Καλημέρα! η rom σου είναι unofficial. Επειδή ήμουν ίδια περίπτωση με LXKCNMA σε Redmi PRO, σου στέλνω ακριβώς τι έκανα για να την βγάλω copy paste απο άλλο post: Για αρχή κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα αν δεν έχεις κάνει ήδη : Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] Χρειάζονται μερικές μέρες για να πάρεις το approval να μπορέσεις να συνεχίσεις οπότε κάνε το πρώτο πρώτο. Υπάρχουν αναφορές απο χρήστες οτι κατάφεραν να ξεκλειδώσουν με την LXK…
Το πιθανότερο είναι να μην είχε γίνει approve η αίτηση ξεκλειδώματος, στο miui.com/unlock/apply.php θα πρέπει να βλέπεις το Download link και όχι κάτι άλλο (πχ submitted/rejected). Τέλος καλό, όλα καλά:)
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
o @tasosko μόλις παραλάβει το I5 phone 14742994-illustration-of-a-green-worm-eats-the-phone-Stock-Vector-cartoon.jpg =============== Φεβ 14th 2017, 11:11pm =============== βγήκε λίγο μεγάλο:P
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
θα έχει και προεγκατεστημένο το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worms3.app&hl=en Στην μια οθόνη θα παίζει ο ένας σκώληκας στην άλλη ο άλλος
Τελικά όλα καλά, χτίσαμε τοίχο φώτο απο το εγχείρημα σε πρώτη φάση (bootloop) 3COXcYk1aQrv.jpg μετά απο λίγη ώρα (900Ε) 3COXlIkg37Y7.jpg και τέλος όλα καλά.. Τώρα προχωράμε στο unlock Edit: οκ και το unlock, αύριο ο @roditis θα προχωρήσει με twrp και xtrv:)