Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ωχ!! Μόνο που είπες παλιό Nokia φτάνει!!! Ξες τι πρέπει να κάνεις... να τα βάλεις σε outlook, να τα βγάλεις ένα ένα (ξεχωριστές vCard για κάθε όνομα) και να τις κάνεις εισαγωγή στο Nokia. Αλλιώς... ή διαβάζει μόνο την πρώτη... ή θα βγάλει αραβουργήματα στα ονοματεπώνημα. Παιδεύτηκα με ένα Nokia N700 πρόσφατα... και μόνο έτσι κατάφερα να περάσω επαφές. from my Mi5s
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panahss: “Παράθεση από NasDriver: “Μπες twrp σύνδεσε το στον υπολογιστή και δες ένα το βλέπεις σαν σκληρό δίσκο... ” το βλέπω κανονικα απο twrp ! καμια ιδεα σε πιο φάκελο μπορει να είναι οι επαφές γιατι απο το micloud που κάνω export δημιουργειται vcard αλλα εχει μονο μία επαφη?” Στο Mi cloud εσύ πόσες επαφές βλέπεις; Μία; Εαν τις βλέπεις όλες τοτε το πιθανότερο είναι το αρχείο του export να μην έχει μόνο μια επαφή αλλά όλες. Εάν πας να τις κάνεις εισαγωγή σε ένα Gmail ας πούμε... λ…
-
Παιδιά... νομίζω ότι υπάρχει μια εφαρμογή που σου βγάζει την home screen του κινητού στο desktop του PC. Είμαι σίγουρος ότι έχω δει τέτοια εφαρμογή... δεν ξέρω εάν ήταν apk ξεχωριστό ή εαν ήταν εντός PlayStore. Με αυτό ίσως να γίνει δουλειά. Αρκεί να μην είναι κλειδωμένη η αρχική οθόνη του κινητού. Γιατί θα ζητήσει κωδικό για να σου βγάλει την οθόνη στο PC. Είμαι εκτός... μόλις πάω σπίτι θα ψάξω να την βρω. from my Mi5s
-
WormHole
ΜήνυμαΓκολάρα όμως. Τον Λάζαρο πάντα τον πήγαινα σαν παίχτη. Και στην Εθνική και στο ΠΑΟ. Άντε... ευκαιρία του ΠΑΟΚ να ρίξει 3 στον τελικό για να δείξει που έπρεπε να πάει το πρωτάθλημα. from my Mi5s
-
Redmi 5 plus 4g Band Cosmote
ΜήνυμαΜια χαρά είσαι. Ντζάπα άγχος βγάζεις μου φαίνεται. 60/30 για Θεσσαλονίκη μια χαρά ειναι. from my Mi5s
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisem: “Μιας εβδομάδας και ειναι απο κοσμοτε. Θα παω πλαισιο να το δοκιμασω στο δοκιμαστικο τηλεφωνο και αν βγαλει διαφορα θα του πω να μου δωσουν αλλο(θα τους κλαφω λιγο) ” Λίγο; Τί εννοείς λίγο; Εάν διαπιστώσεις πρόβλημα και σου πούν μα μου...τα κάνεις American Bar και απαιτείς άλλο! Από Θεσσαλονίκη είμαι. Εάν τα βρείς σκούρα...σφύρα με chat! Αρκεί να υπάρχει όντως πρόβλημα ε
-
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisem: “ η b20 ειναι κομπλε οποτε για ελλαδα? ” Ναί. Από μπάντες είσαι πλήρης. Δεν είναι εκεί το "θέμα"....εάν τελικά υπάρχει.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisem: “Στην καμαρα απο πισω ενα speedtest και μου εβγαλε 20 και 10 με 4 γραμμες. Θα παω αριστοτελους να δω διαφορα. Και παλι ομως με το α5 2017 επιανα και 80 με 20 πολλες φορες. Λες να έχει θεμα το κινητο? ” Αγορίνα τίποτα δεν αποκλείεται. Αλλά εάν δεν δοκιμάσεις, πώς να βγάλεις συμπέρασμα; Μίλα και με τον πάροχο αναφέροντας το πρόβλημά σου για να επιβεβαιώσεις ότι είσαι καλά από την μεριά εκείνη. Βάλε την κάρτα σου σε άλλη συσκευή και κάνε μία μέτρηση στο ίδιο μέρος την ίδια σ…
-
Παράθεση από ANDREAS54: “ Αν υπάρχουν πηγές με διαφορετικές θερμοκρασίες (2.000Κ έως 6.000Κ) τότε είναι που τα παίζει μη έχοντας χρώμα αναφοράς για να γίνει διόρθωση. Μπορεί από άλλη γωνία στο ίδιο κάδρο να δεις άλλες διορθώσεις. ” Σωστό αυτό που λές. Έτσι είναι. Αλλά, σε έναν δρόμο με 5 λάμπες πεζοδρομίου, πόσες διαφορετικές θερμοκρασίες υπάρχουν;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΜήνυμαΠάρε την εξυπηρέτηση πελατών την Cosmote, πές τους ότι έχεις το συγκεκριμένο κινητό (τόνισε ότι είναι από Πλαίσιο και άρα Ελληνικό και άρα απείραχρο και άρα και άρα....) και πές τους τί συμβαίνει. Θα μετρήσουν και θα σου πούν τί γίνεται. Πάντως να ξέρεις ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και η περιοχή που είσαι...όπως επίσης και η σύνδεση- κάρτα κλπ. Δεν μιλάμε όμως για ταχύτητες 1-2-5. αυτές είναι για υπόγεια και για edge !
-
ΜήνυμαΦίλε μου αυτά δεν είναι νούμερα Cosmote 2018! Εδώ εμείς βαράμε 100/50 και γρινιάζουμε!!! Δεν παίρνεις τον πάροχο να επιβεβαιώσεις ότι από εκεί είσαι εντάξει; Μήπως έχει γίνει κάτι και σε φρενάρει; Ξέρω γώ;
-
Προσωπικά μου αρέσει το ψυχρό. Πολύ. Βασικά, προτιμώ να πάρω μία φωτογραφία ψυχρότερη από αυτό που βλέπω, παρά θερμότερη. Το κιτρίνισμα δεν το γουστάρω καθόλου. Και στο σπίτι όλες οι λάμπες ψυχρές είναι. Είμαι ψυχρός Το mi5s έχει την τάση να θερμαίνει παραπάνω (stock κάμερα). Δεν μου αρέσει αυτό. Πάντως σε βραδινές, δύσκολα να δεις στην φωτογραφία τα χρώματα (θερμοκρασία) που βλέπεις live. Μια θα τα δείς ψυχρότερα...μία θερμότερα...δεν ξέρω τί φταίει. Και στο LG G4 που τόσο παινεύω για την πιστό…