Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Αναβάθμιση Mi A2
ΜήνυμαΊσως και μέσα στο ΣΚ να έρθει. Έχει πάει Ινδία (εχθές) και έχει φτάσει και σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Είναι θέμα ημερών να έρθει και σε εμάς. from my Mi A2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Αααα οοοοκ τότε δλδ περιμένουμε φανταστικά αποτελέσματα!!! Ξέρω Pixel δε θα γίνουν τα τηλέφωνά μας, αλλά με τη Gcam Τώρα τελευταία έχουν απογειωθεί αρκετά.” Μην το λες αυτό. Γιατί τα port είναι πειραγμένα και έχουν πάρα πολλές επιλογές - ρυθμίσεις. Εάν ο κύριος φακός είναι καλός (το mi8 έχει πολύ δυνατό φακό) τότε το αποτέλεσμα του port μπορείς να γίνει πολύ καλύτερο από του γνήσιου (το οποίο δεν έχει θυμίσεις για να φέρεις το αποτέλεσμα στα μέτρα σου). from my Mi A2
-
NO updates
ΜήνυμαΔοκίμασε πάλι να το αναζητήσεις χειροκίνητα. Διαβάζω ότι λύθηκε το πρόβλημα (μάλλον ήταν θέμα Xiaomi servers). from my Mi A2
-
NO updates
ΜήνυμαΓια κάνε αυτό μπας και πιάσει : Πώς να εξαναγκάσετε το Android κινητό σας να λάβει το OTA Update - Smartphones - Insomnia.gr from my Mi A2
-
NO updates
ΜήνυμαΥπάρχουν δεκάδες αναφορές στο XDA που σχετίζονται με το πρόβλημα που αναφέρεις. Κάτι δεν πάει καλά αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα (ούτε εγώ ούτε και κανένας άλλος) τι τρέχει. Φαντάζομαι ότι είναι 100% πρόβλημα της Xiaomi. Περιμένει πολύς κόσμος λύση. Άϊ να δούμε.... from my Mi A2
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “Ακριβη επιλογή το pixel. Βέβαια με την μοναδική επαφή που είχα με το pixel 2 είναι εξαιρετική συσκευή συνολικά. Στην κάμερα τα είπες.” Πας αναγκαστικά ένα μοντέλο πίσω. Το τρέχον το ξεχνάμε...μέχρι του χρόνου. Απλησίαστα. Και θα ανέβουν κι άλλο στο πέρασμα του χρόνου. Αλλά εάν ψαχτείς καλά, πιστεύω μπορείς να βρεις προηγούμενης γενιάς Pixel (κάθε φορά το προηγούμενο) σε γήινη τιμή. Από εκεί και πέρα...λοιπα midrange και ναυαρχίδες - πέραν των Pixel - είναι πλέον τόσο κον…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “@pavlidisc ετσι μου'ρχεται να σου στείλω το mix 2s για να πάρεις και μια γεύση αν και προφανώς δεν είναι πολύ μακριά από το mi8.” Την απόφαση μου την έχω πάρει. Και είναι τελεσίδικη. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ με κάμερα κινητού ξανά...εάν το κινητό δεν είναι Pixel. Δεν μου αρέσει ΤΙΠΟΤΕ άλλο από αυτά που βλέπω (είτε 200€ είτε 1000€) και από αυτά που έχουν περάσει (λίγα) από τα χέρια μου. Εμένα μου "έκατσε" το HDR+. Οτιδήποτε πέρα από αυτό...δεν μου αρέσει. Για μέν…
-
Μην τρώγεστε ρε. Ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει και δίνει σημασία σε αυτά που χρειάζεται περισσότερο. Εγώ δεν έπαιζα παιχνίδια, το 3.5 ώρες SOT μου αρκούσε, οπότε κάποια μειονεκτήματα του mi5s δεν τα έδινα σημασία. Στη κάμερα έσκιζε και σκίζει (για μένα). Εκεί πατούσα...οπότε για μένα ήταν πολύ καλό. Προσωπικά έχω αλλάξει 10 συσκευές από τότε που το έδωσε και σε άποψη κάμερας δεν μου ταίριαξε καμία. Βλέπω φωτό από συσκευές των 1000€ και δεν είναι στα φωτογραφικά μου γούστα. Άλλος αν ήταν θα έ…
-
Παράθεση από das_krimi: “@pavlidisc ενεργοποίησα το volte... Έχεις κάποιον σύνδεσμο που να εξηγεί απλά πως δουλεύει και τι χρεώνει κατά την κλήση? ” Στο APN: - Εάν προσθεσες το ims , σβήστο. - Εάν άλλαξες τις ρυθμίσεις του "Φορέα", βάλτες πάλι στο "μή καθορισμένο". Παράθεση από das_krimi: “Ειδη πήρα δύο τηλέφωνα και από μόνοι τους με είπαν ακούγομαι πολύ καθαρά. Τι λες ρε παιδί μου; ” Και που να δέις τί έχει να γίνει άν ΚΑΙ ο απέναντι έχει ενεργό το VoLTE.
-
. Παράθεση από lorenzo81: “Θα ξανά βγάλω να δω εάν θα χτυπήσει κόκκινο το iso, οι φωτογραφίες είναι με 6 λεπτά διαφορά! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αφού βγάλεις την stock (π.χ 1/13 και ISO12800 που μάλλον είναι τα τελικιάσματα σε ISO και κατέβασμα χρόνου), βάρα και μία manual την ίδια στιγμή με ISO 6400 και χρόνο 1/6 ή 1/5.