Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 926.

• Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A

stamatisv - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Kάνε την διαδικασία για flash της official rom με το mi pc suite Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) κατέβασε την recovery rom που θέλεις να βάλεις και κάνε την 2ή και 3ή περίπτωση πρώτα επιλέγοντας την απο το δίσκο. Αν αποτύχει δοκίμασε την 1η περίπτωση που ψάχνει αυτόματα rom. Μετά αναλόγως βλέπουμε.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

Μήνυμα

όχι αυτό είναι το recovery. τον οδηγό τον δοκίμασες του thread εδώ; σου λέει πως να μπείς edl Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A δοκίμασες μέσω mi pc suite; Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) τι rom έχεις αυτή τη στιγμή ; ( screenshot απο το about phone )

Μήνυμα

Σε edl mode (download) μπαίνεις; Σαν τι στο αναγνωρίζει στο device manager;

• Με το miflash βεβαιώσου οτι κατέβασες την fastboot rom και όχι την recovery rom , και την έχεις κάνει extract πλήρως ώστε να βλέπεις όλα τα αρχεία ( images/ , *bat files κλπ) Edit: οδηγός για το kenzo εδώ: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) Προσοχή σε ποιά έκδοση κινητού έχεις πχ kenzo ή το SE kate γιατί χρειάζεται διαφορετική rom

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Φαίνεται δεν είσαι ο μόνος...μαλλον παίζει κάποιο bug στους servers της xiaomi Unlock permission granted and denied!!??? - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum =============== Φεβ 17th 2017, 7:19pm =============== Άμα δεις στο forum είναι αρκέτοι και τελικά πρέπει να είναι bug, δες πχ εδώ : I must re-apply unlock request - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum

• Η αίτηση είναι στο στάδιο "submitted" δηλαδή δεν έχει εγκριθεί ακόμα. Συνήθως η έγκριση έρχεται μερικές μέρες μετά την αίτηση. Το sms που έλαβες πιθανώς να είναι κάποιο verification κατά την διαδικασία της αίτησης και όχι η τελική έγκριση. Η σελίδα με το πράσινο submitted θα αλλάξει και θα εμφανίστει ο σύνδεσμος για το Mi Unlock Tool

• @leasedline μπορείς να στείλεις ένα screenshot απο την σελίδα miui.com/unlock/apply.php και ένα screenshot απο το about phone της συσκευής και τι error σου βγάζει ακριβώς;

• @tasosko αν και συμφωνώ ότι η διαδικασία είναι απαράδεκτη, το αγόρασες ενώ ήξερες οτι έχει κλειδωμένο bootloader. Αν δεν ήθελες δεν θα το αγόραζες. Δικό σου είναι φυσικά, κάνε το ότι θές, σύνδεσε πυκνωτές, καλώδια, άλλαξε τσιπάκια, πέρασέ του windows, ξεκλείδωσε το, κλείδωσε το, κάψε το Edit: @geoanto555 μόλις είδα το μήνυμα σου, οπότε με συγχωρείς

• Θέλω να πάρω Xiaomi

stamatisv - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα αγγλικά μπορείς να πάς στην official china που έχει αγγλικά/κινέζικα και ΟΤΑ updates. Δεν έχει google play πρέπει να μπεί manual και έχει και κάποιες κινέζικες εφαρμογές που δεν χρειάζονται. Η ελληνική εκτός απο ελληνικά έχει κάποια tweaks, google play και κάποια χρήσιμα apps ένω αντίστοιχα έχουν αφαιρεθεί τα κινέζικα που δεν χρειάζονται και είναι root. H unofficial που έχεις τώρα, αν δεν σου βγάζει πρόβληματα (μπορεί να σου βγάλει αργότερα) προφανώς και είναι επιλογή…

• Magic WormHole

stamatisv - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Φυσικά και για ψάρεμα, όποτε τελειώσουν έρχομαι απο δω μια βόλτα να μαζέψω φρέσκο πράμα

• Magic WormHole

stamatisv - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Εγώ φρέσκο ψάρι και φρέσκους σκώληξ έχω, όποιος θέλει για τσίκνισμα..

• Στο έκανα copy paste εδώ (με μιά μικρή αλλαγή στο link του αρχείου fastboot edl.zip γιατί έδειχνε σε αρχείο στο forum) [Guide] Redmi Note 3 SE - KATE - Official Bootloader Unlocking - tested & workin - Pastebin.com

• Καλημέρα, ποιό link ακριβώς; τα πάτησα (νομίζω) όλα και ανοίγουν

• Θέλω να πάρω Xiaomi

stamatisv - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλορίζικό! Αν θέλεις στείλε μας about phone να δούμε τι rom φοράει.

• OK πας για devel...:) Note 4 Προβλημα "current account is different from the account in the devise 50%"

• ΟΚ...εδώ είναι μερικοί στο ίδιο πρόβλημα Couldn't verify, wait a minute or two and try again (Kate) - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum [Solved]Couldn't verify, wait a minute or two and try again - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum η μόνη λύση φαίνεται αυτή ...: [Guide] Redmi Note 3 SE - KATE - Official Bo… | Xiaomi Redmi Note 3

• Ξεκίνα απο την global που έχεις μέσα:)