Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 5 Plus, Global Version, αγορασμένο από Ελληνική μαγαζί Skroutz, το παρέλαβα σφραγισμένο. Μετά την τελευταία αναβάθμιση (που πήρε μόνο του) : forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/52162/ Το ίδιο ακριβώς βγαίνει και στην free έκδοση του tapatalk. Το οποίο είναι εφαρμογή 3ων όμως, free, και ξέρεις ότι έχει διαφημίσεις. Το να ξεπροβάλει σε μαμά εφαρμογή (ασφαλείας!!!! ) της MIUI, η οποία μάλιστα δεν μπορεί να απεγκατασταθεί, το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ.
-
Και το Redmi 5 plus από εχθές που έβαλα την 9.5 όταν ανοίγει η "Ασφάλεια" βγάζει διαφημίσεις. Και g@mw τις ασφάλειες μιλάμε!!!!!! from my Mi5s
-
Παράθεση από fog: “Αλλά εντάξει, ας πούμε δεν έχω ιδέα τι λέω, κάνε μια δοκιμή ” Δεν είπα αυτό ρε τέρας!!! Είπα ότι ως κλασική γυναίκα...είπες αυτό που ήθελες εκείνη την ώρα...χωρίς να "ακούσεις" τι ρωτάει ο άλλος!!! Και μετά... "Αλλά εντάξει, ας πούμε δεν έχω ιδέα τι λέω..."...αμέσως ξεπρόβαλλε η γυναικεία άμυνα!!!! Άπαπαπαπα...καλά κάνω και δεν τα βάζω με γυναίκες!!! Όλα όσα είπες στα τελευταία post, τα γνωρίζω. Δεν ήξερα όμως ότι τα κάνει και το Redmi. Εύγε! Άν και χωρίς ΟΙS το manual των συσ…
-
Παράθεση από fog: “Άλλαξε τα iso και δες τη συμπεριφορά της ταχύτητας στο exif. ” Κάτσε ρε φιλενάδα... Δηλαδή εάν τραβήξω μία φωτογραφία MANUAL με ISO1000 και κλείστρο 1/10 ... και αμέσως μετά στην ίδια σκηνή βάλω ISΟ500 (πάλι manual) χωρίς να αλλάξω κλείστρο, θα δω στα exif ταχύτητα 1/5;;;; Τυχαία νούμερα. Ωρε μπράβο εξέλιξη τα Redmi!!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Αν υπάρχει επιλογή για iso, μπορεί να την ...εξαναγκάσεις -κατά κάποιο τρόπο- προς τα εκεί που θες. Μειώνοντας τα iso θα γίνει πιο αργή η ταχύτητα, αυξάνοντας τα iso θα τραβάει πιο γρήγορα, αυτό βέβαια μέσα στα περιθώρια iso/ταχυτήτων της συσκευής σου.” Αυτό που λες από που προκύπτει;;;; Να ανεβαίνει (χρόνος) αυτόματα το κλείστρο όταν ρίχνεις iso;;;;; from my Mi5s
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
iPhone...το απόλυτο εργαλείο, ο πόθος όλων των απανταχού γήινων πλασμάτων, ακόμα και οι μεγαλύτεροι εχθροί του θα πουλούσαν την μάνα τους για να το αποκτήσουν, όλοι και όλα πρέπει να συγκρίνονται μαζί του...ακόμα και εάν κάποια χαρακτηριστικά του είναι ανάξια αναφοράς. Δεν έχει σημασία όμως...ας κάτσουμε δίπλα του και όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους... Η κάμερα του Χ, δεν είναι και το πρώτο μπόι... Οι ημερήσιες είναι απίθανες, αλλά οι χαμηλού φωτισμού και εσωτερικού είναι ... για σφαλιάρες...…