev menu μπάς και....

• Παράθεση από AlexI3I2: “Για την φόρτιση, το 20% παραπάνω γιατί; Μου φαίνεται περίεργο, στα περισσότερα άρθρα που διάβασα προτείνουν να αποφεύγετε η φόρτιση στο 100%, οπότε πόσο μάλλον παραπάνω. Μόνο μια εξαίρεση βρήκα νομίζω, για τον σχηματισμό του "solid electrolyte interphase" (SEI) το οποίο μπορεί να σχηματιστεί μόνο στην πρώτο κύκλο φόρτισης. Βέβαια πάλι, απ' την άλλη, μπορεί εγώ να μην κατάλαβα καλά... ” Προσωπικά το κάνω μόνο για τις 2 πρώτες φορτίσεις με τον μαμά φορτιστή. + 15-20 λεπτά (…

• Παράθεση από demakhs: “Ζησης με πέταλα είσαι!! (Ούτε εγώ το ξερα) ” Και μετά ΜΕ λέτε βάλε dev...εδώ την stable δεν μπορούμε να μάθουμε!

• Καλά ε.... 7-8 μήνες παρέα με το Mi5s και μόλις ανακάλυψα ότι με διπλό γρήγορο πάτημα του αριστερού hardware button... εναλλάσσονται οι τελευταίες 2 εφαρμογές που άνοιξες (από όλες όσες έχεις ανοιχτές στο παρασκήνιο). Πσσσσσσ!!!!! from my Mi5s

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από demakhs: “...και 6-ωρο... ” Πλάκα κάνεις;;;;;; Καλός λόγος για μετάβαση σε dev γιατί η 9.5 είναι για τ'ανάθεμα από θέμα μπαταρίας. Σαν συσκευή με SD808 έγινε το Mi5s! Πέφτει ρούφηγμα άνευ λόγου και αιτίας. Με τον στανιό 4ωρο...LG G4 γίναμε. Και με FB και messenger light ε... Από τις υπόλοιπες εφαρμογές social χρησιμοποιώ πολύ Tapatalk, Twitter και WhatsApp. Όλα τα άλλα στον ύπνο τα έχω με μηδέν δικαιώματα.

• Δηλαδή τί SOT είστε ρε παιδιά; Με 50-50 wifi/4G το πλησιάζετε το 5ωρο;;; from my Mi5s

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από foxy4270: “Φοβερη καμερα...διαλυει τα παντα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει! σιγουρη αγορα! ” Σιγά τον πολυέλαιο! Πάλι HDR+ θα ψάχνεις να βάλεις. Εδώ στο G5 έβαλες... NOKIA 7 25Hc1Na Κάποια δικιά σου...δεν ξέρω από ποια συσκευή...προφανώς με HDR+ 26gvUxp Mi5s HDR+ GG1qqw

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σήμερα η κυρά, το τσίπουρο το πήγε σε άλλο επίπεδο forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52893/

• Magic WormHole

Μήνυμα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν την σημερινή ημέρα (21 Απριλίου) και αισθάνονται υπερήφανοι που κάποτε κανένας Έλλην δεν μπορούσε να εκφράσει την άποψή του ελεύθερα...! Ευτυχώς το κακό κράτησε λίγο και πλέον εδώ και αρκετά χρόνια μπορούμε όλοι να λέμε την γνώμη μας ελευθέρα...ασχέτως εάν δεν μας ακούει κανείς!!

• Xiaomi Mi5s stock Όταν έχει πάρει επιδότηση 50%. 26716323177_d492cba149_c.jpgIMG_20180420_180630

• Amazefit Pace δεν κάνει tracking Sleep

pavlidisc - - Amazfit

Μήνυμα

Δεν μετράει μεσημέρι. Μόνο βράδυ.

• Παράθεση από AlexI3I2: “Και αυτό επειδή είμαι κάπως τελειομανής, θέλω δηλαδή να ξέρω ότι όλα θα τα κάνω σωστά για να μην προκληθεί η παραμικρή βλάβη στο κινητό, γι αυτό πρώτα διαβάζω οδηγούς, ρωτάω και μαθαίνω ότι μπορω… ” Δεν χρειάζεται τόσο άγχος. Ένα κινητό είναι. Παράθεση από AlexI3I2: “Επίσης ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την φόρτιση και την μπαταρία, εάν γνωρίζετε. Σε πρώτη φάση αυτό είναι αφόρτιστο; Το φορτίζω πριν το πρώτο boot ή περιμένω να ξεφορτίσει και μετά κανονικά; Γενικά, για να μη σ…

• Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις απολύτως τίποτα (ειδικά στο συγκεκριμένο). Εάν είσαι Global Version και έχεις κάνει έστω και μια αναβάθμιση και πήγαν όλα ρολόι... το παρατάς όπως είναι και το δουλεύεις ως έχει. Μόλις το μάθεις καλά, και εφόσον θέλεις να ψαχτείς με άλλες rom, διαβάζεις 5 πράγματα και προχωράς σε αλλαγές. Ένα ξεκλείδωμα bootloader καλά θα ήταν να κάνεις για παν ενδεχόμενο. from my Mi5s