Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 926.

• ελληνικη rom

stamatisv - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Μπορείς να μας στείλεις άλλο ένα screenshot απο το about phone να δούμε αν έκανε update, και screenshots απο το Settings -> Additional Settings -> Language ; Κάνε ένα scroll με το χέρι εκεί να δούμε όλες τις γλώσσες

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ελληνικη rom

Μήνυμα

Καλημέρα, φαίνεται να έχεις την official global stable. Λογικά αν πάς στο updater app θα σου βγάλει νέο update σε αυτή V8.1.1.0.MHOMIDI . H global πρέπει να έχει ελληνικά..για δες Settings -> Additional Settings -> Language (κάνε και scroll αν χρειαστεί εκεί).

• μην ανησυχείς όλα θα τα φτιάξουμε, την πρώτη φορά θέλει λίγο υπομονή! Το αίτημα το έκανες σήμερα; θα πρέπει να περιμένουμε 2-4 μέρες για την έγκριση του αιτήματος απο xiaomi. Λογικά θα πάρεις sms τότε αλλά αν θέλεις μπορείς παράλληλα να παρακολουθείς το status πηγαίνοντας στην σελίδα που έκανες αίτηση. Μόλις φύγει το submitted και βγει το download mi unlock tool προχωράς

• Καλησπέρα, η τελευταία που σκέφτεσαι είναι και αυτή που έχεις ήδη:) Τα υπόλοιπα είναι άλλα μοντέλα. Google play μπαίνει μέσα απο το xiaomi market The Trick to Install Play Store on MIUI Device | Xiaomi Tips Δεν υπάρχει official global για αυτό, για να βάλεις ελληνικά δες το post του @NasDriver : Ελληνικα σε xiaomi redmi note 3 απο κινα Τα βήματα 2 και 3, το ένα το έχεις κάνει ήδη.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Αυτό είναι καλό γιατί δείχνει οτι δεν είναι θέμα στην οθόνη! Αν ήταν κάποιο θέμα στην οθόνη (πχ backlight;) θα έπρεπε πάντα να στο κάνει στο ίδιο σημείο της. Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί και δεν μπορώ να φανταστώ απο που προέρχεται, οπότε το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι να κρατήσεις ένα backup τα πάντα και να προχωρήσεις σε ένα factory reset να δεις μήπως στρώσει. Edit: Θα ξεκινούσα πρώτα με απλό wipe cache + dalvik cache απο το twrp και εφόσον έκανε τα ίδια σε factory reset

• Αμα κάνεις rotate την συσκευη, αλλάζει θέση; Δηλαδή κάνε το παρακάτω: κράτησε το κινητό οριζόντια, κάνε δοκιμή , μετά κάθετα, κάνε πάλι δοκιμή. Τι παρατηρείς, είναι στο ίδιο σημείο της οθόνης πάντα ή κάνει και αυτό το effect rotate;

• Magic WormHole

stamatisv - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

@demakhs μπορείς να μας πείς και ΔΝΤ

• Magic WormHole

Μήνυμα

Προχτές τον λέγατε προδότη κλπ και τώρα τον θαυμάζετε πάλι! Κάτι μου θυμίζει..Για αυτό ο σκουληκότοπος πάντα θα μείνει στα σκ@*...

• Magic WormHole

Μήνυμα

@spideman3 XAXAXAXAXA να σαι καλά με έκανες και γέλασα βραδιάτικο

• Magic WormHole

Μήνυμα

fun fact of the day: Οι γυναίκες μιλάνε λιγότερο απο τον @demakhs

• Εννοείς οτι κατέβασες manually τις rom και σου έπαιξε η global ή στο αυτόματο σου έβγαλε global; Δοκίμασες και το κινέζικο Mi PC Suite;

• ελληνικη rom

Μήνυμα

Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Για αρχή μπορείς να μας στείλεις ένα screenshot απο το about phone ;

• Α εννοείς την ελληνική xtrv stable. Βίντεο δεν βλέπω, αλλά τρέξε για αρχή ένα clean/optimize απο το security app

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι ώρα είναι το πάρτυ; κάνω προθέρμανση !!