Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Redmi 5 plus 4g Band Cosmote
ΜήνυμαΠαράθεση από antonisem: “Band 20 ενοεις??? τι λες να κάνω ? ” 1) Επανεκκίνηση. 2) Εχθές ήρθε ένα update. Το έκανες; 3) Άλλαξε θέση την κάρτα. Αν και δεν νομίζω...
-
Redmi 5 plus 4g Band Cosmote
ΜήνυμαTo ΜEG7 έχει σίγουρα Β20. Άσε που αφού το πήρες από Πλαίσιο είναι infoquest οπότε δεν υπάρχουν αμφιβολίες για έλλειψη μπάντας κλπ. Κάτι άλλο παίζει. Επανεκκίνηση έκανες να δείς μήπως έφαγε κάνα κοκομπλόκο ε;
-
MI MIX 2
ΜήνυμαΠαράθεση από artmotorsport: “Καλημέρα είμαι κατοχος εδώ και 5 μηνες iPhone X Θελω να παω σε MI MIX 2 αξιζει να μεταφερθω στο MI MIX 2 και όταν βγει το mi mix 2s μπορει να παω εκει τι μου πρωτεινεται βαρεθηκα να χρησιμοποιώ iPhone και να δινω τοσα λεφτα που κάθε 3 μηνες βγαινουν καινουργια ? ” Τα έγραψες μονοκοπανιά...ανάσα δεν πήρες...χωρίς σημεία στίξης γίνονται παρεξηγήσεις. Αυτό που μπορώ να καταλάβω είναι ότι βαρέθηκες να χρησιμοποιείς iPhone και να δίνεις τόσα λεφτά ενώ υπάρχουν τα xiaomi π…
-
MI MIX 2 VS MI MIX 2S
ΜήνυμαΌποιες κι αν είναι οι διαφορές...το Mix 2s μέχρι να πιάσει 399 ευρώ στο skroutz, θα έχουμε σίγουρα 2019,5. Εάν δεν "κυνηγάς" τις συσκευές, εάν δηλαδή δεν είσαι mobile freak, πάρε mix 2 γιατί η τιμή που έχει φτάσει είναι πολύ καλή πλέον. Πρόσεχε από ποιο μαγαζί θα το πάρεις όμως. Η μέθοδος χτυπάω το φθηνότερο χωρίς φόβο και πάθος μερικές φορές καταλήγει να είναι πανάκριβη.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Φοβερη καμερα...διαλυει τα παντα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει! σιγουρη αγορα!” Και το S9 παπάδες έκαμνε στα δείγματα που βλέπαμε αλλά μας βγήκαν καλόγεροι κακής ποιότητας. Όχι ότι δεν είναι καλή η κάμερα του S9... αλλά αυτά που έδειχνε το promotion απλά δεν υπάρχουν. from my Mi5s
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από tolisgiok: “Επίσης όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή μου βγάζει εικονίδιο στην μπάρα ότι η εφαρμογή τρέχει στο παρασκήνιο και tap for details on battery and data usage και δεν μπορώ να το σβήσω. το κάνει μόνο σε αυτή την εφαρμογή ομως. ” Έτσι κάνει. Η εφαρμογή δεν χρειάζεται να είναι ανοιχτή όμως. Με το που ανοίγεις το bluetooth του κινητού (και εφόσον το ρολόι δεν είναι σε airplane mode) συνδέεται κατευθείαν και βγαίνει το εικονίδιο που λες. Χωρίς να ανοίξεις την εφαρμογή.
-
-
-
Ε ναι ντε!!!!! from my Mi5s
-
Σήμερα είδα ένα Mi Max 2 από infoquest το οποίο δεν έχει πειραχτεί καθόλου σε θέματα software. Είναι δηλαδή όπως το παρέδωσε η infoquet. Έχει ακριβώς το ίδιο "θέμα" στην Ασφάλεια. Βγάζει διαφημίσεις. from my Mi5s
-
-
Έχει συζητηθεί και αναζητηθεί αρκετές φορές, χωρίς απάντηση. Πώς βγάζω το BBcode από το Flickr όταν είμαι με κινητό; Βρήκα μία απάντηση που δουλεύει και στην free έκδοσή της. Flickr2BBcode LITE. Την κάνετε εγκατάσταση. Ανοίγετε το Flickr. Κάνετε share σε Flickr2BBcode LITE και σας δίνει το link. Ανοίγετε την εφαρμογή Flickr2BBcode και παίρνετε το link. H free έκδοση δουλεύει μόνο σε 800px. Αρκεί για να κάνεις την δουλειά σου. Test : 39583580531_db254cd5fd_c.jpg 2018-01-09_12-06-55 by vasilis pou…
-
-
Σε τι ακριβώς χάνεις; Εξήγησε μου γιατί δεν καταλαβαίνω. Εάν είσαι σήμερα με Android 6 και παίρνεις αναβαθμίσεις ασφαλείας ας πούμε, σε τι υστερεί η συσκευή σου σε σχέση με το A1 που έχει Android 8; Δεν υπάρχει κανένα είδος ειρωνείας στην ερώτηση. Αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που χάνω εγώ που έχω ΜΜ (με ρυθμίσεις ασφαλείας ενημερωμένες). from my Mi5s